КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 269
  • 723
  •   1
Отговори
# 15
Не знам. ММ сега донесе. Не мога да кажа дали е намалена. На касовата бележка нищо не пише.

# 16
Днес купих чудесни малки тиквички - правя ги сурови на салата. Нарязани с белачка на тънко ги поръсвам със сол да постоят около половин час, отцеждам и разбърквам със смес от счукан чесън, зехин, лимон, малко оцет, мед и много копър. Алтернатива е на пържените...

# 17
И аз си правя салата от тиквички. Даже напоследък не ги стържа, че губя време да обирам остатъци по рендето. На парчета ги режа, като краставица. Joy Ще пробвам с белачка, имам и една от Тему, забравила съм за нея.

# 18
# 19
Mарина, мисля, че редовната цена на водата е около 35 ст.

# 20
тяхната марка вода в малката опаковка даже я даваха и за 1 стотинка доста пъти като купон. трапезна вода е, предпочитам тази на девин, ама за тази цена става

# 21
Коментираната вода ми е толкова отвратителна на вкус, че даже и за 1 ст не я вземам.

# 22
Аз се излъгах и взехме от тази вода от големите бутилки по 10 литра. Уж трапезна, пък като я топля в каната оставя някаква бяла утайка, все едно е варовита.
Спрях да я варя за кафе, но и за директни пиене е неприятна на вкус.

Сега се мъчим над последните две бутилки, че все пак ми е жал да ги излея.Expressionless

# 23
Доста добри оферти има от нехранителните. Банани взех, не са лоши. Зелените чушки видях, че са с 50 стотинки по-евтини от брошурата, но повечето изглеждаха меки.

# 24
Вафлите Царевец голяма опаковка естествено нямаше. На много добра цена е  бира бургаско пиво 12 броя за 11 лева до утре.

# 25
За мен трапезната вода К класик е ок за консумация, ако ожаднея внезапно в магазина (вярно че не е изворна или топ, но и чак неприятна не ми е). Понякога взимам и с купон по 1 ст. Иначе предпочитам изворна за навън, вкъщи сме с филтрираща кана.

# 26
С купона за 1 ст вземам вода и после я ползвам при пътуване, вместо да купувам специално. Върши ми чудесна работа.

# 27
точно липсата на продукт , който е обявен на намалена цена е нелоялна търговска практика. Потребителите отиват да търсят и като не го намерят все си купят нещо друго. Ама големите вериги никой не ги закача
Ето затова се въздържам да ходя понякога в големите магазини, когато нещо е на супер промоция...значи в повечето случаи го няма. И излизам с хиляда и едно неща, които изобщо не съм планувала да взема...

# 28
На мен рядко ми се случва да няма стока, която искам. Но като се случи не се утешавам с непотребни неща. То от нас си зависи. Ако толкова много искам някоя промоционална и бързо свършваща стока, отивам рано през деня или седмицата, ако имам възможност.

# 29
И на мен. В Лидл по-често липсват. В Кауфланд е изключение.

Общи условия

Активация на акаунт