Изпитани сайтове за парфюми - Август и Септември 2025

• 89 086
  • 705
  •   9
Отговори
# 690
  • Стара Загора
Само че тези кодове не могат да се комбинират с app5, за жалост. 😆
Един сет на Герлен в makeup

В Дъглас е намален 234 лв сега, така че не е много оферта, но изкупихме всичко на безценица makeup 🤣

# 691
Аз го грабнах за 117 лв Simple Smile,

# 692
Да, La vie vanilla nude в началото беше на топ цена в нотино, а сега е като в сайта им .. добре, че го грабнах при пускането му.
Има разни комплекти, които са с безбожни цени на Jan paul guilter, а в Елинор са намалени. Много странно е положението при тях в момента.
Вие забелязвате ли,че от известно време парфюмите в Нотино са на високи цени.Преди почти всеки пост беше за Нотино,а сега няма такова нещо.Да попаднеш на нещо изгодно си е късмет.

# 693
Notino, не са това което бяха.
Държа в кошницата новия Dior, на 260 лв, за 50 мл. Влюбена съм в него, след като закупих 35 мл, на цената споделена тук.
Имам и код за -15%, от вдна резервация за салон. Май няма д сму мисля много, че може и кошницата да ми занулят, след като вдигнаха цената 🫣

# 694
Припомнете ми моля имаше ли как да се поръча от сайта на Шанел директно до България и с кой куриер идва евентуално пратката?
С парфюмите не знам как са, но поръчах от другата част на сайта и отне около 8 дена, дойде с TNT.

Както сте споменали Нотино, нещо може би спряно:

# 695
Задава се нов Libre на хоризонта - Libre Berry Crush

# 696
# 697
Мисля, че новото Libre ще е експлозия.

# 698
Видях и че ще има нов лилав Alien Pulp, но дали е истина, не знам.

# 699
https://makeup.bg/product/793922/
107.30 в кошницата
Mugler Angel

# 700
# 701
Благодаря за споделената оферта онази вечер от Makeup, възползвах се- 100+15 мл за 109лв.

ММ е фен на цялата серия и му стоят страхотно. Сега се чудя дали сега да му го дам или да го запазя за Коледен подарък. А Makeup са станали по-бързи и от Нотино, пристигна за един ден.
Здравейте, страхотно! А дали се използва още някакъв код в кошницата, защото на мен ми излиза на друга цена?

# 702
Никакъв код не е прилаган допълнително, явно вече е променена цената.

# 703
При Мейкъп определени бройки са на намалена цена.След това нищо,че има наличност цената е по-висока

# 704

Общи условия

Активация на акаунт