Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 41 885
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Цвети, моля те опиши ми някак Нежната прегръдка, каня му се откакто го видях в списъка с нови аромати, нямам досег нито с оригинала, нито с клонингите...Благодаря ти предварително Purple Heart
Мек, нежен,лактоничен с лека нотка на кокос (който май го няма в състава),кремиста тубероза, но не натрапчива и ванилия.
Както казах мисля че в студено  време ще се развива още по-прекрасно.

# 121
Фрау, благодаря. Завчера видях, че ги има изписани на кипърския сайт но не запомних. Ще го лисна и него за проба  в някакъв момент.

# 122
На Рефан отпред в списъка го няма, но взех наливен 077 Angels' Share By Kilian. Има го и по- скъп капсулован. Дотук носех едно копие от Зара. Този ми харесва. Ще ида за още.
Харесах на блистер 078 отивам да търся кой е, някаква сериозна роза. И двата не са за жегата.
078 е Xerjoff More then words, там рози няма, но е адски сериозен. На мен не ми понесе 😁.

# 123
Да, няма рози. Нещо друго явно съм мирисала. И на мен не ми понесе от блотера дори. Ще търся 079 Бийредо чая:))
077 е чуден при мен. И развитие си има.

# 124
  • Sofia
Може ли да изкажете мнение за дубайчетата Salvo и Victorioso на Maison Alhambra, искам да направя подарък и ме интересува до колко се доближават до оригиналите, които имитират, и с каква трайност са?

Salvo моят мъж го обожава. Изпръска един и веднага поиска да му купя втори. Не знам дали е точен аналог на оригинала, но е много добре направен и доста траен. Когато го усетя, че е с него, и аз се разтапям. Няма да сбъркате с този избор за подарък.
Victorioso Nero аз подарих на моя племенник и той страшно много го хареса. Знаех, че преди това е имал Victorioso, който много е харесвал, затова си позволих да му подаря нещо познато, но малко по-различно.

# 125
Menerva , днес си купих ZEN Shiseido на D&P, не познавам добре оригинала, два пъти съм го пробвала в Лили, трайността беше отчайваща, та не мога да направя сравнение, но все пак на първо четене ми се струва, че има разлика в полза на оригинала, който е по-ефирен, нежен, мек, елегантен, имитацията ми се струва по-остра. Версията на D&P в никакъв случай не е лоша, ще си го ползвам с кеф, даже е и по-трайна при мен, но нещо наистина липсва от оригинала. Бива! Магазинчето в Бургас наистина е добре заредено, дамата е много любезна.
Искам специално да благодаря на Bright Crystal и Джуд , от години ползвам не повече от 6-7 парфюма, постоянно пробвам нови с надеждата нещо да ме грабне и не става. Рових в старите теми за един парфюм и благодарение на вас вече имам цели два, които обожавам -- My Name на Trussardi, много мой, нежен люляк, паснахме си идеално. Вторият е Miss Dior Blooming Bouquet на  D&P, разкошен парфюм, нежен, женствен, много ми допадна божура в него. И двата са идеални за лятото.

# 126
Здравейте, помирисах наскоро Ebene Fume на Tom Ford и се колебая от Martinez или от Zag да си го взема, някой може ли да даде мнение къде е по сполучлив?

# 127
От Мартинез на мен много ми куца трайността и шлейфа. Освен Инсомниите,разбира се...там са се раздали😁

# 128
Сложили да ми в пратката мостра на Армани Си.
И се влюбих. После видях, че то имало е тоя парфюм всичко любимо за мен-рози, беграмот,касис,ванилия,пачули и особено фрезия.
И сега само го мисля. Не ни се дават в момента 150 лв. Може ли впечатления за този на Заг? Или ако има арабски клонинг на Си,също би ми било интересно.
Аз не познавам оригинала.
Ако некой има впечатления нека сподели.

# 129
  • BG-DE
Ако не ме лъже паметта Си на Заг беше много добър. За арабска версия не знам но имам един Boucheron Quatre En Rose, който е почти идентичен но съм го взимала отдавна и не съм сигурна дали още се намира.

# 130
  • София
Si на Le Parfum е брутално траен и със завиден шлейф. Не знам колко покрива оригинала като точност. Ако имаш техен магазин под ръка, провери.

# 131
  • София
Ако не ме лъже паметта Си на Заг беше много добър. За арабска версия не знам но имам един Boucheron Quatre En Rose, който е почти идентичен но съм го взимала отдавна и не съм сигурна дали още се намира.
Издирвам го под дърво и камък, отливка или остатък Joy Няма го вече, за съжаление...

# 132
Тези Le Parfum ги чувам за първи път.
Благодаря.
Ще го купя задължително.
А за РД ще си подаря оригинала.
Обаче много изискан класен аромат.
Много хубав мускус. Нежен и красив.
Май си открих нов любимец😊

# 133
# 134
Фрау, във всички български магазини ги продават.Германки съм виждала да си пазаруват там.
До колкото знам имат няколко физически магазина в NRW, плъзнали са и доста в инста и тикток.Имат и онлайн магазини.
Цените не са като българските,но за местните са перфектни

Общи условия

Активация на акаунт