Кандидатстване с рисуване след 7 клас - тема 13

• 5 464
  • 90
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте, моята щерка тепърва реши, че иска да кандидатства тази година с рисуване и сега спешно търсим учител, който да я подготви за някоя от художествените гимназии в София, особено за приложното иска. Много е притеснителна и предпочита индивидуално или в много малки групи, някъде в Лозенец или Център, можете ли да ми препоръчате някой?

Бих могла за препоръчам тази дама: https://www.tvorisyuli.bg/. Детето ми се подготви при нея преди години, когато кандидатстваше в такова училище.

# 76
  • София
Има ли някакви курсове в Приложното? Не намирам никаква инфомация на сайта, а в стари теми се споменават такива курсове.

# 77
  • София
Здравейте, моята щерка тепърва реши, че иска да кандидатства тази година с рисуване и сега спешно търсим учител, който да я подготви за някоя от художествените гимназии в София, особено за приложното иска. Много е притеснителна и предпочита индивидуално или в много малки групи, някъде в Лозенец или Център, можете ли да ми препоръчате някой?
Препоръчвам горещо АртДжунгла, много малки групи, страхотни учители, занятията са в Гео Милев.
Дъщеря ми се готвеше при тях и беше приета и в НГПИ, и в НУИИ:

# 78
  • Абсурдистан
Момичета в св. Лука какъв е вторият език? Чета за първи английски, но не намирам информация за втори език.

# 79
Тъй като родителската среща в НПГПФ е на 10 септември, на нас ни се наложи да помолим съседката да иде на нея (и тя е с осмокласничка). Просто няма да сме в София (съчетаваме аз работа извън София, а съпругът ми единствените си няколко дни летен отпуск с тийнката). Малко ми е криво, но... Ще се радвам да споделите мнения от първата родителска среща. Дъщеря ми е приета Компютърна графика.

# 80
  • София
Момичета в св. Лука какъв е вторият език? Чета за първи английски, но не намирам информация за втори език.
Вторият език започва да се изучава в 9-ти клас. Редува се испански и руски език. Ние нямаме официална информация какъв език ще бъде тази година, но в Дигитална Раница видях, че учителката по втория чужд език преподава руски.

# 81
  • Абсурдистан
Вторият език започва да се изучава в 9-ти клас. Редува се испански и руски език. Ние нямаме официална информация какъв език ще бъде тази година, но в Дигитална Раница видях, че учителката по втория чужд език преподава руски.

Благодаря! Т.е. да разбирам, че една година е руски, а следващата испански. И за 2025/2026 ще бъде руски, а за 2026/2027 испански и за всичкили паралелки важи това?

# 82
  • София
Тъй като родителската среща в НПГПФ е на 10 септември, на нас ни се наложи да помолим съседката да иде на нея (и тя е с осмокласничка). Просто няма да сме в София (съчетаваме аз работа извън София, а съпругът ми единствените си няколко дни летен отпуск с тийнката). Малко ми е криво, но... Ще се радвам да споделите мнения от първата родителска среща. Дъщеря ми е приета Компютърна графика.

Не се притеснявай. И ние направихме така в 8 клас. Не казват нещо кой знае какво на родителската. Simple Smile

# 83
  • София
Явно това е най-желаната дата - ние имаме 3 родителски срещи на нея 🥹

# 84
Здравейте,

А кога обявяват родителската среща за Свети Лука, следя сайта, но няма информация нито за родителска, нито за откриване на учебната година, притеснявам се да не съм изпуснала нещо Simple Smile

# 85
Здравейте,

А кога обявяват родителската среща за Свети Лука, следя сайта, но няма информация нито за родителска, нито за откриване на учебната година, притеснявам се да не съм изпуснала нещо Simple Smile

Обявиха я Relaxed

# 86
Здравейте,

Обявиха я Relaxed

Ето инфо от сайта Simple Smile

На 15 септември, понеделник, от 17.30 ч. в галерията на НГПИ "Св. Лука" ще се проведе обща среща с родителите на приетите през 2025 г. ученици в осми клас.
От 18.00 ч. родителската среща ще продължи с класните ръководители и преподаватели на осмокласниците и ще бъдат раздадени учебниците срещу подпис от родител.

# 87
Здравейте, Може ли някой да ми помогне с телефон или координати на преподаватели от Прилижното, които водят курсове по рисуване? Благодаря предварително на отзовалите се.

# 88
Здравейте, актуална инфроамция за балообразуването на НГПИ св. Лука има ли някой? Благодаря Ви предварително!

# 89
  • София
Здравейте, актуална инфроамция за балообразуването на НГПИ св. Лука има ли някой? Благодаря Ви предварително!
Какво балообразуване? Гледа се само и единствено оценката от изпита, положен в училището. Толкова.

Общи условия

Активация на акаунт