Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 28 937
  • 568
  •   2
Отговори
# 555
Благодарение на тази тема си взех Kismet magic. Обожавам angels share и моите милилитри вече са на приключване. Тествала сън много клонинги, даже купих този на Гиза (смрад на джибри, пари на вятъра) , на заг, но колкото се доближава този, никой не се. Невероятен е. Уви, леко ми е слабичък и нетраен. Пръсках се снощи към 2, в 6:30 нямаше остатъчен аромат. При вас с времето стана ли по- плътен? Разбира се, при положение, че е купен за 30 лв от Елинор, не се оплаквам Joy Само питам дали да го пазя няколко месеца и очаквам промяна или от сега да си го нося Hug

# 556
  • София
Момичета,Рефан имат ли Белугата , защото не ми се поръчва сега .

Ако говорите за Guerlain Cuir Béluga, може да погледнете - https://www.francestore.co/product-page/priv%C3%A9-n%C2%BA14
добавете код ADDICTED и ще получите 25% отстъпка. Гледам тик-ток канала на Addicted2Perfumes и там похвалиха именно тази Белуга и версията на Fève Délicieuse.

# 557
Някой знае ли откъде мога да се сдобия с парфюми на Малаки?

# 558
Вариантът на Zimaya като аналог на Angel Share е по-хубав от Kismet Magic и е по-близък.
D&P имат магазини в София, та аз от тях купувам и дано вече са заредили део спрейовете.

# 559
Благодарение на тази тема си взех Kismet magic. Обожавам angels share и моите милилитри вече са на приключване. Тествала сън много клонинги, даже купих този на Гиза (смрад на джибри, пари на вятъра) , на заг, но колкото се доближава този, никой не се. Невероятен е. Уви, леко ми е слабичък и нетраен. Пръсках се снощи към 2, в 6:30 нямаше остатъчен аромат. При вас с времето стана ли по- плътен? Разбира се, при положение, че е купен за 30 лв от Елинор, не се оплаквам Joy Само питам дали да го пазя няколко месеца и очаквам промяна или от сега да си го нося Hug
Аз моят не съм го чакала. Трайността малко ще се подобри, но не и драматично. При мен е около 6 часа. За Гиза съм напълно съгласна. Заг Зодиак, обаче, ми допада много. При него усещам ..."печената тиква" най - осезаемо. На Зимая не съм го пробвала, но някой тук каза, че въпреки, че се води "екстракт", трайността била плачевна.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 18:14 от solar_fields

# 560
Момичета как правите поръчки от Д&П?
В сайта или във фейсбук страницата? 😊
Аз поръчвам по телефона, който е даден на страницата на Д и П.  Simple Smile

# 561
Моят Кисмет ми издържа много, от сутрин до вечер и е така от самото начало.
Мирише ми на ябълков пай с канела, слива и уиски, алкохолът е много доминиращ, но някак самия аромат е уникален и много различен. Усеща се и тъмен шоколад съвсем малко.
Аз му се понаситих.И го оставих за зимата.
Искам да похваля
Същевременно си купих Midnight Fantasy и оригиналният Fantasy на Бритни Спиърс.
Винаги си го купувам класическия, защото ми е любим, особено в хладните сезони.
С Midnight Fantasy рискувах на сляпо, но се оказа супер приятен.
Колежките го оприличиха на мирис от наргиле, плодов.
Дори не се бях сетила, ама е точно това 🙂
Води се,че има слива, череша,ванилия.
Не усещам нищо от това. Може би малко слива.
Просто един плодов аромат, много приятен. Хем, нищо особено наглед, но си го нося с кеф.  
И ще го изпръскам много бързо.
Не е траен много,често подновявам, но не ми пречи.
Розовия класически Фентъзи е много траен. И двата са от Парфимо. Бях забравила колко обичам този аромат.
Бях на летище скоро и мирисах всичко популярни и обсъждани тук маркови аромати наред.
Искам да си купя, да се влюбя  в някой аромат и да го харесам толкова, колкото такива много по-бюджетни селебрити парфюми, ама нищо, нищо. Пълна града.
И толкова нищо, ама нищо да не ме впечатли.

# 562
Аз имам и Заг версията, и Zimaya Sharaf Blend и при мен Zimaya издържа над 10 часа, Заг към 5-6...,но все пак е до кожа.
Аз вчера се сдобих с Roja Elixir Pour Femme на Yusuf Bhai, но дано е, защото е много прясно смесен аромата и доста е пътувал, при 30% есенция издържа 3 часа 😭. Сега отлежава на тъмно и хладно и дано след месец вдигне двойно поне часовете, че ароматът много ми допада. Имам и версията на JFenzi, също много добра, но трайност 2 часа и не мърда от тях.

# 563
Абе, напоследък в групата за арабски парфюми , доста често бързо пускат за продажба парфюмите, които са си поръчали в ателието на Юсюф Бай. Което ме води на мисълта, че или им куца трайността (за цената от 100-120лв), или не са докарани ароматите спрямо оригинала, или и двете.. 🤔
Аз имам нова любов . Сдобих се с Lattafa Petra.... Сладък , но странен... Страшно ми хареса

# 564
  • София
На този етап се въздържам да правя поръчка от парфюмите на Юсюф Бай. Имало защо. Simple Smile

# 565
Абе, напоследък в групата за арабски парфюми , доста често бързо пускат за продажба парфюмите, които са си поръчали в ателието на Юсюф Бай. Което ме води на мисълта, че или им куца трайността (за цената от 100-120лв), или не са докарани ароматите спрямо оригинала, или и двете.. 🤔
Аз имам нова любов . Сдобих се с Lattafa Petra.... Сладък , но странен... Страшно ми хареса
Не, купуват на сляпо аромати, които не познават 😂🤣. Аз съм много доволна от моята Oriana, първият парфюм, който поръчах от Yusuf Bhai
Иначе Petra е хубав аналог на Quatro Pizzi

# 566
…Сдобих се с Lattafa Petra.... Сладък , но странен... Страшно ми хареса
Страхотна е Петра, особено за студено… но май ще излезе труден аромат. На мен ми е от любимите 😇

# 567
  • София
Аз имам само rifaaqat на Paris corner и при мен трайността е около 6 часа.
Може ли мнение за него? Обожавам олибанум, но повечето парфюми с него са съвсем мъжки. Дали този е подходящ за жени или си е със съвсем мъжки уклон?

# 568
Здравейте момичета и момчета, чета Ви редовно и благодаря на всички споделящи мнения и новости. Намерих нови хубави парфюми благодарение на всички Вас.
Случайно гледах themoon.bg вчера и видях 3 нови дамски аромата. Не познавам оригиналните парфюми нито аналозите, но ако някой харесва тези аромати тази информация може да му е полезна. Парфюмите са:
Sunkissed Goddess Kilian
Eladaria Creed
Rose Exposed Tom Ford

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт