Изпитани сайтове за парфюми - Август и Септември 2025

• 74 220
  • 585
  •   11
Отговори
# 90
  • Най-красивата страна

Моето осъществено лятно желание..

# 91
Не знам, Karen, дала съм линк от сайта, там на снимката си е нормалната бутилка.

В първата секунда си помислих, че буквите са оксидирали. Много странно. Аз бих им се обадила да го заменят.
Не намерих инфо в нета за лятна лимитка с цветни букви.

# 92
Crystal noir parfum е твърде нов, за да е с променена бутилка. Да не е някоя лятна лимитка?
Парфюм има издание от 2004 и от 2024 година.В описанието на сайта пише, че е версията от 2004.А на снимката е едт,при нея няма надпис parfum.

# 93
  • Sofia
Не. Едп е от 2004, по-късно излиза едт, а 2024 е parfum, което и е получила Лодси, но с цветни букви. А линкът, който е  дала води към едп. Кое точно е искала не зная, но цветните букви другаде не съм срещала и бих го върнала.

# 94
# 95
katomova, аз съм в друга банка, според мен проблемът е при тях. Допълвам, че имам отговор на имейл преди малко, че пратката ми се обработва и ще бъде доставена с наложен платеж.

# 96
  • София
Благодаря, момичета! Не успях да се свържа по тях с телефона, а и кутията хвърлих веднага щом го взех от офиса на Еконт, така че надали мога да го върна. Може би са оксидирали буквите наистина, и аз не намерих друга такава снимка в нета. Иначе исках парфюма от 2024.

# 97
Аз изгледах и ревюта и снимки, че ми стана интересно... Явно ще имате уникална бутилка с версията 2024, която - доколкото виждам, силно се различава от основния аромат. Стана ми интересен, не знаех, че има нова версия. Ще търся проби.

# 98
  • София
Няколко пъти съм тествала Versace Cristal Noir в парфюм версията от 2024 г, както и новите edt и edp, и си купих отново edt. Нито един няма такива цветни букви. Като цяло новите версии се познават само по змийската шарка на кутиите, бутилките са старите като цвят и букви. Парфюмът мирише коренно различно от edt и edp и съм решила да си го купя, когато го срещна на добро цена. В Дъглас го има и можете да сравните аромата.

# 99
  • BG-DE
За мен този Crystal noir е много съмнителен, аз бих го върнала. Нито една версия на парфюма няма такива цветни букви, а и те не са метални за да оксидират, повече на менте прилича.

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 11:16 от Menerva

# 100
От кой сайт мога да поръчам парфюм в подаръчна опаковка?

# 101
Douglas имат опаковане с хартия и панделка, което е безплатно, както и в плик/кутия, като спрямо избора и размера цените варират.
Notino също предлагат кутии, но и за тях се плаща.

# 102
За мен този Crystal noir е много съмнителен, аз бих го върнала. Нито една версия на парфюмя няма такива цветни букви, а и те не са метални за да оскидират, повече на менте прилича.

В тази връзка, вчера, предполагам, не само аз, поръчах от Parfium.bg Elie saab le parfum in white БО, но сега имам съмнения дали всичко ще е наред и с този парфюм.
Ще очаквам мнения и на други, които са го поръчали/ поръчвали от същия сайт.

Благодаря предварително!

# 103
Douglas имат опаковане с хартия и панделка, което е безплатно, както и в плик/кутия, като спрямо избора и размера цените варират.
Notino също предлагат кутии, но и за тях се плаща.
Нотино предлагат и гравиране на име.

# 104
кой беше другия работещ код за perfume-bg.eu освен този за нов клиент?

Общи условия

Активация на акаунт