Аквапаркове в България

• 1 343
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, пиша от Равадиново. На мен лично много ми харесва като за нашите нужди. Има пързалки от всякакво ниво и за най-малките о много екстремни. На детските пързалки е леко какафония, но на екстремните пързалки пускат с голяма дисциплина. За мен това винаги е огромен стрес-някой да не се блъсне в децата и съм много доволна тук в Равадиново как пускат. Има и разни анимации за деца.

# 16
Днес бяхме на Несебър за поредна година. Изключително много хора имаше, но за пореден път не съжалявам, че избрахме отново този Аквапарк. Навсякъде контрола беше топ, не пускат някой преди да се уверят, че предния човек вече се е спуснал, ако се забави някой в басейна веднага свирят да излиза. Може би минус е това, че за някои пързалки се чака доста, но пък ние вече сме се спускали много пъти и знаем, че още сутринта трябва да минем първо през тях. За другите става бързо и до последно се спускахме, преди да затворят. Персонала е усмихнат и отзивчиш. С две думи доволни сме.

# 17
  • Пловдив
В това село Овощник има ли къде да се нощува, за да ползваме аквапарка? Или ако се нощува в Казанлък, има ли обществен транспорт сутрин и вечер?

# 18
Точно срещу аквапарка е един нов (ама доста скъп) хотел - Kings Valley. Иначе селото е почти залепено за Казанлък, но не знам как стои въпроса с танспорта. Предполагам също, че има някои къщи, които дават стаи за нощувка.

# 19
  • София/Севлиево
Ние от 4 години насам ходим на Овощник с преспиване(преди това големия е ходил с баба и дядо,но без да спят,то не е много далеч от Севлиево)
Първата година си наехме апартамент в кв.Изток в Казанлък,след това нощуваме в Павел баня (едната година в хотел,на другите 2 си наехме една къща за гости само за нас с двете деца).Хотелът срещу аквапарка си е скъп,дори ако има някоя обявена промоция...Придвижване се със семейната ни кола,но от Казанлък има и автобус до там.

Общи условия

Активация на акаунт