КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 379
  • 723
  •   2
Отговори
# 525
  • shumen
Хриси,точно от пекарната е мини пица това.

# 526
Днес установих, че не навсякъде количките са отключени. В съседния К не са.
Ходих да си търся капсули от тяхното кафе, но точно моето и там липсва.

# 527
Днес установих, че не навсякъде количките са отключени. В съседния К не са.
Ходих да си търся капсули от тяхното кафе, но точно моето и там липсва.
На гише Информация дават безплатно пластмасови жетони за количките. Червени на цвят.

# 528
Имам си жетони, за Лидл ми трябват и не съм ги изхвърлила. Но си мислех, че навсякъде са без заключване.

# 529
Интересно, аз не съм попадала на колички без заключване, дори и в други вериги.

# 530
В Лидл по принцип количките са отключени. В Кауфланд понякога са отключени,друг път – заключени. Там обаче е много зле с багажните шкафчета... И не разрешават да си оставите в шкафчето примерно само малка бутилка с минерална вода...

# 531
За малка бутилка минерална вода просто слагат лепенка, не е нужно да се заема цяло шкафче.

Отключени колички не съм срещала нито в Кауфланд нито в Лидл с изключение на зарязаните от клиенти.

# 532
Кой проверява какво слагате в шкафчетата и слага лепенки по бутилките с вода? За пръв път чувам. И количките винаги са били заключени.

# 533
В някои магазини на Кауфланд количките (малките колички) наистина са отключени,в повечето дни.

# 534
Кой проверява какво слагате в шкафчетата и слага лепенки по бутилките с вода? За пръв път чувам. И количките винаги са били заключени.
Шкафчетата не знам някой да проверява, но лепенка се получава при поискване на информация.

# 535
Не отключени, а въобще без слотове за монети/жетони. В Пловдив, за нашия и за на Долче знам. Махнати са им слотовете.

# 536
Ако сложите само бутилка вода в шкафче и дойде някой с багаж, от информация отварят шкафчето, вадят бутилката и го дават на другия да го ползва.

# 537
Не отключени, а въобще без слотове за монети/жетони. В Пловдив, за нашия и за на Долче знам. Махнати са им слотовете.
Да, махнати са (забелязах само няколко със слот, които очевидно са пропуснали).
Не знам кои са малките колички в Кауфланд? При нас има само големи колички, както и кошници на колела (те се използват само в магазина и се оставят на касите - много неудобно е това за мен).
В "нашия" Лидъл всичките колички се заключват отвън, а детските колички и кошниците с колела също остават вътре в магазина, но поне след касите.
Ако сложите само бутилка вода в шкафче и дойде някой с багаж, от информация отварят шкафчето, вадят бутилката и го дават на другия да го ползва.
🤔
Никога не съм виждала такова нещо в нашия филиал. Може би е била бутилка, която е стояла твърде много часове там? Аз лично само за бутилка не съм използвала шкафче, но виждам, че оставят чадър, бутилка и подобни (които биха могли да вземат със себе си в магазина).

# 538
Не може да вземете със себе си бутилката с минерална вода. Преди сто години влязох с малка бутилка кока-кола в Пени,(помните ги,нали?),но касиерката искаше да ми я таксува,въпреки че беше изпита наполовина! Yum Оттогава – не.

# 539
Може, на Информация слагат стикер на бутилката.

Общи условия

Активация на акаунт