Изпитани сайтове за парфюми - Август и Септември 2025

• 83 788
  • 664
  •   23
Отговори
# 120
# 121
Станала е техническа грешка и Валентино въобще не е имало и няма никой да го получи. Сега ми се обадиха от сайта. Имали много поръчки, но такъв парфюм физически няма. Извиниха се.
Кодът на Илко нещо не работи, вчера хващаше.

# 122
Станала е техническа грешка и Валентино въобще не е имало и няма никой да го получи. Сега ми се обадиха от сайта. Имали много поръчки, но такъв парфюм физически няма. Извиниха се.
Кодът на Илко нещо не работи, вчера хващаше.

Да тъпа работа. И моя подарък замина!!!😤

# 123
  • София
Кодът работи за поръчки над 150 лв., но не знам дали за всички марки.

# 124
  • Пловдив
И мен подведоха за Валентино-то и звъняха да кажат, че ще ми върнат парите по картата😢

# 125
Търся си Alexandria II и III и докато се ровя попаднах на оферта от Мейкъп за 100 мл на Aleksandria II. Мисля че си заслужава като цена. Аз не съм виждала по-ниска за 100 мл. Трябва да се сложи в количката за да се покаже промоционалната цена.

https://makeup.bg/product/563782/

# 126
# 127
  • Пловдив
Вчера бях в Дъглас. Намалението важи само онлайн. Поръчвам онлайн през приложението, безплатно, до офис на куриер. Приложението не работи. Питам консултантката, която изглежда неспала от 3 дни, защото сменят цени в несвяст как да поръчам. През сайта! ОК! Та целият този ферман е, за да споделя, че вече можете да поръчате онлайн, в магазина, и срещу 4.99 да ви пренесат поръчката от рафта до касата, ако продуктът го има наличен в обекта, в който сте. Това е новата услуга експресна доставка до магазин. Рапорт даден.

# 128
  • BG-DE
Е, това да взимат 5лв.е пълно безобразие 😡 Тази услуга отдавна я има в немския Дъглас и е съвършено безплатна, всъщност е нужно само да покажеш, че в сайта им даден продукт е на по-ниска цена и ти го продават на нея.

# 129
И аз го поръчах, миналият петък. Беше даже идейка по-надолу за 62 лв.
Обаче нещо повечко чаках, сякаш- спрямо предишни пъти, когато поръчвам от Парфимо.
Днес получавам известие, че е вече в box  на Спиди, а е поръчан миналия петък..
Нищо де. Страшно го харесвам, супер цена. Не бързах.После ще ида да го взема ❤️👌

# 130
И моята поръчка от Парфимо е пусната на 1ви, днес чак дойде. Но пък се радвам, сбъднато лятно желание, първи Карнър за мен, чудесна презентация.

# 131
Търся си Alexandria II и III...
Ако не държиш на пълната презентация в parfium.bg и двата имат тестери с капачки по 50 мл. II - 320 лв. III - 300 лв. преди код за намаление.
Не знам как ще се изпръскат 100 мл., защото само с 2-3 пръс и двата са с удивителна трайност и завземат с лекота пространства и влачат страхотен шлейф особено II-ката.

# 132
Благодаря ти Simple Smile
Аз няма да мога да изпръскам 100мл, но може някой да го търси за отливки или пък да иска само него и нищо друго 🤭
Затова реших да споделя за всеки случай.
Аз търся нещо под 300 лева като цена.
Имаше 30 мл за 170 лева, ама кака ви се стисна и сега си го търси, ама го няма. Та така..

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 22:16 от Lale_Lili

# 133
# 134
Един хубав дискавъри сет на Трусарди, ако някой иска да се запознае с линията Le vie di Milano. Излиза добра цена с намалението 😉

https://www.starcorp.bg/trussardi-le-vie-di-milano-discovery-set

Общи условия

Активация на акаунт