Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 41 957
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Понеже манията напоследък яко ме тресе, продължавам с тестването на Lattafa Atheeri дюп на Gucci Flora Gorgeous Orchid. Парфюмът според мен е със средна трайност 4 часа или малко повече, стои по-интимно, но е адски нежен и женствен аромат на орхидея, ненатрапчив, но топъл и светъл като усещане, но с класа. Аз не харесвам подобен тип ефирни парфюми, но с радост ще си го ползвам и ще му се наслаждавам подобаващо. И разбира се ММ много го хареса 🤣😂... все така става.

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 18:05 от Sansola

# 271
Направих опит да разбера какви са новите парфюми на Дивайн. Не за всички успях, но си направих малък списък (не за поръчка, а за размисъл) и го споделям, ако някой също се мъчи.

1019 Skarlet poppy cologne intense
1060 Nomade Naturelle
1052 Rose Prick Tom Ford
1054 Contre Moi Louis Vuitton
1051 Gozo Jeroboam
1050 Kurky Maison Francis Kurkdjian
1045 eLVes Louis Vuitton for women
1046 Angel Fantasm Mugler
1048 Forbidden Games By Kilian
1038  𝗠𝗼𝗿𝗽𝗵 - 𝗡𝗼 𝟴
1042 Mille Feux Louis Vuitton
1043 Fleur Majesty Rose Royale | 31 Kayali
1044 Toy 2 Pearl Moschino
1041 California Dream Louis Vuitton
1031 Zadig Eau de Parfum Zadig & Voltaire

# 272
Very Irresistible? Ако е той, Рефанската версия беше страхотна. Години наред съм наливала от него.
Не, за този става въпрос https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Irresistible-Givenchy-60891.html и на мен ми е интересно дали има добра имитация 🤔
Точно за този става въпрос.

# 273
Max Mara дълги години ползвах на Заг, докато не открих версията на Парфен.
И двата ги обожавам, но като че ли  парфенския е с една идея по-хубав.
Пробвайте ги и носът ви сам ще се насочи Simple Smile

# 274
Интересно Макс Мара мислех да го заредя за есента, бях го забравила с годините ... но май клоня към Заг

# 275
Поръчвали ли сте от този сайт?
https://homeandbeauty.bg/
Истински ли са парфюмите?

# 276
Поръчвали ли сте от този сайт?
https://homeandbeauty.bg/
Истински ли са парфюмите?

Аз съм си взимала арабски от него и са си ОК

# 277
Най-сполучлива имитация на Byredo Blanche?

# 278
  • Бургас
Търся най-добрата и същевременно трайна имитация на YSL libre (класическият)

# 279
D &P

# 280
Да, D&P го имат,наскоро го душих.Аз съм имала на Дивайн,трайност уникална,шлейф завиден обаче,аз не го понасям.Дадох го на снаха ми(27г) тя е влюбена в него,аз обаче дори и върху нея не мога да го понасям Grinning
Не знам дали и оригиналът е толкова наситен,но ми става лошо от имитациите.
Между другото, и двете имитации си приличат 1:1

Като стана дума за D&P, тяхната Делина е с уникална трайност.Вчера я пробвах на кожа,като си мислех че ще изкара час-два.На моята кожа рядко парфюм изкарва повече от 2-3 часа,тоя парфюм обаче се задържа,като ясно излъчваше близо 6-7 часа.
Не знам до колко е близо до оригинала,но трайността ме впечатли.Не съм фен на стандартната Делина,иначе веднага бих си взела голямо шише.

# 281
  • BG-DE
Миналата година като си бяхме в София пробвах Делината на D&P но ми се видя, че има доста разминавания с оригинала и затова не я взех но наистина беше трайна 🙂

# 282
Попитах за Bayredo Blanche, защото непрекъснато ми излиза някакъв руснак във Фейсбук, който прави нещо като класации и го споменава непрекъснато. И тъй като няма къде да подуша оригинала, реших да рискувам с имитацията.
Понякога репликата ми харесва повече от първообраза.

# 283
Аз имам и нося Blance Byredo в имитация на Martin Lion - F93  е номерът му. Не зная доколко е близък до оригинала, но за мен е супер. Свеж, дамски, чист, алдехиден, леко мускусен по хубав начин. Аромат на изпрани памучни чаршафи и изсушени на слънце  Nature High BrightnessNature High BrightnessNature High Brightness За мен е аромат, който го виждам бял цвят. Ако ви допадат аромати с такъв профил, вероятно Blanche Byredo ще ви хареса Flowers Hibiscus

# 284
Аз отдавна престанах да взимам така парфюми. Всички примират по Paradox, Mon Guerlain, Libre, Limperatrice и много други парфюми, които на мен изобщо не ми харесват. Даже наскоро ходих в Заг да душа пак Mojave Ghost Byredo и продавачката пак ми каза: "Ама защо пак този ще го душите, не помните ли, че не ви харесва" 🤣🤣😂🤣😂
Апропо пробвах в оригинал Gucci Flora Gorgeous Orhid и смело мога да кажа, че Atheeri Lattafa в пъти го задминава като усещане, интензитет, характер, проекция, шкейф и тн. И понеже ММ много рядко харесва мой парфюм, а този веднага го одобри, та аз веднаха си го поръчах от Elinor.

Общи условия

Активация на акаунт