Изпитани сайтове за парфюми - Август и Септември 2025

• 98 628
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
Parfumi-shop.net изглежда са с нов сайт и не мога да си вляза в профила и не ми изпращат по майл линк за смяна на паролата. Някой да има този проблем?
Също изглежда, че вече имат такса за наложен платеж.

# 46
# 47
Като стана на въпрос за горния Фльр Терибл, виждам че в Дъглас вече има тестер на наследникът му Парадайз Гарден. Ако не сте успели до сега да го пробвате, вече ще имате тази възможност Simple Smile

# 48
Parfumi-shop.net изглежда са с нов сайт...
Скрит текст:
и не мога да си вляза в профила и не ми изпращат по майл линк за смяна на паролата. Някой да има този проблем?
Също изглежда, че вече имат такса за наложен платеж.
При мен е същото.

# 49
Здравейте,
В момента има на промоционални цени в Нотино козметика на Filorga, може ли, ако някой има поръчка оттам, да сподели дали всичко е ок, откъм срок на годност и т. н.
Благодаря предварително за мненията ви!

# 50
  • Бургас
Зареден е новия ЛВЕБ Нюд -https://www.lancome.bg/la-vie-est-belle-vanille-nude/01120-LAC.html  Да, всичко е било наред винаги като съм поръчвала Филорга аз от Нотино.Веси, благодаря за новата тема.Kiss

# 51
# 52
Не е парфюм, но да споделя...
Подновявам козметиката си (Strivectrin), че поизчерпах наличната и установих, че за първи път (или поне аз сега разрових) я предлагат в Parfimo и то на чудесна цена. Може да е полезно за някой, ако я ползва:
https://www.parfimo.bg/strivectin/?c=2344&f[m][]=1612
Те нямат промо кодове, нали (малко наглея...).

# 53
# 54
Благодаря!
Успях да поръчам този сет:

# 55
# 56
Ей, точно Scandal Absolu търсех на хубава жена. Много ме е яд Cry

# 57
Да ви питам, поръчките от Старкорп бавят ли се? Веднъж съм поръчвала от тях преди доста време и не помня,  сутринта поръчах отливки до този момент нямам обаждане за потвърждение.. (едната отливка не е за мен и ми дават зор 😄).

# 58
Да ви питам, поръчките от Старкорп бавят ли се? Веднъж съм поръчвала от тях преди доста време и не помня,  сутринта поръчах отливки до този момент нямам обаждане за потвърждение.. (едната отливка не е за мен и ми дават зор 😄).
Не се бавят.
А и какъв зор ви дават, сутринта беше преди 5ч!? Да не очакват, че с магическа пръчка ще ги получите още днес?

# 59
Днес не, утре... евентуално. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт