Лъвчета и деви август 2004- 21

• 36 943
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте отново, не знам вече до колко сме редовни, мен никаква ме няма Simple Smile

Да ви питам не се ли готвите за Детска градина?

Аз чакам резултатите от изследванията на Криси, надявам се да са добри.
След това трябва да купя здравна книжка и на 31.08.2007г. в 8:00ч лекарката от детската градина ще преглежда всички дечица които на 03.09.2007г. ще постъпват.
Много ми е притеснено, не знам какво трябва да му приготвя, сещам се за пантофки, резервно бельо, дрешки и кърпички. Най-много ме притеснява, че моя не говори все още и не знам как ще се оправя там, също така жестокото му захласване...

Преди като го тупна по гръбчето и веднага поемаше въздух, сега като се захласне го оправям с подхвърляне високо във въздуха...и това вече почва да не действа, става лилав, обръща очите и си отпуска изцяло тялото.
Пробвах всички методи, дори да се правя, че не го виждам, преди  действаше, сега не, най-много да падне да си удари главата, както веднъж вече му се случи. Ще обясня всичко на лекарката в ДГ, дано да  обърне внимание, че все още не ги знам дали са съвестни и внимателни.

Всъщност то се е видяло, че първите дни ще кръжа около детската градина, като някоя орлица.
Няма да позволя да ме види Криско, за да не го разстройвам, но сериозно се замислям, дали да не наблюдавам от далече как се развива всичко около него.

Това е момичета, споделете при вас как минават дните Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 авг 2007, 16:43 от Малко_коте

# 106
 И Ние се присъединяваме -мама Петя и Бетина -родена на 09.08.2004г

# 107
  • зад парка
За първи път ходихме с Тити на кино - "Шрек ІІІ". Не може да и се съсредоточи вниманието за филм повече от половин час, така че беше доста учудващо, че започна да ме пита кога ще свърши чак след 1 час (май тогава свършиха пуканките, а имаше и много други деца- по-големи, де, от които явно гледаше). После се люляхме на столовете, ходихме до ВЦ и така и изгледахме филма.

На мене определено ми хареса! Особено децата на магарето и ламята.

# 108
Може ли и ние да се включим  Peace
мама Катя (02.10.1982) и Хари (20.08.2004)

# 109
Добре дошли на новите попълнения в августовската група  Hug
Добавих ви в списъка  Peace

Момичета при вас зареждат ли ви се цифрите(картинките) от списъка  newsm78
Че при мен са с "х" и ми е трудно да определя кое, коя дата е  ooooh!

# 110
Момичета при вас зареждат ли ви се цифрите(картинките) от списъка  newsm78
Че при мен са с "х" и ми е трудно да определя кое, коя дата е  ooooh!

И при мен е така, явно проблема не е при нас, а в сайта от който са. Peace

# 111
Доста си поиграх, но мисля, че оправих нещата Wink

Момичета кажете как са дечицата, тръгнаха ли вече на градина?

Моят тигър днес за първи път беше на градина. В началото се опита да си поплаче, но доста бързо се е окопитил. Последната седмица на яслата доста се дереше, не искаше да ходи. Мисля си, че просто му беше станало скучно с по малките дечица.

Последна редакция: вт, 11 сеп 2007, 00:21 от Radina

# 112
  • Sofia
Алекс вече е в първа група на ДГ, ходи от 4-ти септември 2007 година. Учителките му са доволни от него. Проблемът е, че всяка сутрин той реве неистово за яслата си и ме дърпа да го водя там, не ще в ДГ. Явно много си е обичал яслата, лелките там, сега много трудно се адаптирва на новото място и плаче сърцераздирателно. Други като него деца дали има и кога ли ще спре да реве?  Мерси за мненията ви предварително! 

# 113
  • Стара Загора - на баира
Здравейте момичета!
Тони ходи на детска градина от 3.09.  Не плаче като я водя, ходи с голямо желание, много и харесва там, изяжда си всичко-това са нейни думи и на госпожите също Simple Smile.   Само ме тревожи факта Sad, че спи около 30 мин. следобяд и към 19 ч. започва да нервничи...
А когато си е у нас си спи към 2 часа, но...в градината се събужда първа...

Имаме си  проблем - нощно напикаване.    Събуждам я да се изпишква - не всеки път пишка обаче и хоп след известно време се напишкала.  Обяснявам много, но...ефект засега няма.    Доста изчетох за нощното напикаване, но...съвсем се обърках newsm78.
Сред Вас има ли мами с подобен проблем? Бихте ли споделили как процедирате?

Приятен ден!
Алекс вече е в първа група на ДГ, ходи от 4-ти септември 2007 година. Учителките му са доволни от него. Проблемът е, че всяка сутрин той реве неистово за яслата си и ме дърпа да го водя там, не ще в ДГ. Явно много си е обичал яслата, лелките там, сега много трудно се адаптирва на новото място и плаче сърцераздирателно. Други като него деца дали има и кога ли ще спре да реве?  Мерси за мненията ви предварително! 

vihrogonche, според мен Алекс ще плаче,  докато свикне с мисълта, че няма да ходи на ясла , а на градина.   Дано само това да е по-скоро! Успех! Hug

# 114
  • Sofia

vihrogonche, според мен Алекс ще плаче,  докато свикне с мисълта, че няма да ходи на ясла , а на градина.   Дано само това да е по-скоро! Успех! Hug

включвам се, за да се похваля, че Алекс вече не плаче сутрин  bowuu

# 115
  • Варна
Марти днес е за трети ден на ДГ.Първия ден тръгнаха с рев от вкъщи  по пътя в колата спрял и като го оставил мъжът ми повече не е плакал.След обяд като го взех ми каза че много му е харесало и е плакал защото е мислил че ДГ няма да е хубава  а тя е много хубава.Вчера отиде със желание и пак каза че му е харесало.Днес обаче пак тръгна с рев.

[quote author=Малко_коте
Много ми е притеснено, не знам какво трябва да му приготвя, сещам се за пантофки, резервно бельо, дрешки и кърпички. Най-много екс вечерва група на ДГ, ходи от 4-ти септември 2007 година. Учителките му са доволни от него. Проблемът е, че всяка сутрин той реве неистово за яслата си и ме дърпа да го водя там, не ще в ДГ. Явно много си е обичал яслата, лелките там, сега много трудно се адаптирва на новото място и плаче сърцераздирателно. Други като него деца дали има и кога ли ще спре да реве?  Мерси за мненията ви предварителноме притеснява, че моя не говори все още и не знам как ще се оправя там, също така жестокото му захласване...

Преди като го тупна по гръбчето и веднага поемаше въздух, сега като се захласне го оправям с подхвърляне високо във въздуха...и това вече почва да не действа, става лилав, обръща очите и си отпуска изцяло тялото.
Пробвах всички методи, дори да се правя, че не го виждам, преди  действаше, сега не, най-много да падне да си удари главата, както веднъж вече му се случи. Ще обясня всичко на лекарката в ДГ, дано да  обърне внимание, че все още не ги знам дали са съвестни и внимателни.

Всъщност то се е видяло, че първите дни ще кръжа около детската градина, като някоя орлица.
Няма да позволя да ме види Криско, за да не го разстройвам, но сериозно се замислям, дали да не наблюдавам от далече как се развива всичко около него.

Това е момичета, споделете при вас как минават дните Simple Smile
[/quote]
Малко_коте За захласването съм чувала че като му духнеш в лицето си взема въздух детето.
Първия ден аз също ходих да видя да ли си играе с децата вчера не ходих защото всичко беше наред .Днес пак ми се искаше да го видя но е студено и няма да излизат на вън.

Имаме си  проблем - нощно напикаване.    Събуждам я да се изпишква - не всеки път пишка обаче и хоп след известно време се напишкала.  Обяснявам много, но...ефект засега няма.    Доста изчетох за нощното напикаване, но...съвсем се обърках newsm78.
Сред Вас има ли мами с подобен проблем? Бихте ли споделили как процедирате?

Приятен ден!
Deni24 ние още не сме махнали памперса но Марти много пиша вечер.Рядко като се събуди сутрин памперса е сух.Мисля да изчакам зимата и пролетта да го махам да свиква.

# 116
  • Sofia
в групата на Алекс има три двойки близнаци!!!  bowuu  bowuu
информираха ме, че в понеделник ДГ ще стачкува и сега се чудя дали да не взема Алекс в службата ми за един ден  newsm78 вие какво ще ги правите децата си, докато ДГ стачкуват  newsm78
Алекс си носи любими играчки в ДГ, но вечер винаги си ги прибира у дома. В яслата не правеше така. Взимаше сутрин, вечер не връщаше нищо...

# 117
  • Стара Загора - на баира

vihrogonche, много се радвам, че Алекс не плаче вече!!!  Сега вече ще си много по-спокойна.

# 118
  • Sofia

vihrogonche, много се радвам, че Алекс не плаче вече!!!  Сега вече ще си много по-спокойна.

Благодаря ти, наистина е така!  Hug

# 119
  • Карлово
Здравейте!
Фотошопската агитка за пореден път си организира конкурс, но този път има нужда от вашата помощ. За една от категориите са ни нужни снимки на деца от 2 до 10 години, за предпочитане в цял ръст. Нека който желае да изпрати снимка го направи на мейл christozovi@gmail.com или ги качи сам в този албум http://konkurs1.multiply.com/photos/album/48 (юзър нейм: konkurs1, парола: konkurs). Снимките да бъдат с добро качество и висока резолюция. Не е необходимо а е само едно дете на снимката. Моля, напишете непременно точния си ник във форума, за да може след приключване на конкурса да ви изпратим колажа с вашето дете. Тук може да видите работите ни от предишния конкурс с бебета: http://konkurs1.multiply.com/photos/album/43. А сега ще правим колажи с по-големи деца в този стил http://fishki.net/comment.php?id=17309. За въпроси се обръщайте към мен или пишете в темата за конкурса: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=226254.0
Благодаря ви предварително за съдействието!

Общи условия

Активация на акаунт