На море в Турция - тема 87

• 29 741
  • 448
  •   3
Отговори
# 435
Здравейте и благодаря за включването. С почивки в Египет не може да достигнем исканите дни. Имаме и познати, които са работили там и те споделят, че има проблеми с нераглемнтираното излизане извън хотелите (чисто политически), здравеопазването, както и чистата питейна вода. Налагало ни се е да посещаваме болница в Турция и предпочитаме докато децата са малки, да сме спокойни поне за тази част. Наясно сме със сумите, имаме варианти за почивка в европейски курорти, но изчакваме малката ми дъщеря да поотрасне още малко.
По добре за тези пари вижте хотели в Шарм Ел Шейх и Хургада.Не отстъпват на турските а са доста с по ниски цени.Хора включително и аз която толкова години бях все в Турция останах възхитена от там.

# 436
  • Пловдив
Ако излизането ви е свързано с пазаруване има си магазини с фиксирани цени пишете им във фейсбук или вайбар идват с бус от хотела ви взимат безплатно.Имате около 2 часа за пазаруване и ви връщат пак безплатно.А ако е за посещение в пустиня и други забележителности има агенция която в в пъти по евтино от нашите агенции.Но тях мога да ви напиша на лично.Все пак темата е за Турция.Вода бутилирана има достатъчно .Но задължително 5* хотел и с висок рейтинг.

# 437
Дойде времето и аз да поискам акъл за почивка.
Големи изисквания, голямо нещо. Препоръчвам Руби Платинум Резорт&Спа, Алания. Кърпите се дават там срещу карта, обаче...Не, че няма да ви дадат повече карти, не са стиснати.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 23:50 от FreakOnALeash

# 438
  • Burgas, Bulgaria
Мили хора,  дайте ми акъл какъв интернет да ползвам . Този път 14 дни ще работя освен всичко.  Да по 4 часа ,но си е работа онлайн.
До сега не ми е било толкова важно пустия нет ,ама....
Някой бил ли е в подобен кючек, че се чудя как ще стане...
Да по хотелите не би трябвало да има проблем,  ама знае ли човек...

# 439
  • Някъде в Европа...
Мили хора,  дайте ми акъл какъв интернет да ползвам . Този път 14 дни ще работя освен всичко.  Да по 4 часа ,но си е работа онлайн.
До сега не ми е било толкова важно пустия нет ,ама....
Някой бил ли е в подобен кючек, че се чудя как ще стане...
Да по хотелите не би трябвало да има проблем,  ама знае ли човек...
През е-сим чрез "гореща точка" към лаптопа?! На BNEesim 20 ГБ са за 23 лв с продължителност 30 дни. Ако свършат, презареждате с нови (може и по-малко ГБ)

# 440
,Само дето вече не можем да презареждаме на територията на Турция😃 В момента съм в Анталия и съм тръгнала точно по този повод с 17гб...имам останали още 13. Ползвам пакети без срок на действие...т.е. до изчерпване.

# 441
  • София
Пътуваме в конфигурация 2+2 (за догодина децата ще са на 4 и 8 години), но когато моите родители са с нас, едното дете остава в тяхната стая и реално сумата от резервацията е за 2+1.
За идния сезон, ще се наложи втората ни почивка да бъде без тях и си търсим хотел за нас 4-мата, 9-10 нощувки с автобус от края на август. Иска ни се да не сваляме нивото и да намерим хотел, който да предлага глезотийките, с които вече сме свикнали, без да ни сваля кожата. Лошото е, че искаме да имаме обслужване, в чист хотел, с марков алкохол, по-големи стаи, храната да е вкусна (не е нужно да е супер разнообразна), за закуска да няма само салами и сирене, а някое филенце.
Можете да видите Lara Barut Collection. Отговаря на абсолютно всичките Ви изисквания.
Не зная ценово как ще Ви е през сезона за който искате....
Аз го резервирах на 285евро /края на март-началото на април/за стая с изглед море и басейн в основната сграда, но в другите две сгради / гардън и лагуна/ цените са по-ниски, а и в основната сграда има по-ниска категория стаи, които са абсолютно същите като площ и удобства, просто изложението е различно...

# 442
  • Варна
Аз го резервирах на 285евро /края на март-началото на април/за стая с изглед море и басейн в основната сграда,
[/quote

за колко дни ?
вероятно без транспорт ?

# 443
  • София
Аз го резервирах на 285евро /края на март-началото на април/за стая с изглед море и басейн в основната сграда,
[/quote

за колко дни ?
вероятно без транспорт ?
за 6 дни, самостоятелно. Купил съм и самолетни билети София Анталия с Пегасус 110 евро за двама с включен чекран багаж-12 кг. еднопосочно. За обратния път не съм купувал, защото не зная още дали ще останем по-дълго време, дали ще отидем до Истанбул от Анталия и да останем там няколко дни и т.н.

# 444
  • Варна
за 6 дни, самостоятелно. Купил съм и самолетни билети София Анталия с Пегасус 110 евро за двама с включен чекран багаж-12 кг. еднопосочно.
ехаааааа , БРАВО
купи и на мене бе Бате Simple Smile
(шегичка разбира се - от вица за циганчето и батко му Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 445
Благодаря Ви!
Проблема не е с кърпите, а че гишетата винаги имат странно работно време и почти винаги се налага да ги мъкнем от/към стаите, заедно с още 1 камара детски неща и надуваеми работи. Просто без карти, удобството е по-голямо.
Руби ни е опция, има страхотни отзиви, просто се чудим има ли нещо по-добро за цената му. Колкото до изискванията... просто това което търсим сме го получавали, и ако има как да го получим пак ще се радваме.
Роже, Благодаря и на теб. В другата крайност на бюджета ни е друг хотел от веригата Barut, но Anda. Опитваме да намерим нещо като обслужване и цена между двете крайности.
Големи изисквания, голямо нещо. Препоръчвам Руби Платинум Резорт&Спа, Алания. Кърпите се дават там срещу карта, обаче...Не, че няма да ви дадат повече карти, не са стиснати.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 13:24 от petia_parkova

# 446
Здравейте! Мога ли да помоля за по-актуални отзиви от Long beach resort, Aлания?
Посещавали сме го преди 4 години, беше приятно, но сега може нещата са са се променили в отрицателна посока.
Благодаря предварително на всички включили се!

# 447
Петя,   за всички хотели, които споменаваш, кърпите без карта ли се раздават?

Не е странно изискване - това са най-високия клас хотели.   

От една и съща агентка ли купувате всяка година?  Тя не е ли склонна да даде отстъпка, щом като само цената не ви е устройва?  Не вярвам толкова пък да и е все едно дали изтърва продажба за 10 000. 

Помните ли едно време, как се обаждахме на ТА да си резервираме хотели през агенции, щото винаги излизаше под цената на хотела, ако звъниш на хотела дирекно?  Ама някои ТА даваха по-добри цени от други.   Сигурно и сега може да се намери някоя читава агенция.   

Има едни  directbooking.ro - там нямаше проблем за БГ граждани.    Миналата година поне нямаше.  Излизаха добри last minute оферти на много румънски турист. фирми.   Имаше и с автобус почивки, но тръгват от Румъния.  Може би не е невъзможно да закупите автобусни билети, и да се качите от България.  Не знам от кой град сте и доколко сте им по маршрута.  Доста добра комуникация.   

Пътуваме в конфигурация 2+2 (за догодина децата ще са на 4 и 8 години), но когато моите родители са с нас, едното дете остава в тяхната стая и реално сумата от резервацията е за 2+1.
За идния сезон, ще се наложи втората ни почивка да бъде без тях и си търсим хотел за нас 4-мата, 9-10 нощувки с автобус от края на август. Иска ни се да не сваляме нивото и да намерим хотел, който да предлага глезотийките, с които вече сме свикнали, без да ни сваля кожата. Лошото е, че искаме да имаме обслужване, в чист хотел, с марков алкохол, по-големи стаи, храната да е вкусна (не е нужно да е супер разнообразна), за закуска да няма само салами и сирене, а някое филенце. Абе разбирате за какво говоря.
Плажа не държим да е много фин, но да не е каманак. За децата да има някакъв приличен аквапарк и по-голям детски кът или хубави катерушки навън.
Най странното ни желани е кърпите да не се дават срещи карта, и да има повече гишенца за взимане, както и ако има как да се поръчва чрез QR code.
Давам малко насоки - Lusso Sorgun тази година покри повечето неща и за догодина пак сме го резервирали за първата почивка, но цената 2+2 е двойно на 2+1. Харесваме много чистотата и обслужването на Papillon, но за там няма цени още. През 2023г. се разбихме от кеф в Titanic Deluxe Belek, но от миналата година коментарите вече не са така положителни, а и цената е над 10к лева. От Nirvana Cosmopolitan също имаме добри спомени за обслужването и храната и ще чакаме офертите и от там. Точихме се на Liu, но там са 12к...... Безумие, да
Мислихме да запазим Rubi Platinum Sign, но агентката ни каза, че от почиващи тази година, би препоръчала СПА, защото нивото на Sign е паднало и почиващи са се оплаквали. Delphin са 8,500-10000 и все си мисля, че ще намерим нещо по-добро от тях.
Та дайте идея за хотел, който ако може да не е 10к за 10 дни и да има комбинация от повечето горни неща.
Чакаме да видим оферти за веригата на Barut и Voyage, но надали ценово ще са ок.

# 448
Привет,
Когато сме почивали в Lusso, Titanic и Nirvana не е имало карти за кърпи и имаше страшно много станции от които да вземеш и върнеш без работно време. Миналата година Титаник обаче върнаха картите.
Имаме агент от който купуваме самолетни програми, и такъв от който купуваме с автобус. За жалост миналата и тази година самолетните програми не сме ги ползвали заради кофти часове.
И от двете места сме получавали отстъпки, като варират от избрания хотел (и от толкова колко голяма група сме). Опитваме се да сме лоялни клиенти, защото знам колко е важно личното отношение, но все пак правим сравнения.
Сега просто търсим идеи за добри хотели, за да подадем някакъв списък на агента с желания, защото не искаме да я товарим само с изисквания, без конкретни имена.
За сега гледаме Anda Barut, но каза, че в сезон веригата има много малки отстъпки

П.С. Децата ни носят бацили през седмица и за сега тези 2 летни пътувания са ни единствените истински почивни дни. Поради тази причина ни се иска просто всичко да е измислено и да не се занимаваме.

Петя,   за всички хотели, които споменаваш, кърпите без карта ли се раздават?

Не е странно изискване - това са най-високия клас хотели.   
От една и съща агентка ли купувате всяка година?  Тя не е ли склонна да даде отстъпка, щом като само цената не ви е устройва?  Не вярвам толкова пък да и е все едно дали изтърва продажба за 10 000. 

Общи условия

Активация на акаунт