Отговори
# 75
Момичета, той си чакаше интервюто и знаеше, че ще има въпроси за връзката му. Накипрен с гривната, очилата и часовника само прехапа устни за секунда и отговори без да  се замисли.
Ох, вече много се задълбахме в този случай и някой ще ни каже, че нищо не е направило момчето, само дето много го обсъждаме и коментираме.
Да започват проектите и всичко ще си дойде на мястото.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 19:09 от Катерина49

# 76
  • София
И аз се дразня на моменти, че много го коментираме, но като няма друго хората пишат за каквото има.
Ако ОГМ не криеха Афра и сетовете можеше да излиза нещо оттам, така или иначе всички се интересуваме, но явно искат да ни занимават с други неща в момента.

# 77
За мен на турците им е важна драмата,а не проектите. Нас другите никой не ни пита какво искаме.
Та явно идеята е драма да има Joy
Не знам наистина какво друго да кажа.
Чакам и аз нещо от Пера ама йок
То няма друго за какво да си говорим, освен да върнем лентата назад и да коментираме стари проекти на Афра и Мерт

# 78
Крайно нетипично е за Шнура това криене около "Пера", ако не знаех направо бих си помислила, че не е проект на OGM. 😃

# 79
  • София
Има сет на Пера днес, явно още е в Истанбул и отново статуи

# 80
Лайк от Афито за Йешим! 🧿

# 81
Значи тия хора с Пера, явно само в понеделниците почиват 😎
Сега се предполага, че ще снимат до утре и после отиват в Чанаккале, май така беше…

# 82
Афито 👑

# 83
  • София
Значи тия хора с Пера, явно само в понеделниците почиват 😎
Сега се предполага, че ще снимат до утре и после отиват в Чанаккале, май така беше…

До 30-ти, ама дали е включително или тогава тръгват ще видим утре или вдругиден.

🧿🧄🤍

# 84

🤍🧿🪬🧄♾

# 85
Малко фен арт Simple Smile

# 86
# 87
Добро утро, дами!
Според Бирса снимките на BBSO ще започнат в неделя.
Информацията е от нощес, отговорила е на въпрос.

# 88
Добро утро на всички!
Супер значи, Рамо почва да снима. Дано само и там да не е толкова потайно като при Пера.

# 89
Добро утро, момичета!😊

Дано като започнат да снимат да пускат снимки и информация, като съм съгласна и на партньорско селфи.😄

Общи условия

Активация на акаунт