Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 639
  • 916
  •   1
Отговори
# 90
Пич, недей. Първо, не пускай такива теми тук, освен ако не си мазохист и/или нещо много различно от представящото се. Ще те оглозгат до кокал, както вече се случва и не, това не е приятно прекарване на събота сутрин. Всичко друго е.
Второ... описаното от теб е причината аз да не съм в дейтинг-апповете. Същата история, ама откъм женска гледна точка - че накрая и сексът не струва, на всичкото отгоре Joy Прегаряш в един момент, нормално е. Съвет нямам, освен да си гледаш хобитата и кефа и покрай тях - каквото изскочи. И до късмет е.

# 91
Стига бе, след цяла нощ не, ама след цяла вечер секс маратон на другия ден има сила не просто за закуска, ами и планини да мести

# 92
Вижте, като кажа скромни, имам предвид, че характеристиките му липсват. Едно е да се представя за духовно богат поет, мечтаещ за чиста ин енергия, съвсем друго е тет-а-тет да се яви интелектуално немощен бедняк. Никой член не е толкова голям.

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 14:08 от Нарцùса

# 93
  • Далечният изток
Авторът да каже какво предлага насреща. Остави закуската, нещо друго? Жените рядко закусват.
С какво можеш да впечатлиш една жена, така че тя да иска отново да те види или да поиска да има връзка с теб?
И не разбрах тия срещи само за забавление и секс ли са или наистина търсиш връзка?

# 94
Ама чакайте,  той не се оплаква,  че не му се обаждат повече, а че той не го прави, защото не са му интересни с нищо. Очевидно искат да го виждат пак и да имат връзка, значи ги впечатлява. Изобщо ми се струва много се губи логическата последователност при някои потребителки.

# 95
  • Далечният изток
Ай не се прави, че не разбираш де!
Говоря за сериозна жена, такава с каквато иска да се обвърже, а не боклуците, които ч*ка.

# 96
  • Sofia
Ами щом не са му интересни, на мен пък ми се губи логиката защо търси реципрочност и закуска.
Като види поредния "претрепан от работа общак", да каже "лека вечер" и да се изниже към по-интересни за него забавления.
Човек ще каже, че насила го влачат у тях

# 97
Пак многословие и анализи. Женомразство зад стиснати зъби. Grinning
Да правя закуска на мъж сутрин и то след любовна среща ми е доста майчинско.
Явно ви тежи да се раздавате и го правите, само защото очаквате възвръщане. В любовта и приятелството няма сметки.
Има и съвсем нормални 25 годишни жени, които изглеждат добре и си търсят сериозна връзка, но с такива като тях.

# 98
Авторът пише за реципрочност в закуската само за една, на която вече е направил закуска. Очевидно е, че тя не е отказала да си хапне у тях, пък после, на втората среща, го е задоволила с три в едно. Иначе нямаше да го спомене.
Какво толкова лошо, ето , и с препечени филийки е щял да се задоволи. Но и това му е спестено. Значи, мъжът ще прави закуски, за да покаже грижа и тенденция след хубав секс, а жената ще го черпи с бълвочи. Естествено, че такъв отговор е пренебрежителен от страна на жената.
Чак пък какво го надъвкахте, че си търси приличен партньор.
В другата тема на момичето с три години безсексие други бяха съветите. Да излиза, да се пробва. Ами тук е същото, само че мъж го прави. Пробва и не става. И мъжете не са всеядни, и те си имат претенции и вкус.

# 99
  • София
Момичето от съседната тема стоеше 3 години без секс, а не се забиваше с всякакви по собствените си критерии боклуци, иначе си представям какви щяха да са коментарите Wink

Иначе закуска правя на някой, с който вече сме задълбочили. Какви закуски на ниво опознавателен секс? Пичът иска пакет влюбване и сериозна връзка на етап, на който още крие кесията за да се варди от лошите златотърсачки (които по дефолт няма да имат интерес към мъж, който не е готов да демонстрира и харчи богатството си).

# 100
Не знам какво е имало в други теми, не съм по съветите.
Чак пък толкова да го е жегнало, че останал без закуска. Joy
Ще отиде и ще купи банички. Но не, той стои и тества.
Иначе, мен лично не ме бърка, аз отдавна съм си намерила, каквото ми трябва.

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 13:28 от zavs

# 101
Не знам колко е богат и как се пази.
Предполагам, че с кола се движи. За финансите е приемливо на първо време да се крие, за да не са притворни в отговор, и трудно да им хване номерата, защото и най- скромната девойка може да си търси провайдър.
Момичето го съветвате да се впусне в неговите авантюри. Той вече го прави и отсява. А закуската би следвало да е в отговор на неговите усилия, но явно момичето не иска да задълбочава. Той просто посочи един знак.

# 102
Авторът пише за реципрочност в закуската само за една, на която вече е направил закуска. Очевидно е, че тя не е отказала да си хапне у тях, пък после, на втората среща, го е задоволила с три в едно. Иначе нямаше да го спомене.
Какво толкова лошо, ето , и с препечени филийки е щял да се задоволи. Но и това му е спестено. Значи, мъжът ще прави закуски, за да покаже грижа и тенденция след хубав секс, а жената ще го черпи с бълвочи. Естествено, че такъв отговор е пренебрежителен от страна на жената.
Чак пък какво го надъвкахте, че си търси приличен партньор.
В другата тема на момичето с три години безсексие други бяха съветите. Да излиза, да се пробва. Ами тук е същото, само че мъж го прави. Пробва и не става. И мъжете не са всеядни, и те си имат претенции и вкус.

Този очевидно е всеяден. Като ще прави закуска, да я прави, какво ще се самоизтъква, че и петзвездна била. Да не му отнемем звездите, на бърза ръка. Човек не е добре да се самозабравя.

# 103
Ами са продължи да се стиска и да чака печени филийки.
Като е направил закуска какво?
Подмазвал се е за още секс.
На една жена не й си налага да се подмазва за секс, а автора с една закуска нама как да мине.

# 104
  • Далечният изток
И що пък баш на развалината решил да прави закуска?
Че и да се хвали...

Няма лошо да си търси приличен партньор. Кофти вкус оставят хвалбите колко е готин и обидите към жени, от които е търсил само забавление.

Общи условия

Активация на акаунт