Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 308
  • 916
  •   1
Отговори
# 15
Аз искам да попитам защо се срещаш и спиш с развалини? Че и повтаряш даже. Един път у вас, другия път у развалината. И това, че спиш с развалини какъв те прави теб?

# 16
другия уикенд у тях закусвахме 3в1 с цигара (не пуша, но нещо трябваше да сложа в устата си).
Ами да беше сложил друго в устата, не цигара... Grinning
Майтапът настрана. Сигурно са истински тези наблюдения - и за емоционалната нестабилност, и за липсата на грижа, и за държанието тип длъжен си, а аз ще крася дивана, и за телефонът, обърнат наобратно и чатенето час по час. Чувала съм същите оплаквания от мой приятел, стар ерген.
Обаче после видях какви харесва в аповете. Ами... Не може да си на 40 години и да не разпознаеш хахавелата, голддигърката и празната глава.
Да не говорим, че видял симпатични млади момичета, видимо минимум 15 години по-млади от него, какво си мисли, че чичо им ще им завърти главата? И че ще му правят палачинки и ще му варят яйца? И аз на 23 не съм го правила за никого.

По-реалистично, моля.

# 17
И що, викаш се разделихте с дългогодишната, не че се не сещаме, де?

# 18
  • София
Стига ми, че месец ти е трябвал да се излекуваш от бившата дълга любов.

Ти, излекуван ли си?

Не, че не мога да се съглася с написаното, но освен един промискуитетен водевил - друго няма.
Държиш се като разведена след дълъг брак. Спокойно, ще ти мине.

# 19
авторе, звучиш малко стиснат и дребнав. Какво толкова, че ще направиш 3 закуски, а тя не. Прави са тук по-старшите от мен, че ако не плуваш в твоята локвичка не следва да имаш високи очаквания и/или изисквания. Като ходиш на срещи, вместо да се чудиш добре ли ще ти го осмуче и може ли да врътне баница в 6ч сутринта, виж дали имате сходни цели, възгледи за живота, ценностна система, ако искаш връзка де. Другото, както казваше бабчо, е бошлаф работа.

# 20
Приемам забележката за развалините.
Не приемам за обгрижването за 20 годишните глезанки. За мен е смехотворно да компенсираш разлика в годините с финансови стимулации - значи нямаш какво друго да предложиш и въобще не познаваш жените.

летящата, аз нали това пиша, че дотам е трудно да докараме. Дребнав, стиснат и т.н. са излишни квалификации, всеки който е поне малко грамотен знае как да разпределя ресурсите си, за да му се получават нещата. Под реципрочно инвестиране нямам предвид конкретно финанси или труд, а отношение. Ако една жена си мисли, че си й длъжен от самото начало, нещата не са окей, нещо фундаментално е сбъркано с възпитанието на тази жена или просто й се смуче кръв от наивник, за когото не й дреме и ще захвърли като напълни коремчето.

Ms.Gorgeous, така е. Осъзнава се с времето. Само исках да споделя другата гледна точка. Тук някои дами се припознават, така че може да им е полезно да вдигнем летвата заедно, ако разменим гледните си точки.

# 21
С такъв маниер, изказ и отношение към жените, не се учудвам, че не ти връзва за дълго.
Така  както си ги подкарал на конвейр, не знам докъде ще стигнеш.
Жените усещат, когато вниманието не е насочено изцяло към тях. Естествено, че и те не биха влагали в такъв човек, като теб.

# 22
Значи ти може да лепиш квалификации, ама на теб да ти лепнат не ти е ок Joy

# 23
Значи ти може да лепиш квалификации, ама на теб да ти лепнат не ти е ок Joy
Ще обясня за развалината, защо употребих точно тази дума - дамата буквално си беше докарала  физически проблеми заради употреба на едно бяло вещество с буквата К (работила е по дискотеки). Не ми е било цел да звучи обидно или да се свържа с емоционален багаж - очевидно всеки днес си има такъв.

# 24
Та на колко си години?

Като 20-годишна не съм се занимавала да правя закуски на никого.

# 25
  • София
От всичко споделено няма взаимност.
Малко, като дете в сладкарница си.

Стеснявай ситото, не е трудно.
Хабиш се времево и емоционално нахалост.
Това изхабява и трупа печал.

Намери си мацка и дай достатъчно време за опознаване, не препирай.
Има наистина прекрасни жени.

# 26
Когато твърдиш, че търсиш любов, а говориш само за повърхностни неща, няма как да не си разочарован. Поне си признай пред себе си, че търсиш само секс.
Естествено, че когато не си отворен към хората, правиш секс без интимност, емоции и увлечение по жената отсреща, няма как да е друго. Реално си спал с жени, които не харесваш и те дразнят. Ако една жена ти харесва на външен вид, като характер, споделяте си разни случки, смеете се заедно, няма да ти пука, че не ти е направила закуска или не е платила сметката.
Самият факт, че умишлено "нищо не си показвал от финансовото си положение" да не попаднеш на златотърсачки, показва негативната ти настройка и предразсъдъци. Ти вече си решил, че жените са такива и онакива, това виждаш, търсиш и намираш.

# 27
Та на колко си години?

Явно си имала други приоритети или си показвала грижа по друг начин.
Нищо, и сега не е късно - ако ти направят закуска, направи и ти, може да направи добро впечатление.

Знам, но аз говоря конкретно и само за дейтинг аповете.

Самият факт, че умишлено "нищо не си показвал от финансовото си положение" да не попаднеш на златотърсачки, показва негативната ти настройка и предразсъдъци.
Това не знам как да го коментирам. Нали идеята е да не привличаме нежелан тип хора? Не харесвам тип инстаграм модели и чалга визии. Естествено, че имам предразсъдъци.

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 22:45 от Анонимен

# 28
Та на колко си години?

Явно си имала други приоритети или си показвала грижа по друг начин.
Нищо, и сега не е късно - ако ти направят закуска, направи и ти, може да направи добро впечатление.

Знам, но аз говоря конкретно и само за дейтинг аповете.

Ами, разбира се, че съм имала други приоритети. На 20 май и на себе си не съм правила закуска. Сега правя. Ама аз съм си постигнала общо-взето семейните обязаности. Не съм седяла до 40 с някой в дългогодишна връзка да мечтая за пръстени и кошарки, дето не идват, защото отсреща си мислят, че грижата е да се редуват в правенето на закуска и плащането на сметката за тока.

# 29
  • София
В тия апове не съм била, но съм коментирала с ползващите, че се върти едно и също. Колко да се претопля тая манджа.
Освен това, сега умело се прокламира, че до ексклузивност можеш да се срещаш и чатиш с колкото душа ти иска. Което си е нечистоплътно за мен.
Затваряй ги и карай натам.

Общи условия

Активация на акаунт