Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 950
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 675
И при мен така... Благодаря на всички замесени в тази игра!

# 676
С удоволствие няма да участвам в новата игра на P&G.  Наградите грам не ми харесват , а имам солиден запас от перилни и омекотители. Признавам, че ако наградите ми харесваха, щях да участвам въпреки запасите, които имам. Тази година нямам особен късмет в сравнение с предходната, но те и наградите едни..., някак даже не ми е тъжно, че не съм спечелила.
В момента май не участвам никъде освен в Лидл и вчера взех едно участие в Палмолив. Иначе чакам Каприз да изтеглят 😊

# 677
  • София
Скрит текст:
В ранни зори на този светъл празник пристигна еър фрайъра от Пепси: Heart Eyes

Кой куриер ги носи?

# 678
При мен дойде със Спиди. София. При Лаленцето може и да е с друг.

# 679
Наградите на Ариел са общо 39 и много подходящи за сезона. Фирмите явно пестят и от маркетинг и за това са толкова слаби кампаниите.

# 680
Наградите на Ариел са общо 39 и много подходящи за сезона. Фирмите явно пестят и от маркетинг и за това са толкова слаби кампаниите.
Той сезонът аха-аха е на свършване, а срокът на играта е до 15.10...

# 681
  • Телиш/Плевен
При мен дойде със Спиди. София. При Лаленцето може и да е с друг.
Спиди е и при мен.

# 682
Днес чакам фотоапаратите от Морени. В други игри няма да се включа засега

# 683
  • София
Някой да се похвали от Рошен и Т-маркет?

# 684
Оф от никъде нямам читава награда. Къде ли не играх. Днес пробвах 7days и там греда.
Мрън

# 685
А някой да не си е получил наградата от Рошен и Кауфланд? С плажен стол съм от 2-ро теглене и още го чакам . Остават десетина дена докато изтече срокът за доставка , но все пак да питам....

# 686
А някой да не си е получил наградата от Рошен и Кауфланд? С плажен стол съм от 2-ро теглене и още го чакам . Остават десетина дена докато изтече срокът за доставка , но все пак да питам....
Привет,
аз съм с хамак от трето теглене и вчера го получих.

# 687
Привет,
Значи ще им пиша. Много благодаря😊

# 688
Привет,
Коя куриерска фирма ги доставят?

# 689
На 12.08 получих имейл от Орбико за спрейчето на Сабрина да дам данни. Днес получавам известие за пратка,така че са доста бързи.

Общи условия

Активация на акаунт