Кей-поп не е просто музика - 5

• 13 156
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Джимин и Хоби-денспрактис 😍💜

# 721
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хоби, Куки, Джин, просто практика. Laughing

Това не помня дали го слагахме, а много ми харесва.

# 722
I like it pr.2 не бях я слушала

# 723
Мисля, че няма нужда за коментар. Който успял -УРА Честито!  Съжалявам за не успелите Sad Може пък да пуснат допълнително дати , както направиха с Тампа и Лас Вегас и тогава да се пробват пак.

Току що проверено за Лондон, разпродадено и за двете дати

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 19:13 от Danifin1

# 724
Ари, и аз май това не го бях слушала и гледала.
Дани, честито на успелите, наистина.

ВИ за GQ -

ЕХО в MusicCore -

# 725
Здравейте,да попитам някой успя ли да купи билети за турнето на BTS,защото ние не успяхме,нито на предварителната продажба,нито на редовната.
Иначе миналата година бях на концертите на Black pink и Stray kids,харесаха ми много.

Приятелка на детето пробва с и тя днес,ние бяхме 9 хиляди и нещо ,тя беше дори след нас на 25 хиляди,докато ни пуснаха в сайта всичко беше изкупено.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 22:33 от marga1977

# 726
Да, има такива, които успяха Sunglasses
Джили, твоята приятелка успя ли за Мадрид? А ти пробвали се?

# 727
marga77, освен Дани за други не знаем. Силно се надявам Golden magnae да е успяла 🙏 за Европа се оказа голям късмет, а чета, че и в Мексико много желаещи са извън .

# 728
Да ,вярно, но Голди нищо не казва. И аз се надявам да е успяла и тя.

# 729
И двете пробвахме, но неуспешно.

За Мюнхен мен ме метна на опашката над 100 хиляди и докато сляза до 80к билетите свършиха. За Мадрид бях около 34000 и ми оставаха около 7 хил. човека преди мен, когато всичко приключи. Моята приятелка каза, че и за Лондон и Брюксел е било подобно. Тя е в Германия, така че явно и това няма значение. Чист късмет.

# 730
Жалко. Стискам палци да обявят допълнителни дати и да  се пробвате пак Smiley Ако ми свирне Weverse ,че такива ще има ,веднага ще ви информирам и тогава ще издам печелившата тактика Stuck Out Tongue Winking EyeLaughingBlush
Лондон този път би рекорда от 2019 само за 30 минути и всичко е разпродадено, но тогава нямаше предварителна продажба. И вярно ,че този пък 75% беше разпродаден на предварителната.

# 731
Редактирано.
--------------------------------------------
Досега не бях попадала на видео от състезание на Сунгхун (ENHYPEN), от времената му като национален състезател по фигурно пързаляне. Много симпатично момче, тъничко, но и жилаво като вейка. Сега е много красив млад мъж. Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=XR5vlPpSZNg

---------------------------------------------
Да добавя, че Сунгхун е избран за официален факлоносец на Зимните олимпийски игри Милано-Кортина през 2026 г. Изборът му е след препоръка от Samsung Electronics Co., един от официалните спонсори на Олимпийските игри, и съвпада с настоящата му роля на представител на Корейския спортен и олимпийски комитет (KSOC). Олимпийското представяне на Sunghoon е забележително в историята на K-pop. Той е един от малкото корейски изпълнители, участвали в чуждестранна щафета с олимпийски огън, след Джин от BTS, който носеше огъня на Олимпийските игри в Париж през 2024 г.
За любопитните, цялата статия,  - https://respawn.outlookindia.com/pop-culture/pop-culture-news/en … mpics-torchbearer

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 01:01 от profi_1

# 732
Профи, талантливи хора , и не само в едно 👏👏👏

Това ми е любимото на ENHYPEN

А за билетите за BTS е като 100м спринт 😂

# 733
Аз нямам конкретна любима тяхна, макар  че посочената от Ари и на мен ми е номер 1 в любимия дълъг техен плейлист

Проф, успя ли да изслушаш всичко, което качих? Може ли вече да кача и новата порция? WinkSmile
 Какво да правя, тези хора са много производителни Laughing

Любопитна да прочета какво мислят феновете за новият албум на ЕХО, чета коментари, макар че не си падам по това, и установих че доста от феновете не са харесали новото звучене на ЕХО. Също като мен и те споделят, че това въобще не е ЕХО, и че се усеща осезаемо липсата на  Chen, Baekhyun и Xiumin.

Продължавам да се забавлявам в българските фб страници и недоумявам, как е възможно някои хора да са толкова претенциозни. Хем не са успели да си купят билети, хем имат претенции към тези, които евентуално биха им продали такъв. Ако питате мен фен никога не би продал билета си, независимо къде е успял да купи и колкото и да не е желаното място. Тук не коментирам тези, които са купили с цел спекулация.

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 09:55 от Danifin1

# 734
Още не съм, ама качвай. И без това довечера зачезвам за седмица при внука. Там кажи-речи ще съм без комп, та ща не ща 7 дена ще разчитам само на телефон. Не го харесвам за гледане, четене и писане, но за слушане на музика става. Ще имам достатъчно време да си наваксам с песните, които си пуснала. Hands V

Стрей Кидс на френската Pièces jaunes

Общи условия

Активация на акаунт