Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 762
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 1 215
Някой да знае дали в  кампанията ПРИКАЧИ/ИЗТРИЙ И ИГРАЙ ЗА CAPPY НАГРАДИ 2025 - по конкретно частта със скреч картата участва Кауфланд?
Днес купих от кауфланд и не знаеха на информация за тази игра със скреч. Ще играя за тостера. Капи пълпи портокал и грейпфрут е на промоция

# 1 216
  • Телиш/Плевен
Би трябвало обектите, в които я има играта на Капи със скреч карти, да са обозначени с рекламни материали. И това не е гаранция по принцип, защото ми се е случвало да видя реклама на някоя игра, а на касата да нямат представа за нея. Случи ми се и наскоро да видя в Лидл стелаж с реклама за играта на превръзки Always, която се провежда в Лили. Joy Мислех, че аз съм се объркала (а уж помнех, че покупката от Лидл беше на по-висока стойност и сред наградите нямаше чанта Фурла), но се зачетох и си пишеше, че е за Лили. Laughing

# 1 217
Някой да знае дали в  кампанията ПРИКАЧИ/ИЗТРИЙ И ИГРАЙ ЗА CAPPY НАГРАДИ 2025 - по конкретно частта със скреч картата участва Кауфланд?
Днес купих от кауфланд и не знаеха на информация за тази игра със скреч. Ще играя за тостера. Капи пълпи портокал и грейпфрут е на промоция
Благодаря. Не че за  играта на Хайнц и Кока Кола където трябваше да има карти бяха налични първите дни...

# 1 218
https://www.edna.bg/dove_game
 Тест на душ гел на Dove

# 1 219
  • Велико Търново
Нова игра на Капи и кока кола за търговски обекти мисля, че е само.

# 1 220
  • София
9-та награда за август
Скрит текст:
Здравейте, Вие сте спечелили книга от седмичната ни игра в рубрика
 Познай марката. За да Ви изпратим наградата, имаме нужда от:
1. Три имена
2. Адрес за доставка + ПОЩЕНСКИ КОД (моля, не го пропускайте). Доставката е до адрес (личен, служебен или на Ваш близък, който може да приеме пратката) и се извършва от куриерска фирма Bulpost в работен ден от 9 до 17 часа.
3. Телефон, на който куриерите да се свържат с Вас.
4. Ел. поща
В случай, че не изпратите данните си до 7 календарни дни от изпращането на това съобщение, наградата ще бъде дадена на друг участник
С уважение
Радослава Михайлова
редактор на сайта "Розали"

# 1 221
Изтеглени са потребителите, които печелят комплект вода "Михалково" и стенен часовник. Това са:

_Reni_renI_
Petya Jordanova
Feeling

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 31.08.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на "Михалково". Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  адрес за доставка
-  телефон за връзка

Наградите ще бъдат изпратени от екипа на "Михалково" до 15.09.2025 г.

# 1 222
Би трябвало обектите, в които я има играта на Капи със скреч карти, да са обозначени с рекламни материали. И това не е гаранция по принцип, защото ми се е случвало да видя реклама на някоя игра, а на касата да нямат представа за нея. Случи ми се и наскоро да видя в Лидл стелаж с реклама за играта на превръзки Always, която се провежда в Лили. Joy Мислех, че аз съм се объркала (а уж помнех, че покупката от Лидл беше на по-висока стойност и сред наградите нямаше чанта Фурла), но се зачетох и си пишеше, че е за Лили. Laughing
Аз преди време видях в магазин реклама на Швепс,наградите са чаша или кенче швепс!На касата даже не знаеха за скреч карти,казаха че не са им оставили карти!

# 1 223
От Рошен звънят за смяна на столовете, сигурно вече си знаете 🤣
На верея по 5 ваучера се падат на ден, нали?

# 1 224
Това по колко ваучера се падат на ден и "пази ли се бележката,или мога да рисувам на воля" са съвсееевм различни неща.
Ако визираш тази "полиция" де. 🙃

# 1 225
Въпросче от мен: спечелих от Зебра хавлията и си написах данните и данни за доставка. Сега гледам са ми я изпратили в офис в Пловдив, а аз съм във Варна. Има ли някой телефон на организаторите на играта? Писах където мога, звънях в спиди,ама ако я пренасоча ще платя доставка. Все пак те са сгрешили

# 1 226
  • Велико Търново
Въпросче от мен: спечелих от Зебра хавлията и си написах данните и данни за доставка. Сега гледам са ми я изпратили в офис в Пловдив, а аз съм във Варна. Има ли някой телефон на организаторите на играта? Писах където мога, звънях в спиди,ама ако я пренасоча ще платя доставка. Все пак те са сгрешили
Има телефон в съобщението като се отвори линка на подателя.

# 1 227
Помощта във форума е избирателна. Принцип на избиране всеки сам си го определя. Радвам се поне, че всеки когато види нова игра я споделя, не си я пази за себе си за по-голям шанс.

# 1 228
Buzz store имат нова активност, за тест на нов вид омекотител Семана.

# 1 229
Ами избирателно е, разбира се. Аз вчера питах Машката да даде жокер за ваучерите от КК, тя писа късмет. После друга дама писа, че й е "помогнала" Машката и си спечелила ваучер за детето за дг... То няма място за сръдни или нещо подобно, просто изтъквам фактите.
Аз тези дни припечелвам от ИГ. Една дъска от Мегле с ножчета за сирене и кутия с продукти от Гърция. Втората награда е супер и хората са много точни! Не знам дали мога да ги препоръчам или е против правилата. 😁 Онлайн магазин е.
Чакам и едно Лабубу от игра на Теди в тик ток. Детето всеки ден ме пита. 😅

Общи условия

Активация на акаунт