Искам да кажа...(233) през АВГУСТ 2025

• 35 029
  • 866
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Добро утро! Coffee

Наспахме се, вече сме долу. Нахраних Гоги и ще пия кафе. Вчера му купихме две нови играчки и сега са му интересни.
Мони, бързо се оправяй!
Али, жива и здрава да е баба!
Амалфи и Позитано са ми мечта! Heart Eyes Надявам се скоро да ги посетим.

Хубав ден!

# 166
  • при моите деца .....
Добро утро!
Али, жива и здрава да е баба..
Мислех да поспя, на ММ т.ябваше да тръгне в 8 и аз се събудих в 7.15 да го изпратя.
Днес ще ходя да пазарувам и ще почивам - това е планът.
И ще отида да взема Тони.
Хубав ден!

# 167
  • Germany
Добро утро!
Али, здрава да е баба ти! Още дълги години да ви събира по хубави поводи!
Аз съм много по добре днес. Определено има разлика с новият антибиотик. След около час ще се чуя с лекаря да коментира кръвните, но си мисля, че за сега сме на верен път.
Хубав ден на всички!

# 168
Здравейте! Късно се разписвам и не е редно да ви поздравя с редовното Добро утро!
Мони, радвам се за теб!
Али, да е здрава баба!
И друго имах за казване, но .... забравих.
Хубав ден, момичета!

# 169
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви за подкрепата, момичета! Не е приятно, но няма какво да се направи, а даже вероятно ще става по-зле занапред, защото сушата е наистина голям и сериозен проблем. Confused

Руми, нас също ни причисляват към този квартал, но миналата година и това не помогна в един момент. Satisfied Иначе вчера следобед имахме вода и бях толкова щастлива. Но ми е ясно, че най-много още някоя седмица ще е така и после и нас ще ни застигне пълният режим. Изобщо и не очаквам да ни се размине. И на село има проблеми, там също я спират често. Абе лоша работа... Confused

Але, да ти е здрава и дълголетна баба! Heart

Свекървата ще идва насам и ще се видим по обяд, много се вълнувам. Не сме се виждали скоро, че все се разминаваме и се радвам, че днес ще успеем. Heart Eyes

Хубав петък, момичета! Hug

# 170
  • Бургас
Добър ви ден!

С децата от снощи сме на село, ще поседим една седмица на чист въздух.
Като една селска мома станах (не много рано), преметох къщата, направих две рула и седнах да си пия кафето. Гледката не е уау, но освен един петел, никой друг не се чува.

Але, жива и здрава да е бабет още дълги години!

# 171
  • Бургас
Привет, момичета!
Мони, радвам се че има ефект от новото лечение! БЪрзо да оздравееш!
Але, здрава и дълголетна да е Бабет!
Селесте, наслаждавай се на тишината!
Боби,Тони, весело да ви е!

# 172
  • София
Привет!
Али, здрава да е баба ти! Още дълго време да се грижите една за друга!
Селесте, голяма идилия! Чудно да си изкарате там!
Аз съм на път да финализирам вече сделката за продажба на родната къща на любимия. Свекърите ме нагърбиха преди година със задачата ако мога да й оправя документите. След месец се надявам вече всичко да е готово.
Марти е чудесна и на този фон! На мен също са ми мечтани дестинации.Чудесно да си изкарате и вие с Тони!
Мони, дано вече това да е твоето лечение! Антибиограма бяха ли ти пуснали?
Прекрасен петъчен следобед на всички!

# 173
Селесте, как да не е уау.
Моята гледка в момента е екран на компютъра и хапване на изостанала пица от вчера в стаята;)
Радвам се за теб, Мони!
На разшетарките в темата (с най-добри чувства го казвам и се надявам да разбирате значението на думата, че по нашия край я ползваме много), да си изкарате приятно!

# 174
  • Сливен
Привет и от мен!
Али, здрава, щастлива и дълголетна да е баба и вие всички покрай нея!
Тази дума "разшетарки" за първи път я чувам, помислих че е свързана с шетане, ама май не - не знам на кой му е приятно шетането, поне на мен не! /резултатът да Grinning /
Харесва ми мнооого гледката при Марти /тя е чудесна/, но ще се радвам на гледка, като на Селесте - и тя ми харесва!
Хубав ден на всички!

# 175
При нас "разшетарки" си се ползва често. Мислех, че така е навсякъде. Научих нещо ново.

# 176
  • София
И аз за първи път я чувам.
Хора дето не се спират и пътуват нали?

# 177
  • Germany

Мони, дано вече това да е твоето лечение! Антибиограма бяха ли ти пуснали?

Не. И сега не пуснаха, ама аз реално приключих с предният антибиотик преди около седмица и нямаше да е съвсем адекватна. Ще си пусна, живот и здраве, като се върнем от морето септември.
И аз не съм чувала думата "разшетарки", но ми харесва Simple Smile

# 178
Да, Мид. Хора, на които все им се разхожда.
В нашия край ШЕТАМ не означава чистя, а разхождам се;)

# 179
  • Бургас
И за мен беше нова дума, аз примерно бих казала "хоцкало".
Цъкнах сега в Гугъл да видя какво значение ми дава за хоцкало, ми то първото мнение мой пост в темата от 2020 г.

Общи условия

Активация на акаунт