Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 27 772
  • 550
  •   1
Отговори
# 300
  • Deutschland
Исках да тествам Arabian tonka на МЛ, но магазина затвори под носа ми. Някой с отзиви?

# 301
Днес си купих от Заг Зодиак Ombre Nomade на Louis Vuitton и съм меко казана разочарована от трайността. Не знам защо така.

# 302
Най-после си стигнах до отливката на Rifaaqat 🫣 То това било страхотна ванилия за есента и зимата 😍
Сега ме сърбят ръцете да го поръчам 🤣 В парфимо беше на много хубава цена преди, но гледам, че изведнъж им скочиха цените и на тях 🤷🏼‍♀️ Ще дебна 🤣

# 303
Момичета, някой да е пробвал вече от новите парфюми на Гиза - прекрасна или среднощен танц?

# 304
Аз чакам прекрасна и ще дам отзив.
А някой дали е поръчвал от маслата, например шоколадова бисквитка, или някой друг? Чудя се, ако си поръчам само масло, дали мога да си го разредя и да го ползвам самостоятелно като парфюм 😁

# 305
Аз чакам прекрасна и ще дам отзив.
А някой дали е поръчвал от маслата, например шоколадова бисквитка, или някой друг? Чудя се, ако си поръчам само масло, дали мога да си го разредя и да го ползвам самостоятелно като парфюм 😁
супер, ще чакам. Относно маслото да може по същата технология със спирт или добавяне към друг парфюм, в описанието в Гиза също го пише

# 306
Пени, бисквитката мирише точно на бисквитка Laughing

# 307
Пени, бисквитката мирише точно на бисквитка Laughing
А, идеално. Поръчвам го значи, гледам и един ябълков пай, та и той мисля да стане мое притежание 🤣🤣🤣

# 308
Днес си купих от Заг Зодиак Ombre Nomade на Louis Vuitton и съм меко казана разочарована от трайността. Не знам защо така.
И аз наскоро си взех 30 но от аналога на Вorn in Roma Donna на Валентино и при мен трайността е в рамките на минути. Не зная защо, имам други аналози на Заг и там трайността е много добра.

# 309
Момичета, някой да е пробвал вече от новите парфюми на Гиза - прекрасна или среднощен танц?
Аз получих десетина от новите аромати на Гиза, включително и Среднощен танц. Отзиви ще мога да напиша най-рано след 4 септември, защото съм на почивка и ароматите не са с мен. Нямах възможност да ги тествам всички, когато ги получих. Пробвах, обаче Ананасът и много ми хареса на първо четене. Сочен, вкусен сладко - кисел, много реалистичен ананас с малко цитрус  за разкош Flowers Lemon

Ето тези поръчах. Flowers Hibiscus
Сетих се, че ги снимах Gift Heart

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 22:16 от Bonbonche

# 310
Здравейте,
някой може ли да ми прати каталог на РЕФАН  с оригиналите на които съответстват?

Благодаря🙂

# 311
Bonbonche ще чакаме отзиви като пристигнеш и намериш време, и самодивата и шампанското и хипнотичен блясък освен онези дето споменах са ми интересни.

# 312
Bonbonche ще чакаме отзиви като пристигнеш и намериш време, и самодивата и шампанското и хипнотичен блясък освен онези дето споменах са ми интересни.
Да, разбира се. Ще напиша по нещо за всеки, доколкото мога Hug

# 313
Някой поръчвал ли е от някъде качествени шишенца за парфюми от стъкло?

# 314
  • София
Някой поръчвал ли е от някъде качествени шишенца за парфюми от стъкло?
Директно съм купувал от физическия магазин на Заг в София. Имат няколко размера и форми. Изглеждат нормално, не мога да преценя колко повече или по-малко качество би могло да има. Казвали са ми, че ако се развали пулверизатора, могат да сменят само него.

Общи условия

Активация на акаунт