Отговори
# 225
  • Яко в Матрицата...
Привет Simple Smile

И аз благодаря за снимката с книжките, Бел Heart Сега си спомням, че ходих да търся информация за "Stalking Shakespeare". Авторът е доста лудичък Grinning

Как искам и аз да намачкам така това пухче Heart Eyes

# 226
Мацки, и тук се виждат книжки! 😜

# 227
  • София
Един много хубав коментар от Х

# 228
  • Яко в Матрицата...
Мистери, много хубав коментар Heart

Арки е такова сладурче Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 229
Привет дами!😎
Относно хубавия коментар, който Мистери сложи, това е самата истина.
Дори, ако помните кучешкия възпитател, който публикува снимки на Арки каза почти същото. Породата на Арки е особена (американско акита), те са кучета пазачи и съответно не долюбват много околните, но Арки е различна и пълна с любов!

# 230
Здравейте, момичета
Пожелавам много успех на Мерт с новия проект.
Всички животинки на Афрам са сладури. Обградени от любов. Който си го може,си го може Simple Smile

# 231
Здравейте,момичета !  Heart
Много,много успехи  на Мерт и на екипа на "Нищо няма да ни се случи", Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover .Дано всичко им се получава с лекота и както са го намислили ,бързо да снимат и да приключат ,че да може и ние да гледаме сериала до края на годината. Simple Smile Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover
Бел,мерси за снимката с книгите на Афра.Всичките са интересни и интригуващи .Имаше някакви снимки и от дома на Мерт и там имаше едни големи книги си спомням и ако не ги ползва да подпира разни работи явно и той е фен на четенето Simple Smile Пък и сме го виждали а книги в ръка значи определено чете .Мдааааа и Афра и Мерт са красиви не само външно ,но и имат и много красив вътрешен свят това си личи и от усмивките им и от държанието с околните и от това ,че намират време да четат .Heart Абе щастливци сме ,че сме фенове на точно тези хора и това е положението. Simple Smile
За Арки и на мен това ми направи впечатление ,че въпреки големината си и изглежда добричка и спокойна ,докато милото Лизбонче и 5 обучителни курса да премине пак ще е толкова енергична и игрива. Simple Smile Много се закача с доста по-едрата Арки и добре ,че тя е по добре обучена ,че иначе Лизито ще е навряна все в ъгъла и ще яде бой. Simple Smile Абе  сигурно честичко си стават на кълбета те двете ама е повече на игра отколкото истински бой. Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 14:11 от Eny87

# 232
# 233
Ето и потвърждение, че днес наистина са почнали снимките на новия сериал с Мерт и Мирай!❤️🧿🌷

# 234
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мелик е пуснал стори Wink

Явно отново наглежда дома на Мерт и децата Heart Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye докато той работи Relaxed

# 235
Някой знае ли колко време след снимките за турски сериал за Disney + е премиерата на сериала?

# 236
За 8 епизода около месец и половина или два, а може и три. Така съм чела, но зависи все пак какво снимат!

# 237
Мелик е пуснал стори Wink

Явно отново наглежда дома на Мерт и децата Heart Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye докато той работи Relaxed
Дали не е скрил Мерт със сърцето 💙...
Защото отдолу има три М- Мерт, Мелих и малкия Мерт 🥰🤗

# 238
Ден първи.
Ето официалните линкове към профила на сериала
https://www.instagram.com/bizebirseyolmazdizisi?igsh=MXZwM2s3bzJzNWZ2MQ==

https://x.com/birseyolmazdizi?s=21

# 239
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Дали не е скрил Мерт със сърцето 💙...
Защото отдолу има три М- Мерт, Мелих и малкия Мерт 🥰🤗
Напълно възможно Wink вгледах се в мястото на Blue Heart но мога само да гадая Grinning

Общи условия

Активация на акаунт