Ако толкова те интересува моята възраст - аз съм все още в същия обхват като този, в който търся.
Мен лично такива с "треска за бебета" малко ме плашат, по-мнителен съм и ми трябва поне година-две с човека, за да го възприема сериозно за такава идея.
Всъщност бих заложила сериозна сума, че си в много късните 40 и скоро ще смениш 4ката. Тангра или фрагрансето 5.0.
Фокусът въобще не е върху моите години, понеже аз не съм по сайтовете и приложенията за запознанства и не "дейтвам". При мен не е настъпила никаква необратима криза след 20-те, а закономерно развитие и порастване, което при теб не се е случило. Какво точно очакваш очакваш и изискваш от жените насреща, и какво предлагаш? Очевидно не е съвместен живот, сериозна връзка с потенциал за деца, защото 40-45-годишните жени вече си имат такива или пък съвсем нямат година-две, за да решат дали искат. А твърдиш, че вече си имал дългогодишна връзка, т.е. е минала година-две и много повече, обаче си стоял с жената, вече наясно със себе си дали я възприемаш сериозно за репродуктивната идея?
Ти не подбираш, излизаш с която се съгласи да излезе с теб. Тези които предлагат семеен уют и търсят сериозни отношения, със сигурност те преценяват достатъчно, за да не стигнеш с тях до среща и до секс, който едва ли ще е на първа среща. Естествено, че младо момиче ще очаква от възрастен зрял мъж да ѝ угажда, а не тя на него, и той трябва да заслужи нейното благоволение. Егати смехорията, седял и страдал гладен на едно едно голо кафе 3в1, за да не се мине, вместо да си тръгне, или да излезе за 5 минути до близките магазини и заведения да вземе нещо за закуска.
Така че на колко си години? Ти не пишеш за 23 и 25-годишните, че са в диапазона 10-25 години. Даваш ги като конкретна възраст, Ами то и твоята конкретна възраст е от значение, различните поколения и различните житейски етапи са от огромно значение.