Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 73

• 16 618
  • 147
  •   1
Отговори
# 30
Чикита, миглите ти светли ли са? Чудя се този син цвят как ще стои върху тъмните мигли на племенницата ми. Хареса ми за подарък тази спирала.
И наистина имаш много красиви очи!
Миглите ми са тъмни, но спиралата е доста наситена.
Деси_слава задължително да покажете и лилавата спирала 🤩

# 31
А тъмно синя спирала има ли, зелена или лилава? Да не е така супер ярка и набиваща се на очи.
Искам и аз някаква цветна спирала, но почти съм сигурна, че с толкова ярка и наситена няма да се възприема и да тръгна по улиците. 
Някой боядисва ли се с тази боя?
Много ли е тъмен цвета? На кутията много ми харесва, но се притеснявам да не стана много тъмна.

# 32
Морловелка, тази тъмносиня съм ползвала:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/revolution-spirala-za-obemni-mig … 057566589697.html
Не е лоша.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 06:32 от Chikitta

# 33
Morkovelka, на Golden Rose , като че ли са по- наситени и ярки цветовете. Наскоро си взех ето тази и е доста по- убито зелено-
 https://www.dm-drogeriemarkt.bg/maybelline-new-york-spirala-lash … en-p30189201.html

# 34
  • Сливен
на сини очи каква цветна спирала би подхождала?

# 35
Ако сте със светла коса- кафява, ако искате хората на отсрещната страна на улицата да знаят, че имате сини очи- синя.

# 36
на сини очи каква цветна спирала би подхождала?
Зависи и от останалото, не само от очите какъв цвят са. Виждала съм да стои хубаво и тъмно синя, и някакво лилаво, и едно като бордо дето преди това не си го представях на сини очи а предимно на зелени или пъстри - не на един човек тези всичките, де, просто различно стоят.

# 37
  • София
Аз съм със сини очи и много внимавам със синия грим, включително спирала, тъй като много малко нюанси синьо ми отиват. Нося основно черна спирала, но понякога и тюркоазена.
Това е синята на Голдън роуз, компромисна ми е като цвят, следващия път ще я пробвам само на долните мигли.
Скрит текст:
Съдейки по снимката, имам спешна нужда от почивка Grinning

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 10:40 от Льоня

# 38
Да, не става всяко синьо с всяко, някои нюанси направо се "бият" и не стоят добре заедно.
Кафяви очи с кафява спирала като че ли винаги става, но сини със синя не е винаги така.
Около мен доколкото има да носят цветни, поне на мен по-често ми е допадало като видя с контрастен цвят, на който сините очи се открояват много повече.

# 39
На мен не ми харесват цветните спирали. На сини очи не отива синя спирала, нитао син грим.

# 40
  • София
Малко ще разсея темата от спиралите, за да похваля този гел-крем - https://shop.lillydrogerie.bg/syoss-gel-za-kosa-za-k-drici-250-ml-543241
Аз съм с много къдрава коса, използвах го с четката, с която по принцип оформям след миене, вече пети ден къдриците ми стоят стегнати и добре оформени. Не изсушава, не прави силен каст, разнася се лесно.
Въобще, напоследък преоткрих Syoss. Преди никак не ги харесвах, но явно са сменили формулите, защото сега много ми допадат.

# 41
Много хубави очи имате! Моя баща е със светли очи и това ми болна тема, че ние нямаме 😂, а така да харесвам хора със сини и зелени очи. Обаче не на всеки му отива цветна очна линия. Не се и носи масово от жените. Като я видя на някой и на ми се иска да нося. Никога не съм носитела моите очи са кафяви,  но все си мисля, че няма да възприема и затова не съм взимала за проба.
Тези на мейбълин цветните също някъде гледах, че ги хвалят. Кико Милано мисля че у те имат цветни и за техните съм чела положителни мнения.
Аз май искам нещо подобно да пробвам от цветните. По тъмни и дискретни

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 17:58 от Morkovelka99

# 42
Точно такъв син цвят си търся отдавна, наситен и хубав е.
Може ли да помоля за някаква снимка на цвета?
Заповядайте, това са най-добрите снимки, на които съм способна 😁

Леле, изгубих се в очите ви! ❤️‍🩹
А по темата да се включа с лакове за нокти на Essence. Бюджетни и трайни, добро покритие. За спиралите също мога да кажа, че за качеството си са добри.

# 43

Като сме на тема цветни спирали, това е лилавата на Вивиен Сабо. Аз съм доволна, ММ - твърдо не 😀 той не харесва разни такива цветни неща, за мен пък даже не е толкова ярко😆

Зелен грим на зелени очи

Според мен всичко е до нюансите.
Гледах ги на голдън роуз ама освен зелената друго не ме грабна, но май по принцип не съм толкова фенка на цветните спирали. По-скоро черна или кафява.

# 44
На зелени очи страшно много им отива кафяво - ще греят отдалече!

Общи условия

Активация на акаунт