Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 41 977
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Ако си купувате Martin Lion , ви съветвам да го отворите на място, в магазина и да пробвате пулверизатора. Имам вече трети развален, или не пръска или тече или друго. Предупреждавам, за да не си губите времето....Ако го поръчвате он лайн, ще трябва да се измисли нещо друго:confused:

# 286
https://www.fragrantica.com/perfume/La-Rive/Poetique-103311.html
Някой да е пробвал този аромат?

# 287
Някой има ли каталога с парфюми на заг? Знам, че имат търсачка в сайта, но искам да разгледам всичко, което имат.

# 288
Купих си душ гел Palmolive Mineral Massage.
Така свежо ми ухае, че искам такъв парфюм. Като обсебена съм.
Ако някой го види някъде и може да асоциира аромата с реален парфюм - ще съм му безкрайно благодарна Heart

https://www.notino.bg/palmolive/wellness-massage-dush-gel/

# 289
Вкъщи сме фенове на същия, няма такъв морски кеф Sunglasses
Доста силно ухае след баня, повече и от боди мист.
Не съм се сещала да търся обаче акватик, който да го доближава Thinking

# 290
Най-накрая намерих на сносна цена Lattafa pride peace& love и си го поръчах уникален аромат досега три мостри по 5 мл съм използвала

# 291
Най-накрая намерих на сносна цена Lattafa pride peace& love и си го поръчах уникален аромат досега три мостри по 5 мл съм използвала
От къде го взе? Наистина ли е близък до Гайдънс(защото него го имам и да не се напъвам)

# 292
The_demon, в Брасти го има на цена 70 лв. с безплатна доставка.

# 293
И на мен ще ми е интересно да разбера повече за аромата, заглеждам го, заради красивата бутилка...все си мисля, че вътре има нещо също толкова красиво.

Да вметна само, ей така, може да подсетя някого за него - защото този аромат ми носи някак щастие, усмивка, зарежда по особен начин - и се държи прекрасно във време като сегашното - La Rive - L"excellente Purple Heart

# 294
Да точно от brasty го взех, но според мен няма нищо общо с Гайдънс поне на моята кожа са съвсем различни направления. Този е типичен унисекс, не умея да описвам, мога само да кажа, че е различен от всичко, което напоследък се изля на пазара- нито е гурманика, нито цветен флорален, нито типичен свежак, за мен е като микс от женски красив парфюм и мъжки такъв. Определено върху моята кожа седи прекрасно, в Ionelli имат мострички по 5 мл може да се пробва.

# 295
  • В света на мечтите... ❤
Да точно от brasty го взех, но според мен няма нищо общо с Гайдънс поне на моята кожа са съвсем различни направления. Този е типичен унисекс, не умея да описвам, мога само да кажа, че е различен от всичко, което напоследък се изля на пазара- нито е гурманика, нито цветен флорален, нито типичен свежак, за мен е като микс от женски красив парфюм и мъжки такъв. Определено върху моята кожа седи прекрасно, в Ionelli имат мострички по 5 мл може да се пробва.
Аз също имам Peace & love от доста време, когато го купувах го взех на по-висока цена, но му бях хвърлила око от много време и не се сдържах. Ароматът е много различен, приятен и има шлейф, може да се каже, че е и доста издръжлив. А относно това на какво може да се определ миризмата, мога да кажа, че доста отчетливо усещам бадема, но не горчив бадем - тип амаретен ликьор, а примесен със свежест.
Имам и другия на Латафа Musamam white intense, който съм срещала да определят като сходен с Peace & love, сравнявах ги на двете ръце, в началото може би имат някаква прилика, но след това при развитие се различават определено. Бих казала, че Musamam ми харесва повече от Peace & love и е по-дълготраен.
Та, ако някой се колебае дали да вземе Peace & love, бих препоръчала, ако има възможност, да тества и Musamam white intense, защото може да се хареса повече.✌🏻

# 296
Някой знае ли на кой парфюм е имитация мъжкия G. Bellini Victory от Лидъл?

# 297
Някой знае ли на кой парфюм е имитация мъжкия G. Bellini Victory от Лидъл?

Дюп е на Rabanne Invictus.

# 298
Съгласна съм със мнението за Musamam white intense, имам и негови мостри, страхотен е също, но не ме грабна лично мен до толкова че да го купя. Според мен pride and peace е по искрящ и свеж докато другия е по-есенен аромат и повече има нотки като другите арабелки-kismet magic, khamrah и т.н kismet magic също е много красив и траен между другото и докато към angel на който го оприличават имам непоносимост, този много ми допада.

# 299
Благодаря! Странно, във Фрагрантика го дават повече летен, но на мен ми идва тежък и мазен за лятото.

И много бързо омръзва. За капак като ММ се напръска с него получавам алергична реакция. Взех го за ММ от Лидъл, добре поне, че не купих оригиналът на сляпо, преди година се замислих дали да го поръчам. При това положение ще избягваме и оригинала.

Дамските на Лидъл почти всички ми допаднаха.

Общи условия

Активация на акаунт