Отговори
# 675
  • Яко в Матрицата...
Свиркайте си WinkSunglasses

Бел, много е сладко това творение Revolving Hearts

# 676
Свиркайте си WinkSunglasses

Бел, много е сладко това творение Revolving Hearts

За съжаление не са само сред социалните мрежи.Но има поговорка която аз много харесвам:"Кучетата си лаят,кервана си върви."Рени,извинявай но съм цитирала твоя пост,а исках да цитирам този на Надя.

# 677
Чакайте малко да разведря атмосферата Simple Smile
Пускам красота

# 678
Клип от среща на Мирай с фенка

https://x.com/MirayDanerDaily/status/1956642533687103728?t=C4lv0 … dIEYl5Ktw4Tg&s=19

Репортажът от вчера вече е с 2 милиона гледания.😁

# 679
Аз харесвам Мирай- като жена и като актриса.🫶 Гледала съм я в Птичи полет и Безгранична любов, и ми е от любимките. Не съм я гледала преди това, но са ми излизали клипчета на стари проекти, така че явно снима отдавна- има си своя фендом и Мерт няма да я носи на гърба си, така да се каже (цитирам една дружка). За мен лично Мирай беше много добър избор за портньорка на Мерт. Мисля, че ще им се получи.

# 680
# 681
Здравейте, момичета ! Kissing Heart
За Мерт нямам никакви съмнения ,че ще се справи блестящо и в МА и в новия сериал с Мирай.В образа на Баран в трейлъра на МА не видях нищо от Ферит,а сега и от малкото което виждаме от сета на "Нищо няма да ни се случи" също ми се струва ,че не виждам никъде Ферит а само новия герой Актан.
На тия новите видеа от сета на "Нищо няма да ни се случи" ми е много забавно Мерт как го мокрят с тия туби Simple Smile  Simple Smile Simple Smile  Simple Smile   що не го цопнат съвсем лекинко във водата ми се морят толкова  Thinking  Simple Smile Simple Smile  Simple Smile  Мирай мисля ,че е добра актриса ,поне от това което съм гледала  с нея ми  е харесвала .Вижда ми се и доста отслабнала на новите видеа и ми се струва ,че с Мерт ще направят хубава екранна двойка.
Слава богу ,че от сета на "Нищо няма да ни се случи"изтичат кадри та да не скучаем и горе долу да имаме представа за действието колкото и мъничко да е инфото ,че от "Пера" се нагледахме на хора от персонала ,на статуи и на животинки.Не че козичките и кучето са лоши ама и някой от героите ей така за цвят ако бяха пуснали нямаше да е хич лошо.Еми каквото такова ,от" Пера" ще получим истинска изненада ,а от "Нищо няма да ни се случи" може би горе долу ще знаем какво става или може и от там на края да ни изненадат тотално с крайния продукт. Simple Smile

# 682
Момичета,четох,че БТВ Стори са купили "Далечен град".Интересно ми е дали ще ги пуснат заедно с "Рибарчето" сезон 3.А на Voyo  ще излъчват сериала от който бях много впечатлена наскоро "Първи и последен" със заглавие "Миг първи,миг последен".Ако "Нищо няма да ни се случи" е с подобен сюжет,не знам в Турция,но зад граница ще има огромен успех.

# 683
  • Яко в Матрицата...

Афра out, Мирай in Joy Ето новата любимка на Мерт Рамазан Демир Sunglasses

# 684
Хахахах… падам от смях! Out и in…
Ама нали драма трябва да има за жълтурите.
Все пак Мирай си има доста стабилна връзка, но няма лошо, те не признават нищо!🤦♀

# 685

Афра out, Мирай in Joy Ето новата любимка на Мерт Рамазан Демир Sunglasses

Закъсняха, очаквах по-рано да започнат.😜

# 686
  • Яко в Матрицата...
Как успяват да си ПР-ят проектите и с двамата, направо са факири Joy
Чакам подобни новини и за Афра - сменила Мерт за Фуркан или там който им се хареса повече...

Докато мигнем и Мерт пак си е сменил профилната в Инста Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 16:15 от Reni 🧿

# 687
  • София
Тази май му е била профилна и преди, правил я е Сезер. Сега той ли е наред да ги сдобрява, след като Неслишах заключи Афра снощи 🤣

# 688
Новата PP

Да си напиша мнението преди да започнат евентуалните драматизми…
За мен тази снимка, правена от Сезер, между другото е доста по-подходяща за профилна снимка на човек на изкуството, какъвто е Мерт, а и Сезер де.
Предната значеше друго нещо и беше сложена с цел, която изпълни…
А и все пак тук му се вижда лицето🫣😆

# 689
  • Яко в Матрицата...
Тази май му е била профилна и преди, правил я е Сезер. Сега той ли е наред да ги сдобрява, след като Неслишах заключи Афра снощи 🤣
🤣🤣🤣 Закъде сме без верните дружки Неслито Animal Snake и Сезер Heart Eyes

Снимката е супер, Бурха Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт