КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 417
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Какво е мнението ви за това масло? Никога не съм взимала.

# 436
Много го харесваме у дома, но цената му вече е направо скандална.

# 437

Беше хубаво,евтино и харесвано от нас преди(и във форума също имаше похвали) ,но много поскъпна. Аз го взимах на около 10лв. по-евтино за килограм. След поскъпването имах (не)щастието няколко пъти да случа на лошо качество и се отказах. Вече няколко пъти взех от турския на около 21-24лв(зависи от магазина). цял кг. и е добре за цената си,ако имате турски магазин,може да потърсите.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 00:23 от lenak

# 438
Да питам за мнение за интимeн сапун NIDRA? Ако не бях го видяла в брошурата никога нямаше да се поинтересувам, признавам си.

# 439
Aз пък набелязах този:

Интересно, в нашия филиал доста от цените на продукти К класик с оранжев етикет изглеждаха така:

В горния край уж с -30% или повече намаление, а пюрето си е 2,99 лв по принцип. Газираните им напитки в кенче също, а са си с редовна цена 99 ст., както и още други неща. Няма задраскана по-висока цена, но са си подвеждащи тези етикети. Забелязах хора да купуват по повече бройки, защото продуктите били на промоция и намалени с над 30%...🙄
Иначе да похваля двойноконцентрираното люто доматено пюре в тубичка на К класик, много ми хареса.🙂

# 440
Интимни на Бевола и на Лидл взех последно на 2,39 като ги пускаха преди няколко месеца, ползваме с мъжа ми, няма проблем.

# 441
  • София
Намалението в горния край на етикета е от неправилното му отрязване - принтерът лошо е захапал ролката и всъщност касае продуктът, чиито етикет е отпечатан преди този.
Не е умишлено, мисля, просто недоглеждане.

# 442
Възможно е, но на твърде много етикети а цени е "захапано" така.🙂
Интимните измивен гел/лосион (не помня как е по етикет) на Лидъл го харесваме много вкъщи, ще купя и на Бевола. Мисля, че лидълският е 300 мл🤔, а този е 400 мл, затова ми се струва добре като цена.

# 443
Аз даже и не го забелязах и в магазина няма сигурно да ми направи впечатление.

# 444
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
Aз пък набелязах този:

Интересно, в нашия филиал доста от цените на продукти К класик с оранжев етикет изглеждаха така:

В горния край уж с -30% или повече намаление, а пюрето си е 2,99 лв по принцип. Газираните им напитки в кенче също, а са си с редовна цена 99 ст., както и още други неща. Няма задраскана по-висока цена, но са си подвеждащи тези етикети. Забелязах хора да купуват по повече бройки, защото продуктите били на промоция и намалени с над 30%...🙄
Иначе да похваля двойноконцентрираното люто доматено пюре в тубичка на К класик, много ми хареса.🙂

Подвеждащи са цените на двойноконцентрираното доматено пюре, толкова си е по принцип.
Аз и преди съм писала, че са подвеждащи етикетите им.
Ще се радвам да ги погнат за ползването на тези сигнални цветове без причина.

# 445
Сигналният цвят на етикетите на мен ми е по-малък проблем, т.е. свикнала съм вече, че така представят някои продукти от брошурата с редовните им цени (което не пречи други да се подвеждат по цвета, вкл. и аз преди). Обаче изрязани по такъв начин етикети с фалшив процент намаление (и то масово, не само няколко) явно постигат целта си - при двойниконцентрираното доматено пюре направо имаше дупка, много малко опаковки имаше останали (като е на "промоция").😉

# 446

Италианско е и на мен ми харесва, но цена над 8 лв. ми изглежда висока.

# 447
Пращат ли Кауфланд купон за рожден ден и кога?Аз все още нямам.

# 448
Натрошеното сирене на Маджаров в кръглата кутия истинско ли е?

# 449
Натрошеното сирене на Маджаров в кръглата кутия истинско ли е?

Разбира се, че е истинско. Всичко на Маджаров е повече от истинско. Точно толкова истинско е, колкото българите сме потомци на тевтонците и до един сме синеоки, руси немци - и жени и мъже.
Толкова истинско е.
Ако искате парчета от сирене, които са лигави и толкова солени, че даже и киснене във вода може да не ги оправи, защото солта хрупа и е по-зле от морска, тогава може да го вземете.

Общи условия

Активация на акаунт