КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 305
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
При нас стоят по пътя към касите; има разположени и странично откъм коридора, и откъм по-широката част на рафтовете. Някъде около/след ученически/канцеларски стоки и батерии/крушки. Не са при тиганите от ПА.

# 601
Благодаря! Като отида пак, ще ги потърся там. Обикновено тази част я минавам транзит през сокове и води, които в нашия филиал стоят срещу тези неща. Simple Smile

# 602
# 603
  • София
Днес Кауфланд пуснаха купон за намаление на бонбони Атлантис, за пазаруващи в Перник по случай празника на града. До сега дори не бях виждала тези бонбони. Реално са морско дъно, опаковани индивидуално всеки бонбон.
Скрит текст:

# 604
И аз не съм виждала такива бонбони. Тяхна марка ли са?
Аз не помня тази година какъв купон имаше за празника на Пловдив?

# 605
  • София
Не са тяхна марка. Витаминка Македония
Скрит текст:

# 606
Здравейте, вчера взех кафемашина от кауфланд за 130лв. Сутринта остановихме, че машината има дефект (маркуча който трябва да дърпа водата от контейнера, пада и изобщо не може да се закрепи към машината) днес отидох с опаковката, касовата бележка и всички принадлежности и ми казаха, че нито щяли да ми върнат парите, нито да ми я заменят с нова. Отивала на сервиз и трябва да чакам 1 месец становище? За нещо, което е купено преди няма 20 ч. и нито е ползвано?? Опитах се да звънна в централата им, те не работят събота и неделя, общо взето останах меко казано разочарована.

# 607
Днес Кауфланд пуснаха купон за намаление на бонбони Атлантис, за пазаруващи в Перник по случай празника на града. До сега дори не бях виждала тези бонбони. Реално са морско дъно, опаковани индивидуално всеки бонбон.
Скрит текст:
Подарявам такъв талон. Важи за Перник.

# 608
Така е вече с връщането на уреди.

# 609
В кауфланд е така.По-добре купувайте от Lidl.
Аз в Lidl миналия месец върнах развален ъглошлайф с разбит лагер седмица след покупката и ми предложиха да ми върнат парите въпреки дефекта,да не чакам сервизи.Взех си парите,че така или иначе не ми хареса машината.

# 610
Повече няма да купя със сигурност.
Аз разбирам “да е така с връщането на уреди” които не са ти харесали и просто отиваш да го върнеш, но този уред очевидно има дефект. Аз не исках да ми връщат парите, а да ми я заменят със същата…

# 611
А Вие бяхте ли слагали кафе в цедката вече? Новото им условие е да е неразличимо от ново, в случай на връщане. Купих гофретник и го върнах. Отвориха го, за да се убедят в думите ми, че никога не е бил ползван. На мен вече и от двата магазина ми се отщя да купувам.

# 612
Не е употребявана, изобщо бях стигнала до слагането на кафе. Започнахме да се опитваме да нагласиме маркуча за вода и всеки път който го сложехме и слагахме празният контейнер маркуча падаше. В интерес на истината аз исках да обясня какъв е проблема на служителката й да и покажа машината, тя дори не пожела да погледне кутията, каза че не я интересувало и не била техник. И я изпращала в сервиз…

# 613
Тия селски номера бяха патент на магазините за техника преди, жалко че и Кауфланд са прихванали. Безумие и безочие.

# 614
Селските номера са на недобросъвестни клиенти. Които купуват уреди, ползват ги известно време и решават да ги върнат. Но после на кого да продадат такъв, употребяван уред?
Сами ги го направиха хората. Магазините бяха много коректни.

Общи условия

Активация на акаунт