Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 757
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 1 230
Въпросче от мен: спечелих от Зебра хавлията и си написах данните и данни за доставка. Сега гледам са ми я изпратили в офис в Пловдив, а аз съм във Варна. Има ли някой телефон на организаторите на играта? Писах където мога, звънях в спиди,ама ако я пренасоча ще платя доставка. Все пак те са сгрешили
Има телефон в съобщението като се отвори линка на подателя.

Няма. Гледах на всякъде и като отворя линка ми пише,че вече съм дала даннни за доставка. Отгоре има контакти и само форма за въпроси,където им писах

# 1 231
  • Велико Търново
Въпросче от мен: спечелих от Зебра хавлията и си написах данните и данни за доставка. Сега гледам са ми я изпратили в офис в Пловдив, а аз съм във Варна. Има ли някой телефон на организаторите на играта? Писах където мога, звънях в спиди,ама ако я пренасоча ще платя доставка. Все пак те са сгрешили
Има телефон в съобщението като се отвори линка на подателя.

Няма. Гледах на всякъде и като отворя линка ми пише,че вече съм дала даннни за доставка. Отгоре има контакти и само форма за въпроси,където им писах
Винаги има телефон на подателя в Спиди формата. Аз по този начин скоро се обадих и пренасочих пратката си, защото бяха объркали града.

# 1 232
Ами избирателно е, разбира се. Аз вчера питах Машката да даде жокер за ваучерите от КК, тя писа късмет. После друга дама писа, че й е "помогнала" Машката и си спечелила ваучер за детето за дг... То няма място за сръдни или нещо подобно, просто изтъквам фактите.
Аз тези дни припечелвам от ИГ. Една дъска от Мегле с ножчета за сирене и кутия с продукти от Гърция. Втората награда е супер и хората са много точни! Не знам дали мога да ги препоръчам или е против правилата. 😁 Онлайн магазин е.
Чакам и едно Лабубу от игра на Теди в тик ток. Детето всеки ден ме пита. 😅

помогна ми с кодове  да не мислиш ,че тя ми ги е спечелила ваучерите? Машката  не е врачка все пак !

# 1 233
Да попитам и аз,дали този номер 09879839617 е от някоя игра?Като опитам да се обадя ,не отговарят.

# 1 234
https://www.buzzstore.bg/campanii/semana-aura/  - за тест продукта

Иначе страшни условия 

За да участват в КАМПАНИЯТА, и така да станат част от групата от хора, които ще тестват продукти на КАМПАНИЯТА, регистриралите се лица трябва да отговарят на следните условия:

4.1. да притежават активен профил на страницата www.buzzstore.bg и да имат активен профил във Faceboook и Instagram, с минимум 1000 фена/последователи.

# 1 235
Условията на Бъз винаги са били тези, които сте посочила.
 Аз всеки път взимам участие. Много са коректни. Доволна съм.

# 1 236
За КК наистина е на късмет. Както и за ваучерите на ФД беше, на всеки който ми е писал бях изпратила часовете, които бях записала при печалби оттук и като пробвах, а и не само аз, никой май не уцели повтарящ час. 😃😃

# 1 237
  • Сф
И lite16 помага и тук публично беше писала за ваучерите . Аз също съм питала тоя оня.Не знам защо се смята ,че на някой са му обещани и могат да се целят на корем. Ето аз нямам от фд, а изпих три каси кола стъкло . Ако щете вярвайте!  На късмет е! Heart

# 1 238
А аз да питам - защо се смята , че ако аз съм спечелила в 16:42(например)  , и някой друг ще спечели в този час? Това не ви ли затормозява изключително много? Да се следят часове и т.н ? За мен всичко си е чист късмет и това е! От както играя с на Кока кола кодовете съм нацелила едни коледни чорапи 🤣 А регистрирам капачки от както беше кампанията с домакинската посуда- преди 3 години някъде .

# 1 239
На мен този месец не ми върви в игрите, но все пак има и такива периоди. Играя много в Инстаграм, но нищо.Не бях чела темата известно време и днес си наваксах. Така видях, че моя мъж печели в играта на Bionino - комплект вода+пюре+пауч. Благодаря на споделилия, бях я забравила. Hug
А преди малко си проверявам пощата и гледам, че днес са ми писали от Розяли, че печеля книга. Участието ми е в тяхна игра от 08.07.2025 г. Явно са се активизирали. Blush
В Лидл и играта с ваучерите по 300 лв. има печеливша с име и фамилия като моите, само 1 буква във фамилията се различава. За малко да се зарадвам. Blush
Мисля на 01.09.2025 г. да си сложа и аз цел като lite16, пък дано септември е по-благодатен. Grinning
Късмет на всички в оставащите дни от месеца. Flowers Four Leaf Clover

# 1 240
  • София
Има ли ги вече игрите за кутия за обяд на Капи? Къде да търся обекти?

# 1 241
Има ли ги вече игрите за кутия за обяд на Капи? Къде да търся обекти?
Играта вече е активна, но никой още не е споделил да е попаднал на такъв обект. Аз питах в Кауфланд, но не знаеха за играта. Дано скоро някой сподели къде я има.

# 1 242
  • Телиш/Плевен
Досега игрите на Капи съм ги засичала в супермаркети Лайф (плевенска верига), но сутринта минах през такъв магазин да купя сокове и нямаше рекламни материали. Предвид, че още никой не е споделил за участващ магазин, си мисля, че тепърва ще ги зареждат с материали за играта.

# 1 243
Игра на  Милка в Инстаграм

# 1 244
Публикували са печелившите от Нестле 3в1 - https://www.nestle.bg/bg/nescafe3in1

Общи условия

Активация на акаунт