Отговори
# 705
Несла е толкова противна, че дори не ми се коментира! Защо така, но нито един от другите приятели и от двете не събужда такова отвръщение! Тая вечер няма ли да качи някое стори и после бързо, бързо да го изтрие? Отвратителна интересчийка!

# 706
Надявам се в случая това да са розовите очила на Афрам Simple Smile

# 707
От сета на Пера!

# 708
  • Яко в Матрицата...

Долу вдясно била малката Пера 🧿

# 709
Айдеее, лека нощ! 😴

# 710
  • София
Мерт сън не е спал да последва интериорен дизайнер от Асос. В Х пишат, че е наел къща от тази жена

# 711
Мерт сън не е спал да последва интериорен дизайнер от Асос. В Х пишат, че е наел къща от тази жена

Пишат, че в момента Мерт пак е там. 😜Сигурно с Афра не са се разбрали за "попечителството" над очилата и затова е наел къщата, за да си ги ползват по равно. 😂

# 712
  • София
След бърза справка в Инстаграм, жената е правила интериора на къщите в комплекса, където живеят или са на почивка двете деца, с които има снимки Мерт предната седмица. Сценаристката на Пера също я следва.
А в Х по сигнал ли се събудиха, много са смешни 🤣

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 07:29 от MysteryG

# 713
Утре очаквам рускините и туркините да разучат всички подробности, като от рускините специално очаквам да намерят и адреса на наетата къща.😂

# 714
  • София
Е, за адреса на комплекса сме си достатъчни Joy

Арабките изброили причини, поради които Мерт може да е в Асос отново

Мирай също е последвала тази жена, преди малко забелязах, та да не се "повдигаме" прекалено Wink

# 715
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро Hug

Значи, да ви кажа разочарована съм от Мерт Pensive. Аз тук два дена краката ми се откачиха да обикалям и да го диря Angry сега пък в Асос отишъл чак Frowning пълно безобразие е това Disappointed RelievedJoy.
Ако знаех че ще ходи там, щях да ги помоля и на мен за малко да ги дадат тия вълшебни очила  GrinningSunglasses
Цял ден вчера си разхождах дрехите из Бебек и Саръйер 😄 пък пак се връщам валат значи SadStuck Out Tongue Winking Eye.

Майтапа на страна, но Мерт на клипчетата от сета направо ме отвя FlushedHeart Eyes.
Я, какво тяло е направил за ролята на Актан InnocentHug.

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 07:35 от kotelina

# 716
  • Яко в Матрицата...
Добро утро ☕🌞

Коте😊, прости му на момчето, тъгува по Асос 😎

# 717
мениджърката на Мерт и тя следва тази жена

# 718
Добро утро!🌼
Мистери късно е, рускините вече са се повдигнали 😂🤗...Какво ли ще е като отворят чата сега 🫣...
Това е Асос фандома 😂😂❤️🧿

# 719
Хелоу, мацки! 🫶
Какво ли ни очаква днес? Ай дано е нещо интересно! 😜

Общи условия

Активация на акаунт