Отговори
# 660
  • София
Нови кадри с Мерт, писаха, че видеата са от понеделник, не от сряда.

https://x.com/TeamMertRD/status/1956443477928993053

# 661
Лека вечер от мен момичета Simple Smile

# 662
Не мисля, че Принтера би се хванал с Неслишах, защото той харесва по-красиви жени, според мен.

Бях попадала на интервю на Принтера преди доста време, в което каза, че предвид известността и големите възнаграждения, които получават актьорите те стават привлекателна партия, но на тях самите им е трудно да намерят подходящ равностоен на нивото им партньор. Преразказвам, но самото изказване беше неприятно, някак се усещаше високомерие с корист или казано по друг начин искам връзка, но много внимавам да не съм "минат". Добре, че Афра е далеч от него, понеже не е от хората, които те "повдигат" .

# 663
Тея, то му личи на Принтера, че е восокомерен. Според мен, докато са били заедно е завиждал на Афра за успеха на "Рибарчето".

# 664
Принтера, според моите наблюдения, е от мъжете,на които им избиват комплекси. Искат да са най-най. Жената да им е само аксесоар.
Афра и той си знаят истината,все пак са били заедно 4 години. Трябва да е имало нещо.
Но за мен в този период Афра е била подтискана и омаловажавана от него като професионалист. Според мен той е властен и я е командвал до някаква степен, какво да прави и как да се държи.
Това много лесно може да се види. Не си го говоря просто ей така.
Вижте клипчета и снимки на Афра от този период с него и сама като е била. Вижте после след раздялата какво й е поведението.
Сто процента е била Афра под натиск от Принтера. И тя самата тогава е била млада и неопитна. Сега едва ли би се хванала с него. Тя притежава харизма и талант, които като аура сами привличат хората. Няма как да не се влюбиш в Афра. Това на Принтера му липсва, вижда се, че се пъне и мъчи да бъде харесван,ама не го бива. За мен и актьорските способности не са му много добри. Обаче смятам, че и до ден днешен завижда на Афра за тази харизма, която има, както и за таланта й.
Добре, че са се разделили и дано никога повече не се засичат и в живота и на екрана.

# 665
# 666
Добро утро, мацки! 🫶

# 667
Принтера, според моите наблюдения, е от мъжете,на които им избиват комплекси. Искат да са най-най. Жената да им е само аксесоар.
Афра и той си знаят истината,все пак са били заедно 4 години. Трябва да е имало нещо.
Но за мен в този период Афра е била подтискана и омаловажавана от него като професионалист. Според мен той е властен и я е командвал до някаква степен, какво да прави и как да се държи.
Това много лесно може да се види. Не си го говоря просто ей така.
Вижте клипчета и снимки на Афра от този период с него и сама като е била. Вижте после след раздялата какво й е поведението.
Сто процента е била Афра под натиск от Принтера. И тя самата тогава е била млада и неопитна. Сега едва ли би се хванала с него. Тя притежава харизма и талант, които като аура сами привличат хората. Няма как да не се влюбиш в Афра. Това на Принтера му липсва, вижда се, че се пъне и мъчи да бъде харесван,ама не го бива. За мен и актьорските способности не са му много добри. Обаче смятам, че и до ден днешен завижда на Афра за тази харизма, която има, както и за таланта й.
Добре, че са се разделили и дано никога повече не се засичат и в живота и на екрана.
Абсолютно съгласна.Това момче не го харесвам като актьор още от сериала с Мирай Данер.И нея от там не я харесвам.Дано се е поочупила малко за толкова години иначе на Мерт ще му е доста трудно с нея.Но Афра и Фуркан ще са просто огън.Много топъл Фуркан и страхотна усмивка.Мирай и Фуркан играха заедно в "Черна дъска".Загледах сериала заради него,но играта на Мирай ме накара да не го доизгледам.Не успя това момиче да ме убеди,че наистина е влюбена,студена,вдървена.Никаква емоция.

# 668
Здравейте, момичета
Хайде днес да ви е слънчева съботата

# 669
Мердо и Неслихан Йешилюрт!

# 670
Много бойна режисьорката.Когато в ръцете си държиш такъв талант ще искаш да изваяш образа от-до и ще си държиш ръцете не само на Ф.Ще искаш,ще изискваш,ще се караш ако трябва,но ще постигнеш това заради което си на снимачната площадка.Няма да щадиш.Мисля,че тя прави точно това.Знаем,че ако актьора е сърцето и душата на филма,то режисьора е двигателя и никак не е "безгласна буква" в целия процес.Не мога да търся Ферит във всяка следваща роля защото режисьорите са различни и с различни изисквания за мимики,жестове,изказ на диалози,представяне на сцени.Не се притеснявам и за сюжета защото не подценявам и интелигентността на Мерт.Сред толкова предложения да избере точно това означава,че е видял нещо различно в сценария.Мисля,че зоната му на комфорт не е точно любовната драма и той го доказа с "Изоставения човек",където пак ще има любов,но една много по-различна.Любовта и отдаването на едно дете.Не забравям,че този филм се снима през кратката почивка от "Рибарчето".Едно много кратко време за излизане от един образ и влизане във съвсем различен.Та с нетърпение очаквам сериала.

# 671
mimi 65, 👏! Хубаво е да се прочете такова обективно мнение! Напълно съгласна съм с теб! ✌🏻
Не се съмнявам, че дизито на Мердо ще има огромен успех! 🧿 Но сега ни предстои премиерата на Метрука! 🧿

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 11:50 от BELL-

# 672
Здравейте, момичета!😊

Сигурна съм, че в "Нищо няма да ни се случи" няма да видим нищо от Ферит, а сценария със сигурност ще бъде много различен и интересен, защото това е Мерт, а той не би избрал нещо посредствено. 😎 Очаквам да пръсне класациите с този проект, защото е страхотен талант и не случайно през последните години той е актьорът с най-голямо взаимодействие в социалните мрежи нищо, че обича да трие снимки с по над 2 милиона лайка.😜

# 673
  • Яко в Матрицата...
Много бойна режисьорката.Когато в ръцете си държиш такъв талант ще искаш да изваяш образа от-до и ще си държиш ръцете не само на Ф.Ще искаш,ще изискваш,ще се караш ако трябва,но ще постигнеш това заради което си на снимачната площадка.Няма да щадиш.Мисля,че тя прави точно това.Знаем,че ако актьора е сърцето и душата на филма,то режисьора е двигателя и никак не е "безгласна буква" в целия процес.Не мога да търся Ферит във всяка следваща роля защото режисьорите са различни и с различни изисквания за мимики,жестове,изказ на диалози,представяне на сцени.Не се притеснявам и за сюжета защото не подценявам и интелигентността на Мерт.Сред толкова предложения да избере точно това означава,че е видял нещо различно в сценария.Мисля,че зоната му на комфорт не е точно любовната драма и той го доказа с "Изоставения човек",където пак ще има любов,но една много по-различна.Любовта и отдаването на едно дете.Не забравям,че този филм се снима през кратката почивка от "Рибарчето".Едно много кратко време за излизане от един образ и влизане във съвсем различен.Та с нетърпение очаквам сериала.
Лайвам те така Hands Thumbsup, че ми свършиха другите лайкове... Simple Smile

Очаквам Мерт да покаже нови емоции, защото сценарият на филма го изисква.

# 674
Съвместното ми произведение с ИИ!

Общи условия

Активация на акаунт