Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 37

• 13 053
  • 231
  •   1
Отговори
# 90
Вчера някаква жена във Фейсбук груха търсеше друга проследяваща лекарка тъй като сегашната напускала Токуда. Попитаха я там, но не каза коя е докторката, която напуска. Може и да е тя.

От майчинска група във ФБ разбрах, че няма да са вече в Токуда Кирякова (при която родих аз) и Кирилова.

А знаете ли какво се е случило с др Кирилова и защо вече не е част от екипа в Токуда?

Нямам идея, видях инфото под пост

# 91
  • Sofia
За Кирякова жалко, мисля, че е човечен и добър лекар особено за естествено раждане.

# 92
Коя е тази група във фейс? Може ли да споделите име/линк?

# 93
Коя е тази група във фейс? Може ли да споделите име/линк?

МАйките на София - този пост видях аз

# 94
  • София
Здравейте! Някоя случайно да е правил антиХа изследване по-късно вечерта в лабораторията на болницата? Става дума за 23:00ч и доколкото прочетох в този час вече се минава през спешното. Не съм спешен случай, но тогава ще е минало нужното време от инжекцията. Дали трябва да говоря с регистратурата предварително, че искам да си направя такова изследване по това време?

# 95
  • София
Аз съм си правила в 22:00, първия път им казах, следващите не съм, нямаше нужда. Минава се през спешното.

# 96
  • София
А има ли разлика в цената, понеже се минава през спешното? Или просто минавам регистратурата и си отивам до лабораторията?
Аз съм си правила в 22:00, първия път им казах, следващите не съм, нямаше нужда. Минава се през спешното.

# 97
  • София
Не помня, то колко да е разликата - десетина лева, ако въобще е имало. На регистратурата в спешното се плаща, другата не работи през нощта и понякога уикенда. После се отива направо в лабораторията и май имаше звънец на вратата или почуках. Няколко пъти съм пускала, но са някакви дребни подробности, на които не съм отдала значение и не мога да си спомня.

# 98
Здравейте, в часът за визитации, който доколкото разбирам е 17:00-18:00 само по един човек ли има право да идва при нас? Ако например дойдат мъжът ми и майка ми дали би било допустимо?

# 99
Според правилника само 1 човек може. Може да пуснат и втори, но според мен става неудобно. В стаята има още 1 родилка, за нея може да не е приятно помещението да се напълни с хора. А ако и при нея дойдат двама или трима човека, ще стане цяла върволица при бебетата.

# 100
Според правилника само 1 човек може. Може да пуснат и втори, но според мен става неудобно. В стаята има още 1 родилка, за нея може да не е приятно помещението да се напълни с хора. А ако и при нея дойдат двама или трима човека, ще стане цяла върволица при бебетата.
Благодаря за отговора! По-скоро ме интересува за единична стая, ако ли нямат такава свободна съм напълно съгласна с Вас.

# 101
  • Бургас
В самостоятелна стая може да дойдат колко хора си искат.При мен идваха мъжът ми голямото дете и майка ми.Все пак си сама в стая.

# 102
Благодаря за отговора! По-скоро ме интересува за единична стая, ако ли нямат такава свободна съм напълно съгласна с Вас.

Аз съм ходила при приятелка, която беше в двойна. Първо влязох аз за 20 мин, тъй като мъжът й закъсняваше, и като дойде той аз си тръгнах

# 103
Здравейте, бременна съм след инвитро, на легло съм със серклаж от Април. Та заради рисков фактор от преждевременно раждане ходих по-рано на очен преглед. За моя изненада след разширяване на зениците се откри стара ерозия/дупчица в периферията на ретината, изтъняване също в една част. Препоръчаха секцио. Аз нямам претенции как да раждам, но сега вече като чух секцио се притесних.
Колко нощувки се остава? Чета различно 4-5?  Може би ако е планово са 5? Също така много искам да кърмя, но да си нося ли помпа и вие каква сте си носили? Ще ми дават ли бебето да е при мен след реанимация? Дали ще мога да се обслужвам сама вкъщи?
Четох и че с моето състояние на очите все пак си раждат нормално, но не знам дали да поема риск…При доцент Атанасова съм…

# 104
Родих второто си дете със секцио по медицински причини. Деня преди операцията те настаняват във ВРБ (високо-рискова бременност). Правят кръвни, тонове, тест за антибиотик и сутринта отново има тонове и клизма. След операцоията ви настаняват в реанимация, като на мен 3 пъти ми носиха бебчето за по 15-20 минути. На другата сутрин в раздвижването и преместването в родилен сектор, там ако всичко е наред ще имате 3 нощувки и ви изписват.  Още същия ден започват да оставят бебето при вас, като те го взимат за смяна на памперса и ви го връщат. Взимат го и когато трябва да му правят изследвания. Съвета ми е вечер да го оставяте при тях, за да можете да почивате. Когато бебето не е при вас през деня ви съветвам много да се движите,  защото това ще ви е от помощ у дома. С всеки изминал ден ще се чувствате по-добре.
Здравейте, бременна съм след инвитро, на легло съм със серклаж от Април. Та заради рисков фактор от преждевременно раждане ходих по-рано на очен преглед. За моя изненада след разширяване на зениците се откри стара ерозия/дупчица в периферията на ретината, изтъняване също в една част. Препоръчаха секцио. Аз нямам претенции как да раждам, но сега вече като чух секцио се притесних.
Колко нощувки се остава? Чета различно 4-5?  Може би ако е планово са 5? Също така много искам да кърмя, но да си нося ли помпа и вие каква сте си носили? Ще ми дават ли бебето да е при мен след реанимация? Дали ще мога да се обслужвам сама вкъщи?
Четох и че с моето състояние на очите все пак си раждат нормално, но не знам дали да поема риск…При доцент Атанасова съм…

Общи условия

Активация на акаунт