Изпитани сайтове за парфюми - Август и Септември 2025

• 79 373
  • 630
  •   18
Отговори
# 600
https://makeup.bg/product/37241/
113лв.
Това съм го снимала на обяд  не знам все още ли са такива цените.

# 601
Код BRANDLOVE в сайта на https://www.flaconi.de/ дава 10, 12 или 14% отстъпка на избрани марки.
Комплект 30ml LVEB + 100ml refill на Lancome за 74,40 € с код и БД до адрес на превозвач:

# 602
@Alize_

Много благодаря! Веднага поръчах Cobalt Elixir. Офертата е нереална.

# 603
Айде и аз с тъп въпрос Laughing
Някой с мнение за тoзи сайт?
hezora.bg

Имат необходимата информация за контакт, някои цени са адекватни, но все пак за първи път го срещам след питане от парфюмна дружка.

# 604
И една изненада за мен - в Нотино вече е зареден новият 150 милилитров вариант на Dior Savage Elixir! (по-малко от седмица след появяването му в официалния сайт на бранда)👍🙂
https://www.notino.bg/dior/sauvage-elixir-parfjumen-ekstrakt-za-mzhe/p-16328562/

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 08:34 от valiodj

# 605
Здравейте, поръчах миналата седмица парфюм от Parfium.bg -Mon guerlain. Парфюмът който дойде не ми изглежда съвсем наред, течността е тъмно кафява и мириса е много странен. Имам същия парфюм, поръчван от тях преди 2 години и при него течността е светло розова, да не говорим, че ароматът е коренно различен. Дали ше ми го подменят? Има ли някой опит със сайта? Струва не малко пари и не ми се ще да отиде на боклука.

# 606
  • Sofia
Да не сте получили версията intense, той е с различен аромат и е по-тъмен.

# 607
Айде и аз с тъп въпрос Laughing
Някой с мнение за тoзи сайт?
hezora.bg

Имат необходимата информация за контакт, някои цени са адекватни, но все пак за първи път го срещам след питане от парфюмна дружка.

Здравейте, това е снимка от сайта, за който искате информация. Нито има такова EDT, нито цената е адекватна. Аз лично не бих рискувал!!!

# 608
Да не сте получили версията intense, той е с различен аромат и е по-тъмен.

Не, не е интенз версията. Ето го цвета:

# 609
  • BG-DE
Цветът може да е такъв, защото с течение на времето парфюмите съдържащи ванилия потъмняват, имам Mon guerlain edp купуван преди 3-4 години и цветът му е същия но разлика в миризмата няма, обаче пръстенът около гърлото е жълт, това коя версия е?

# 610
Показаното от вас шише е тоалетната вода, не парфюма- той е със златно. Иначе самият цвят на парфюма е възможно да се промени, случва се доста често при престояване известно време.
Какво имате предвид под това, че мирише странно? На чубрица, на нещо непознато?
Аз бих се свързала със сайта и бих го върнала, ако имам съмнения.

# 611
Миризмата е особена, като на старо, престояло, не е така свежа. Имам същият парфюм и ароматът на този е различен. Моят също е поръчван от сайта и е същата версия,  но цветът му е бледо розов.

# 612
Не вярвам да имате проблем да го върнете, свържете се със сайта.

# 613
Нинфео мио Гутал  100 мл продукт - 121 лв, сайт parfimo
Гръмнах го. Heart Eyes

# 614
Не вярвам да имате проблем да го върнете, свържете се със сайта.
Надявам се, утре ще им звънна!

Общи условия

Активация на акаунт