Изпитани сайтове за парфюми - Август и Септември 2025

• 98 605
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема!
Много искам Fragrance du bois - Sirene, но в момента никъде не го откривам в България, а не ми се плаща пълната му цена от официалния сайт.
И аз го дебна. Tired Face Появи се в parfium.bg преди седмица-две на цена като в официалния сайт. Надявам се, че Елинор ще попълнят липсите си от марката през есента. Ако го забележа някъде, ще пиша в темата.

Благодаря за новата тема! Flowers Tulip Приключих с летните изкушения, като вече се оглеждам за есенно-зимни.

# 16
Благодаря за новата тема.
Нямам лятно желание.

# 17
Благодаря Vesika, че се грижиш за темата Flowers Tulip Винаги имам списък с желания, ето моите топ 3: 1. Lukomorie Carner Barcelona
2. Un Jardin sur le Nil Hermes 3. Chance eau Fraiche edt Chanel. Чакам по-ниски температури и ще добавя в топа Dama Bianca Xerjoff и Musc Therapy Initio. Успешни и изгодни покупки!

# 18
Нилските градини и аз ги следя от известно време, има ги на добра цена тук
https://parfium.bg/hermes-sur-le-nil-uniseks-toaletna-voda-bez-opakovka
и тук
https://parfumite.eu/index.php?section=ITM&itemid=1290
Благодаря за темата!

# 19
Благодаря за новата тема. Не ми се харчат сега пари за летни аромати. Карам на смокините на Диптик и Santal Blanc. Чакам код за 20, 20+ процента намаление в Дъглас за гримове на Армани.

# 20
# 21
Благодаря за новата тема, Vesika.
Имам желание да се сдобия с GUERLAIN Aqua Allegoria Mandarine Basilic. Даже в миналата тема питах дали някой го е виждал на добра цена и почти го поръчах и в последния момент се отказах. Организираме си пътуване с приятелки и там ще ми трябват доста пари, та за сега се въздържам. Grinning

Ей този код ми излиза като реклама във форума за parfium.bg

Не помня някой споделяли ли го е. Ако да, моля за извинение.

# 22
Аз нищо не искам.Обаче да ви кажа за този красавец. Страхотен за сляпа покупка.Определено е копие на Gucci flora. Невероятна презентация.🥰
От къде да го купим?

# 23
Здравейте!
Активен код за венера козметикс има ли?

Относно monna.bg аз също не успях да направя регистрация. Поръчах без регистрация, все още нямам номер на поръчката си, нито някакъв отг. от тяхна страна. Надявам се поне в срок да получа поръчката си... Но смятам, че ще ми е първата и последната поръчка...

# 24
Поръчах преди седмица от Монна, платих с карта поради липса на избор, доста скъп парфюм. Не получих дори мейл за потвърждение, но вчера ми се обади едно момче, че парфюмът е в офиса. Поръчах до офиса, защото ми е относително близо и за да мога да ида на крака да се разправям, ако трябва Laughing
Но всичко беше точно, де, не се наложи. Моят опит винаги досега е бил: доста бавни, комуникацията е трагедия, телефон не вдигат, но въпреки това всичко винаги ми е идвало. Този парфюм конкретно никога не съм ги виждала другаде, така че прецених, че си струва да пробвам при тях.

# 25
Благодаря за труда ти и за новата тема, Vesika! Колко хубав летен стих! Heart Имам лятно желание.
https://www.fragrantica.com/perfume/Jo-Malone-London/Raspberry-Ripple-108293.html
В Perfume-bg.eu

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 18:09 от Magda Dimitrova

# 26
В миналата тема споделих.Мейкъп беше заредил няколко бройки 64 лв.Предполагам пак ще има.
Аз нищо не искам.Обаче да ви кажа за този красавец. Страхотен за сляпа покупка.Определено е копие на Gucci flora. Невероятна презентация.🥰
От къде да го купим?

# 27
Благодаря новата тема.

Има доставка на Van Cleef & Arpels в Елф
https://www.elfragrance.bg/products_filter.php?cPath=1_45_225

# 28
  • Враца
Прииска ми се Барения , ей така на сляпо и вече я очаквам..

# 29
  • Пловдив
Благодаря за новата тема🌹
И аз следя за новото Валентино да излезе на добра цена😍

Общи условия

Активация на акаунт