Да ви питам не се ли готвите за Детска градина?
Аз чакам резултатите от изследванията на Криси, надявам се да са добри.
След това трябва да купя здравна книжка и на 31.08.2007г. в 8:00ч лекарката от детската градина ще преглежда всички дечица които на 03.09.2007г. ще постъпват.
Много ми е притеснено, не знам какво трябва да му приготвя, сещам се за пантофки, резервно бельо, дрешки и кърпички. Най-много ме притеснява, че моя не говори все още и не знам как ще се оправя там, също така жестокото му захласване...
Преди като го тупна по гръбчето и веднага поемаше въздух, сега като се захласне го оправям с подхвърляне високо във въздуха...и това вече почва да не действа, става лилав, обръща очите и си отпуска изцяло тялото.
Пробвах всички методи, дори да се правя, че не го виждам, преди действаше, сега не, най-много да падне да си удари главата, както веднъж вече му се случи. Ще обясня всичко на лекарката в ДГ, дано да обърне внимание, че все още не ги знам дали са съвестни и внимателни.
Всъщност то се е видяло, че първите дни ще кръжа около детската градина, като някоя орлица.
Няма да позволя да ме види Криско, за да не го разстройвам, но сериозно се замислям, дали да не наблюдавам от далече как се развива всичко около него.
Това е момичета, споделете при вас как минават дните

, че спи около 30 мин. следобяд и към 19 ч. започва да нервничи...