Изпитани сайтове за парфюми - Август и Септември 2025

• 83 323
  • 658
  •   8
Отговори
# 360
# 361
# 362
Никога не съм го виждала на такава цена, откакто е излязал.
Ако някой го търси......
Чак подозрително добра...

# 363
Никога не съм го виждала на такава цена, откакто е излязал.
Ако някой го търси......

Аз го поръчах и вече имам мейл, че утре ще е в офис.

# 364
Скрит текст:
Никога не съм го виждала на такава цена, откакто е излязал. Ако някой го търси......
Аз го поръчах и вече имам мейл, че утре ще е в офис.
Може ли да споделите как е тестерът като трайност и аромат сравнено с оригинала като го вземете?
Знам, че сайтът е от изпитаните на 1ва страница, но все пак ще се радвам да споделите. Flowers Hibiscus

# 365
Veryberry
Разбира се. Вчера пак го пробвах в Дъглас. Като аромат не е лош, като излъчване не се впечатлих особено. Затова и до сега не съм го взела. но за тази цена не се замислих изобщо. Ще пиша като го взема. Не вярвам да има разлика. Ако има разлики в даден парфюм го отдавам на различни партиди, не на това от къде е купен.

# 366
Опитвам се да въведа кодовете от колелото на Парфюм - нито един , който ми се падна, не работи . Не са ли за всички поръчки ? Моята е над 300лв.
При вас как е?

# 367
Опитвам се да въведа кодовете от колелото на Парфюм - нито един , който ми се падна, не работи . Не са ли за всички поръчки ? Моята е над 300лв.
При вас как е?
Здравейте, PARFUMO трябва да сработи.🙂

# 368
Кога от parfium bg ще махнат тъпата ролетка, че искам да поръчам Erba Gold и ми трябва 10% код???
Здравейте, пробвайте с код PARFUMO.🙂

# 369
Или parfium5, но е само за 5%

# 370
# 371
# 372
# 373
Вчера си взех Angel Share-a от Aromatix, развих го че ми стана интересно, понеже бутилката е презиползваема и го бутнах, xdd. Останаха 10 мл. има-няма. T.T
Днес търсех пълнител 50 мл. за Angel Share, но не намирам никакви в БГ. Ако знаете място от къде да поръчам, моля постнете линк. Т.Т

# 374
Не мога да намеря каква е цената на доставката от Висша козметика?

Общи условия

Активация на акаунт