Отговори
# 690
  • София
Имал е само 50 хил последователи, когато ми е била профилна преди

# 691
# 692
И с тази профилна снимка излезе старо Мердово стори! 🧿

# 693
  • София
Върнахме се към Учителят

# 694
Много хубаво го написа, но дано, който трябва да го прочете! 👏
Новата PP

Да си напиша мнението преди да започнат евентуалните драматизми…
За мен тази снимка, правена от Сезер, между другото е доста по-подходяща за профилна снимка на човек на изкуството, какъвто е Мерт, а и Сезер де.
Предната значеше друго нещо и беше сложена с цел, която изпълни…
А и все пак тук му се вижда лицето🫣😆
Мерт е Мерт, неповторим и уникален! Все под вола теле търсят! Така му се приискало, сменил си профилната снимка!

# 695
И с новата профилна снимка всичко води към Афра.....началото. 😜

# 696
Лилия, така е!
Имаме една песен от жанра “Всичко води към теб”, ✌🏻щом те прочетох и ми излезе! 🤣
А тези снимки си ги свалих от Х и на публикацията пишеше “изкуство”! 🫠

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 18:13 от BELL-

# 697
Мерт много активен в Инстаграм от известно време. Все сменя профилни снимки, архивира снимки, трие постове и хора. Само той си знае какво му се върти в главата.
Афра обаче много тиха. Изчезна. Толкова малко неща пуска в инста за разлика от миналата година.
Викам да вземе да качи нещо - я Широ, я Наги, я нея си. Може пак пейзажи и луни. Да ни покаже някое аутфитче, аксесоар, гривни, слушалки, очила 👓 Wink
Нямаха ли Афра и Мерт период,в който профилните им снимки в Инстаграм едновременно бяха черно -бели? Снимки от тяхни фотосесии? Демек сходни

# 698
Пера - ден 41!

# 699
  • София
Афра сега е с Неслишах и й се обяснява какъв "боклук" е Мерт.
Иначе преди тази профилна за съвсем кратко Мерт е сложил една от Бали, която може да се тълкува, че е сам в нищото. Обаче кой знае какво щеше да стане в Х и я е сменил набързо ☺️
О и само да отбележа, кака е написала в Инста, че е в Лондон, за който все още е имал надежди, сори.

# 700
Профилни снимки в черно - бяло Simple Smile

Колаж в черно - бяло Simple Smile

# 701
аз чакам снимки на близост с Мирай зад кадър, не може без нова любов за Мерт Yum

# 702
  • София
аз чакам снимки на близост с Мирай зад кадър, не може без нова любов за Мерт Yum

Мирай има доста сериозен приятел, който не е от тези среди. Дори не знам как може да има хора, които ги шипват, но се опитвам да не се изненадвам.

# 703
Афра през очите на Мерт Wink

И Сейфер Simple Smile

# 704
Афра сега е с Неслишах и й се обяснява какъв "боклук" е Мерт.
Иначе преди тази профилна за съвсем кратко Мерт е сложил една от Бали, която може да се тълкува, че е сам в нищото. Обаче кой знае какво щеше да стане в Х и я е сменил набързо ☺️
О и само да отбележа, кака е написала в Инста, че е в Лондон, за който все още е имал надежди, сори.

След посещението на Мерт в Чанаккале Афра сложи слънчевите очила и каката се качи на самолета. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт