Развъдници за Питбули

• 461
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, от близо година с приятеля ми търсим да закупим чистокръвен питбул. За жалост “развъдници” които ние намерихме, или не ни отговориха, или кучетата им не изглеждаха добре гледани. Ако знаете развъдник с чистокръвни и здрави кучета, много бих се радвала да споделите информация.
Допълнение към публикацията ми, приятелят ми беше собственик на питбул, който обаче загубихме преди време поради здравословно-генетични причини.

# 1
Какво като не са добре гледани? Те в повечето развъдници не ги гледат добре животинките, за тях е бизнес. Нали вие ще го гледате добре. Хем и ще го "спасите" от лошите грижи. За месец-два ще за глади косъма. Пък то какво може толкова да му е зле гледано на едно пале? Или вие искате да вземете отраснало куче, което вече трудно се превъзпитава?

# 2
Щом не ви се струват добре гледани, най-вероятно наистина е така и добре правите, че не поощрявате с покупката си такива ферми. Би трябвало да има клуб на тази порода в България, потърсете ги в Интернет и оттам ще ви препоръчат развъдник.

Общи условия

Активация на акаунт