АГ д-р Станислава Кузманова

• 183
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте,
Искам да изкажа мнението си за д-р Станислава Кузманова - АГ и съответно да получа и други гледни точки на хора, които са ходили при нея на преглед.
В момента преглежда в Сити Клиник Варна. В момента не се занимава с израждане, но следи бременност, както и провежда обикновени АГ прегледи.
Когато следях бременността си при нея изобщо не ме посъветва да отида на фетална морфология, а на мен ми беше първа бременност и не бях особено запозната с нужните изследвания.
Предполагам взема комисионна към определена клиника за изследване на генетични тестове, защото веднага насочва пациентите си.
В момента работи също и към частната болница в Бургас - Дева Мария.
Докторката обикновено е в настроение и е много разговорлива, но нищо не обяснява относно това, което вижда на ехографа. Като цяло е приятен човек, допуска и бащите на прегледите.
Моля споделете и вашето мнение, ако сте имали опит с нея.

# 1
Също бих добавила, че както при повечето лекари трябва да бъдете подготвени за чакане 40 мин +.

# 2
Следих се при нея с първата бременност. Когато в началото на девети месец се разболях от Ковид в пика на болестта, се свързах с нея, защото се чувствах ужасно - болки, зверска кашлица, отпадналост. Умирах от притеснение, дали бебето е добре. Обадих се и тя отказа да ме прегледа. Каза да се обърна към ЛЛ. Никакъв съвет, никаква препоръка. Нищо. Обадих се на ЛЛ и тя каза да се свържа с АГ, защото не е компетентна. Никакъв преглед от никого. На 112 ми отговориха, че съм в 9тия месец и може да родя, та затова няма как да дойдат. Потресена бях и ужасена. В крайна сметка приятели ми дадоха контакт на АГ от друг град, която по телефона ми назначи лечение.

Та какво искам да кажа. Доктор Кузманова никога повече не се поинтересува, въпреки, че всеки месец бях на преглед там. Родила ли съм, жива ли съм. Нищо.

Ще е малко, ако кажа, че НЕ я препоръчвам.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 19:45 от vanchet0-

Общи условия

Активация на акаунт