Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 458
  • 916
  •   1
Отговори
# 570
Отиваш в чужбина да учиш език?
Лирическият герой е в най, ама най-добрия случай над 45 и с крайно мижав бекграунд. Такова мислене имат хора 60+ с гимназиална тапия, които се движат цял живот в границите на родната област, която не е Софийска. И мислят, че всички са застинали, закотвени и никакви като тях.

# 571
Казвам ви аз, че вехтите лафове го издават не само като възраст, а и като място, което заема в координатната система.

# 572
Има сигурно много 25 годишни, които от любопитство ще пробват излизане, отношения, запознанства със значително по-възрастен мъж, но повечето го правят точно защото е неангажиращо.
Малко са тези, които ще се влюбят.
За да стане това трябва мъжът доста да се постарае с повече от закуска, секс и задоволяване на базови потребности.

То същото е и от страна на мъжа в тази конфигурация - избира си ги такива, за да не се ангажира дългосрочно.

Само, че болшинството от жените на тази възраст в един момент ще си кажат - аз същото мога да го получа и от по-млад мъж, с който мога да пробвам да задълбоча отношения.
Тоест това е временно решение за болшинството жени, които тепърва искат да градят семейство, и постоянно за вечните ергени бягащи от семейни отговорности.

# 573
Първия път, когато мм спа у нас сутринта му правих палачинки във формата на сърчица, всяка една палачинка я изрязвах, защото не намерих формичка за палачинки, а за сладки. Обаче аз преди това доста време оставах само аз у тях , и той ми носеше кафе в леглото, закуска не можеше да прави, но супер много оценявах, че ми купуваше от любимия протеинов пудинг 😆. Но аз фък бъди не съм имала, така че не знам как се действа така. Аз не бих готвила на никого ей така, ама не бих и го пуснала у нас. Била съм да десетки първи срещи и дори не съм искала да ме изпращат до нас, за да не ми знаят адреса. Няма как да пусна отрепка да спи у нас като автора, и да чакам 5 звездна закуска. И имахме с мм как беше консумация от ласки целувки още на първата среща, но ние се харесвахме вече от преди това, просто го измъчих, докато се съглася за срещата.
Но като студентка съм правила домашни бонбони на едно момче, още не бяхме гаджета и съвсем нищо не съм очаквала от него. И на приятелка съм подарявала това и цветя без повод на момичета купувани от баби. Това се сещам сигурно и други неща, но каквото съм приготвяла като храна, която аз приемам за грижа и внимание е било защото аз искам и го чувствам така. И не смятам, че мъжа и жената изразяват чувства и емоции по идентичен начин, още по-малко, че отношенията са ето ти тази ябълка, дай ми тази ябълка...сиреч 50/50. Никога досега не съм плащала вечеря на мъж в ресторант и не бих платила, освен за повод, черпих скоро за нова работа. За рд рожденика трябва да е черпен, според мен. Никога не съм плащала и почивки, нито спане, гориво, каквото и да е на почивка.

Май са трили неща, не съм ги прочела, добре че не са я заключили.

# 574
Първия път, когато мм спа у нас сутринта му правих палачинки във формата на сърчица, всяка една палачинка я изрязвах, защото не намерих формичка за палачинки, а за сладки. Обаче аз преди това доста време оставах само аз у тях , и той ми носеше кафе в леглото, закуска не можеше да прави, но супер много оценявах, че ми купуваше от любимия протеинов пудинг 😆

Това е, Танче.  Purple Heart

# 575
Тракиецо, според мен не е толкова проблем, че не им се занимава да правят закуска, а че не искат да я направят за теб.
Вероятно те възприемат повърхностно и като временно явление, защото и ти се държиш така с тях.
Казват си 'какво да се старая за този, като той друго освен секс явно, че не търси и иска'.

# 576
Тракиецо, според мен не е толкова проблем, че не им се занимава да правят закуска, а че не искат да я направят за теб.
Вероятно те възприемат повърхностно и като временно явление, защото и ти се държиш така с тях.
Казват си 'какво да се старая за този, като той друго освен секс явно, че не търси и иска'.

Не anonymiss, те дори на себе си направят. Не закусквали, не им се занимавало. Това го написаха в темата, но аз имам такива наблюдения и извън нея. Ако не закусвам, значи е по-добре и ти да не го правиш. Няма мислене към себе си и към другия, повече от ясно е.

# 577
кукумицинка, проблемът не е намирането, а качеството. Това е моята обратна връзка.

Uncommon, да, това е и моят извод. Хора от обкръжението, вместо напълно случайни непознати. Искам да попътувам и да си заредя батерията, преди да опитам на този фронт. Просто след доста дълго отсъствие от тези апове ми беше странно как са се изменили нещата.

не е склонен да съдейства за контакт с някоя своя сестра, братовчедка, племеница
Изтръпнах от мисълта как някой ми предлага роднините си.

Айде, да не се правим, че количеството не е било проблем:
За една година нямах изобилие от съвпадения...
 ...дадох шанс на всички, които ми минаха фейс контрола и можеха да водят адекватна комуникация.

Сред тия, на които си дал шанс, има наркомани, омъжени и такива, които си пишат с още пет в твое присъствие... То вярно пп-добре дай шанс на някоя сватя.

А каква е мисълта за другия, когато направиш закуска, която той не яде по принцип, заради себе си основно или изцялл, ама да очакваш да ти връща жеста, правейки закуска пак заради теб? Егати тормозът.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 13:53 от кукумицинка

# 578
  • София
Количеството води до качествени изменения.
Нагледно.

# 579
Ми и аз се чудих как момичета на моите години тогава се хващат с разни чичовци, при това без пари, с кофти отношения и манипулации ( факт, били сме в обща компания или приятелки на мои гаджета, на които са се оплаквали), ама явно нещо ги влече поне някои от тях. Каквото и да се напъват да обясняват тук мамите.
Имам и друг въпрос, понеже се появява през няколко поста. Не мислите ли, че все пак и жената трябва на някакъв етап от връзката да плаща по нещо или цял живот трябва да бъде на пълна издръжка на мъжа? Говоря за нормална връзка с развитие, не чук и бег, само за фън и със сравнително кратък хоризонт?
Защото колкото и да се пънат някои мъже, това много бързо дотяга особено за обикновени мъже с една заплата. Писал съм по други теми развитието на няколко такива връзки около мен, няма да го пиша как, само много меко казано не бихте искали синовете ви да са в подобна ситуация

# 580
След цялата написана плеяда, едно стана ясно-бившата е късметлийка, че си е била камшика о време🤷♀

# 581
Не мислите ли, че все пак и жената трябва на някакъв етап от връзката да плаща по нещо или цял живот трябва да бъде на пълна издръжка на мъжа? Говоря за нормална връзка с развитие, не чук и бег, само за фън и със сравнително кратък хоризонт?

Ти нали каза, че винаги черпиш жените и твоите приятели правят същото.
Ако аз съм жена и си ми плащал всичко досега, естествено, че няма да се бръкна никога за нищичко. Ще смятам, че това ми е привилегия. И твое задължение да задоволяваш тази привилегия, защото очевидно те устройства.
Ако след време повдигнеш темата, ще тя ще те пита какво се променило, не те привлича вече?
Реално дори няма нужда да се прави на объркана, защото тя наистина ще е объркана. Ще и удари самочувствието и може и да поохладнее. Така си я научил, транзакцията си е като договор и не търпи такива промени.

# 582
  • София
Автора кара на “как си я научиш”.

Гледам, нямаш педагогически заложби Laughing

# 583
Автора кара на “как си я научиш”.

Гледам, нямаш педагогически заложби Laughing

Като родителите са абдикирали, някой трябва да поеме. Ако му се занимава.

r22, обърках се, Revoker беше баровеца. Трудно ми е да ви науча имената още Blush

# 584
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не мислите ли, че все пак и жената трябва на някакъв етап от връзката да плаща по нещо или цял живот трябва да бъде на пълна издръжка на мъжа? Говоря за нормална връзка с развитие, не чук и бег, само за фън и със сравнително кратък хоризонт?

Ти нали каза, че винаги черпиш жените и твоите приятели правят същото.
Ако аз съм жена и си ми плащал всичко досега, естествено, че няма да се бръкна никога за нищичко. Ще смятам, че това ми е привилегия. И твое задължение да задоволяваш тази привилегия, защото очевидно те устройства.
Ако след време повдигнеш темата, ще тя ще те пита какво се променило, не те привлича вече?
Реално дори няма нужда да се прави на объркана, защото тя наистина ще е объркана. Така си я научил, транзакцията си е като договор и не търпи такива промени.
"Ако съм жена...", ама не си.
 На свестните, интелигентни и възпитани жени никои не им "плаща всичко", те не са държанки.
Мъжа ми купи колата, която карам аз, аз организирах и платих семейната морска почивка.
Без да го мъдрим и смятаме много, много.

Общи условия

Активация на акаунт