Хамас нападна Израел - 2

• 19 296
  • 636
  •   1
Отговори
# 630
Ами като им позволяват ще блокират.Някакъв ад е в цяла Европа.Честно казано не ми се излиза вече извън България ...с изключение  на нашите тука Сърбия ,Гърция ...миналата година в Рим беше някакъв ад ...леля ми живее в Белгия от 30 години ,казва ,че навсякъде е като бежански лагер ,всеки ден убийства ,изнасилвания ...

# 631
  • Glasgow
Убийства и изнасилвания не, но с тези протести последните две години, всяка събота задължително и други понякога като този през седмицата блокират града. Блокират бизнеси. И лошото е че заради това партия като Reform, което е нещо като Възраждане, анти имиграция,  набра сили и проценти.

# 632
  • Под сянката на разлистените кактуси
Какво му е лошото анти-имиграционната партия да набира гласове? И без това скоро ще сте малцинство и съвсем  демократично ще ви въведат шериата. Според проучванията 75% от мюсюлманите във Великобритания са "за"

# 633
  • Glasgow
Ами туната, ние какви сме, нали и ние сме в кюпа.

# 634
  • Под сянката на разлистените кактуси
Е не сте ли легални вече? Знам Фараж какво каза, но не мисля, че ще се стигне дотам. Сестра ми също е в ОК, но честно казано повече се притеснявам племенницата ми да не стане жертва на някой grooming gang

# 635
  • Glasgow
То рядко има нелегални от ЕС, нашите документи бяха лесни за оформяне. Но те сега таргетират всички емигранти, не нелегалните само

Тръмп е дал срок на Хамас до неделя 18ч да приемат сделката иначе целият ад ще се изсипе, каквото и да значи това.

# 636
Както са на гарата ..

Общи условия

Активация на акаунт