Кей-поп не е просто музика - 5

• 13 015
  • 730
  •   1
Отговори
# 720
Джимин и Хоби-денспрактис 😍💜

# 721
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хоби, Куки, Джин, просто практика. Laughing

Това не помня дали го слагахме, а много ми харесва.

# 722
I like it pr.2 не бях я слушала

# 723
Мисля, че няма нужда за коментар. Който успял -УРА Честито!  Съжалявам за не успелите Sad Може пък да пуснат допълнително дати , както направиха с Тампа и Лас Вегас и тогава да се пробват пак.

Току що проверено за Лондон, разпродадено и за двете дати

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 19:13 от Danifin1

# 724
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ари, и аз май това не го бях слушала и гледала.
Дани, честито на успелите, наистина.

ВИ за GQ -

ЕХО в MusicCore -

# 725
Здравейте,да попитам някой успя ли да купи билети за турнето на BTS,защото ние не успяхме,нито на предварителната продажба,нито на редовната.
Иначе миналата година бях на концертите на Black pink и Stray kids,харесаха ми много.

Приятелка на детето пробва с и тя днес,ние бяхме 9 хиляди и нещо ,тя беше дори след нас на 25 хиляди,докато ни пуснаха в сайта всичко беше изкупено.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 22:33 от marga1977

# 726
Да, има такива, които успяха Sunglasses
Джили, твоята приятелка успя ли за Мадрид? А ти пробвали се?

# 727
marga77, освен Дани за други не знаем. Силно се надявам Golden magnae да е успяла 🙏 за Европа се оказа голям късмет, а чета, че и в Мексико много желаещи са извън .

# 728
Да ,вярно, но Голди нищо не казва. И аз се надявам да е успяла и тя.

# 729
И двете пробвахме, но неуспешно.

За Мюнхен мен ме метна на опашката над 100 хиляди и докато сляза до 80к билетите свършиха. За Мадрид бях около 34000 и ми оставаха около 7 хил. човека преди мен, когато всичко приключи. Моята приятелка каза, че и за Лондон и Брюксел е било подобно. Тя е в Германия, така че явно и това няма значение. Чист късмет.

# 730
Жалко. Стискам палци да обявят допълнителни дати и да  се пробвате пак Smiley Ако ми свирне Weverse ,че такива ще има ,веднага ще ви информирам и тогава ще издам печелившата тактика Stuck Out Tongue Winking EyeLaughingBlush
Лондон този път би рекорда от 2019 само за 30 минути и всичко е разпродадено, но тогава нямаше предварителна продажба. И вярно ,че този пък 75% беше разпродаден на предварителната.

Общи условия

Активация на акаунт