Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 41 907
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
За мен Kismet Magic няма прилика с Elixir des Merveilles Hermès /може би само направлението им/, а си е 1 към 1 с Angels' Share By Kilian. ОК, максимум - далеееееееечни братовчеди да са ...  Smiley  Ако сте си взели някоя от имитациите на Angels' Share By Kilian /горещо препоръчвам тази на Заг Зодиак/, не виждам смисъл да си взимате и Kismet Magic.

# 106
Според вас задължително ли е да си купувам капки към наливните на Рефан?
Аз наливам без капки напоследък. Никаква разлика не виждам. За мен е търговски трик.

# 107
  • BG-DE
За мен имат голяма значение, винаги съм слагала капки в съотношение 1:2 и разликата е осезаема. Като си спомня рефанския Tresor la nuit с двойни капки ставаше уникално траен и присъствен 😍

# 108
  • София
... не знам дали не е мимолетна любов, та дали има добра имитация на Angel?
Този много прилича на Ангела https://www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Wish-353.html
За мен и двата са трудно поносими.

# 109
  • BG-DE
Wish го мирисах паралелно с Ейнджъл, в едно направление са но не са клонинги. Сега се зачудих дали имитациите на Ангела не имитират парфюма преди реформулацията, защото аз харесах новия вариант, но не знам има ли голяма разлика между двата 🤔 Лошото е, че нямам опция да помириша нито един вариант, а трябва да поръчам онлайн насляпо 🙂

# 110
Здравейте,

Някой знае ли парфюмът на Reserved - Daisy , кой марков парфюм наподобява?

# 111
За мен Kismet Magic няма прилика с Elixir des Merveilles Hermès /може би само направлението им/, а си е 1 към 1 с Angels' Share By Kilian. ОК, максимум - далеееееееечни братовчеди да са ...  Smiley  Ако сте си взели някоя от имитациите на Angels' Share By Kilian /горещо препоръчвам тази на Заг Зодиак/, не виждам смисъл да си взимате и Kismet Magic.
Потвърждавам, Angels' Share на Заг е отлично направен! Изобщо не ме интересува дали е същият като оригинала, той сам по себе си е великолепен! Критерии - интензитет, трайност, шлейф - припокрити!

# 112
  • Deutschland
Германките са надушили Мартин Лайън и масово се пита по групите има ли сайт, който доставя до чужбина. На официалния сайт пише, че доставките са само за територията на България. Не ми идва на ум къде може да ги има с международна доставка, а прерових доста сайтове. Ако имате идея, споделете моля 🙏

# 113
Привет на Всички 🌺
Минавам да оставя моето скромно мнение за Амуажите на Гиза.
Диа Фам - сапунен, ухае на току що изкъпана дама.
Магма - вечерен, тежък за моя вкус, кожен. Може би в студена зимна вечер ще е интересен. Не е за топло време.
Любовна наслада - според мен подходящ за дами над 50 +. Не е моя аромат.
Брилянт - Много, много нежен аромат. Момината сълза преобладава през цялото време. Страхотен за топлите дни.
Цветя на любовта - плодов, сочен, цветен, нежен. Подходящ за летни вечери, но есента и зимата ще взриви - сигурна съм.
Ухание - свръх различен, уникален аромат. Бих го носила целогодишно. Моят фаворит.
Трайноста им е доста добра имайки предвид жегите. Върху дрехи 12 +
Надявам се да съм била поне малко полезна на дамите, които се интересуват от тези аромати. 🌷

# 114
  • Sofia
Германките са надушили Мартин Лайън и масово се пита по групите има ли сайт, който доставя до чужбина. На официалния сайт пише, че доставките са само за територията на България. Не ми идва на ум къде може да ги има с международна доставка, а прерових доста сайтове. Ако имате идея, споделете моля 🙏
Ето ти бизнес идея - организирай им общи доставки 😊

# 115
  • BG-DE
В Etsy има някои от парфюмите им.
https://www.etsy.com/de/listing/1817765798/martin-lion-u02-unise … tRi4aAj_gEALw_wcB

# 116
  • София
Идвам да похваля малко от новите на Гиза. "Мечтание за слънце" преди няколко дни го разредих и днес се пръснах. Много приятен и свеж,но ще му трябва малко време да узрее.
"Нежна прегръдка" го взех на масло. Едно от най-трайните ми до сега на Гиза, а ароматът е толкова мек и нежен, направо пристрастяващ. Обаче си мисля, че в по-студени месеци ще се развива още по-добре. Имам и арабският клонинг Her confession, но на Гиза май повече ми харесва. Трябва да ги пробвам ръка към ръка.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 10:03 от ccveti

# 117
Цвети, моля те опиши ми някак Нежната прегръдка, каня му се откакто го видях в списъка с нови аромати, нямам досег нито с оригинала, нито с клонингите...Благодаря ти предварително Purple Heart

Тези дни в горещините разносих малко Пистачиото на Заг (зимата не ми допадна, подарих го на майка ми) - това направо разцъфтя върху кожата ми, трайност огромна, облак имаше около мен...много съм изненадана, беше ми приятно да ухая така точно в това време.

# 118
На Рефан отпред в списъка го няма, но взех наливен 077 Angels' Share By Kilian. Има го и по- скъп капсулован. Дотук носех едно копие от Зара. Този ми харесва. Ще ида за още.
Харесах на блистер 078 отивам да търся кой е, някаква сериозна роза. И двата не са за жегата.

# 119
  • Deutschland
078 – Inspired by More Than Words

Общи условия

Активация на акаунт