Отговори
# 210
а забелязахте ли, че е отслабнал, почти е както в 1 сезон
и е отследвал още 4 души

# 211
а забелязахте ли, че е отслабнал, почти е както в 1 сезон
и е отследвал още 4 души

Визията му в момента е трепач. 😎

# 212

Много ми е интересно какво чете Simple Smile Повечето пъти сме виждали психологическа литература, но бих се радвала да видя и тази книга коя е Simple Smile
На мен също. Винаги ми е било много любопитно какво вдъхновява хората на изкуството - книги, филми и театрални постановки, други актьори или успешни личности. Помня, че по време на втори сезон, ако не бъркам при заснемането на сцените при откриването на магазина на СейФер, Афи четеше книга Дидиън. За Мерт пък последно мисля, че имаше информация за един много интересен комикс, който четеше. Ето такива лични неща ми се иска да ни споделят повече двамата. ❤️

# 213
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет Hug
Мерто Heart Eyes ни зарадва със селфи по повод празника Stuck Out Tongue Winking Eye

Активно релаксира преди началото на снимките утре Heart Eyes. Страхотно изглежда Heart Eyes като че отслабнал и много свеж Stuck Out Tongue Winking Eye
Завиждам му за страхотната градина и гледката Kissing Heart
Любимият и на мен начин за релакс - хубава гледка, интересна книга и кучето в краката ми Heart
Видяхме и трите сладки муцунки днес Heart

Как ми се иска да ги намачкам и Нагито Hearts и Лизбончето  Hearts и да се поборим с Арки HeartsStuck Out Tongue Winking Eye

Мистери и на мен много ми е любопитно какви книги чете Мерт Thinking и аз бях виждала психологически, но едва ли чете само такива. Аз обожавам да чета книги и добре, че в последно време чета електронни, че наистина не знам къде ще ги събирам Blush
По повод днешния празник не мога да пренебрегна и красавицата ни, която много се крие Heart Eyes

# 214
Ив, беше ми попаднала снимка от дома на Афито, на която се виждаше малка част от библиотеката ѝ. Ако я намеря ще я публикувам, защото ясно се виждала книгите!

# 215
Ив, беше ми попаднала снимка от дома на Афито, на която се виждаше малка част от библиотеката ѝ. Ако я намеря ще я публикувам, защото ясно се виждала книгите!
Ооо, ще съм благодарна, Bell. След като писа, се замислих, че май съм виждала една книга на София Копола, която Афи си взе от Америка.🌹kotelina, добре те разбирам. На мен ми предстои местене и най-голямата трудност ще е пренасянето на книгите.😁

# 216
  • София
Първия път, когато хванаха Мерт и Афра на летището тя носеше книга, за която се коментираше, че той чете в момента - Пътеводител на галактическия стопаджия. Под телевизора му има Шекспир, в оригинал.

Скрит текст:
При моето първо ходене в Истанбул, единият подарък, който оставихме за Мерт беше илюстрованата версия на "Хари Потър и Философския камък" на английски. Аз имам бг версията и е страхотна, като енциклопедия Simple Smile

# 217
Здравейте дами!
Днес Мерт ни се показа и също ни показа прекрасната си къща и подарените кучета… Арки ми е любимка!
А и Елизабет също ( така се казва Лиз според хейтърите) 🤣🤦♀🤦♀🤦♀
Винаги съм се възхищавала на хора, които четат и надграждат знания и познания, както го правят те!
Утре вече ще се появи нов герой в живота на Мерт. Мога да му пожелая да бъде един много успешен проект и превъплащение, което да помним!
Със сигурност ще даде всичко от себе си, за да го постигне!
🧿😎🧿

# 218
# 219
# 220
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Утре вече ще се появи нов герой в живота на Мерт. Мога да му пожелая да бъде един много успешен проект и превъплащение, което да помним!
Със сигурност ще даде всичко от себе си, за да го постигне!
🧿😎🧿
Бружа присъединявам се към твоите пожелания към Мерт Hands Plus1 новия проект да бъде много успешен и да ни подари поредния герой който дълго време няма да забравим Flowers Four Leaf CloverHeart
Мистери след като Мерт беше на езиково обучение, може вече да си е прочел подаръка WinkHands Clap. Много ми хареса подаръка който сте му избрали Hands Ok HandHands Clap

# 221
Наги ,Арки и Лиз са големи сладурки   Heart А Мерт изглежда много добре -коса ,тен ,очи ,всичко е супер Simple Smile

# 222
Добро утро, мацки! 🫶

Ив, намерих я! 😜

# 223
Добро утро, момичета!😊

Днес започват снимките на "Нищо няма да ни се случи". Успех на Мерт и на целия проект!🍀🍀🍀 Сигурна съм, че е избрал интересен и различен образ и нямам търпение да го гледам. 😎

# 224
Bell, много благодаря🌹!
И аз пожелавам успех на Мерт. Стискам палци да се получи нещо интересно, което да коментираме с удоволствие. Дано и от екипа да са по-щедри на информация и снимки. Поне не остана много време и до момента отново да гледаме Мерт на екрана.
Не губя надежда, че Афи или някой друг от "Пера" ще ни зарадва все пак с някоя снимка зад кулисите също.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 09:07 от Iv32

Общи условия

Активация на акаунт