Априлски бебета 2026 ❤

• 10 043
  • 364
  •   5
Отговори
# 240
  • София
Първият ми син родих при Вецев в шейново. Закъсня с над 2 часа, защото бил на интервю, дойде извика стажанти да гледат ( без да искат моето разрешение, а по принцип трябва ) резна ме за 15 мин и остави акушерката да ме шие, той си тръгна. Буквално се чувствах като поредното парче месо. На другите 2 майки в реанимация им донесоха бебетата след нормална молба, моето не “ Вецев не давал такива неща “. За шейново ви трябва силна психика, защото не се държат добре, аз си бях платила от всичко възможно и пак. Така, че не е до плащането. Вършиш едва едва да ти вземат кръв на партера “ айде бе момиче колко време ще те чакаме “. От родилната зала се наслушах на “ когато вдигаше краката не рева, защо сега ревеш “, понеже ми бяха излезли хемороиди от бременноста казаха, че няма да ми правят клизма, а ще пробват със свещичка. Тази свещичка така ми я сложиха, че си го спомням прясно 3 години + по-късно 😅
Иначе в Щерев бях на първи преглед при доцент Андреева, сега ще ходя при д-р Билчев, до 12г.с трябва да съм решила живи и здрави. Ако имате впечатления от доктори от Щерев ще се радвам да споделите, може и на лично.

# 241
  • Melmak
Благодаря ти, Дарби. Аз като цяло питам по-скоро дали ще се следим заедно с някоя от вас. 😁

Иначе за Шейново и Вецев - кумата ми ражда при него, но не знам дали не е било с някакво познанство на техните. Може да е получила по-специално отношение, заради това. Честно казано за момента клоня към Надежда, заради отношението. Просто аз нямам нито душа, нито нерви да търпя да ме унижават разни “лелки” с настроения от соца и да ми се мрънка. Искам човешко отношение и да се държат добре. Нито ще вися пред кабинети за единия преглед по 2 часа, нито ще им търпя отношението. Записах се за пренаталния niptify, другата седмица ще го правя.

# 242
Първият ми син родих при Вецев в шейново. Закъсня с над 2 часа, защото бил на интервю, дойде извика стажанти да гледат ( без да искат моето разрешение, а по принцип трябва ) резна ме за 15 мин и остави акушерката да ме шие, той си тръгна. Буквално се чувствах като поредното парче месо. На другите 2 майки в реанимация им донесоха бебетата след нормална молба, моето не “ Вецев не давал такива неща “. За шейново ви трябва силна психика, защото не се държат добре, аз си бях платила от всичко възможно и пак. Така, че не е до плащането. Вършиш едва едва да ти вземат кръв на партера “ айде бе момиче колко време ще те чакаме “. От родилната зала се наслушах на “ когато вдигаше краката не рева, защо сега ревеш “, понеже ми бяха излезли хемороиди от бременноста казаха, че няма да ми правят клизма, а ще пробват със свещичка. Тази свещичка така ми я сложиха, че си го спомням прясно 3 години + по-късно 😅
Иначе в Щерев бях на първи преглед при доцент Андреева, сега ще ходя при д-р Билчев, до 12г.с трябва да съм решила живи и здрави. Ако имате впечатления от доктори от Щерев ще се радвам да споделите, може и на лично.

Благодаря, значи правилно си спомням. Иначе с мен Вецев се държеше мило, постоянно пускаше шеги, раждах нормално с него и Имир и ако не бяха те, сигурно нямаше да намеря сили да родя. В Шейново също всички се държаха много добре, а очаквах кофти отношение, но със сигурност си зависи на кого ще попаднеш. В родилна зала една санитарка яко ме издразни и я срязах набързо да спре да ми разваля обстановката. Другите неща, които не ми допаднаха, бяха храната, общата баня и тоалетна и не на последно място, че малко ме пресилиха с раждането. Започнах да се замислям обаче за закъснението за прегледи и че ми се иска този път таткото да е с нас в първите дни с бебето, също ми се иска да родя без упойка и да мога да се движа повече по време на контракциите, защото първия път бебето не беше слязло и раждането си беше малко пресилено. Засега мисля да запиша прегледи при доктор Галя Богданова и доктор Кобаков пък да видим кой и дали ще ми допаднат.

# 243
Аз с предната бременност избрах да ме следи лекар (от положителния тест до края), който и изражда. Сега отидох пак при същия лекар. За мен лично е по-удобно така. Лекарката ми не е "светило" или много известна в града, но аз й имам доверие. Останах и доволна от обстойните прегледи предната бременност.
От гр.Варна съм.

# 244
И аз си избрах лекар, който ще води моето раждане. Като цяло с нея вече минахме нормален път – от лечението на СПКЯ до стимулацията на овулацията. Имам ѝ доверие, харесва ми отношението ѝ и, за съжаление, имам с какво да сравня. Със съпруга ми правихме опити 1,5 години и за това време смених няколко гинеколога. С нея съм спокойна Simple Smile

# 245
Здравейте, мами 🤗 включвам се и аз с термин 24.04, с дете на 3г. Сега обмислям къде да отида за биохимичен скрининг за София. Някоя ходила ли е при д-р Искилиева?

# 246
Добре дошла. Почваме да се събираме повечко 🥰

# 247
Здравейте мамчета,аз бях днес на преглед в 9с.2 д.,Всичко е наред с нашето бебче започва да се оформя крачета ,ръце ,всичко .Леко полека започва да прелича на бебе,добре расте .Дай боже на всички да сме добре до края Аз нямам нито гадене нищо добре съм.

# 248
  • Melmak
Аз съм в 9 седмица и 1 ден. 😁
Почти еднакво сме!

На мен на ехографа като ми показват и аз нищо не разбирам. Дано като порасне още започна да виждам нещо. Те лекарите си разбират, но все пак са го учили това. А като кажат “виждаш ли тука нещо си” и аз нищо не виждам. 😁😁😁
И на мен не ми е лошо, вчера ми беше гадно от ниското атмосферно налягане в софия. Като бях дете и се чудех майка ми защо така казва и как познава без да гледа прогнозата, че налягането е ниско. Ей, ме, чукнах 30 и почнах да се правя на барометър. Запушва ми се носа, четох, чв това се случва при някои жени. За сега се пръскам със солен спрей.

Днес за последно нося сензора за глюкозата, изтича му живота днес. Много ми помогна да разбера кое как влияе и по-натам може да сложа отново с напредването на бременността.

# 249
  • София
Аз нямам сутрешно гадене и нямах симптоми, но вчера в метрото ми прилоша , явно в час пик ми дойдоха в повече микса от аромати и задуха във вагона. Тотално нямам апетит обаче, повечето меса ми "лъхат" ужасно. Вечер едвам се насилвам да хапна нещо малко. Нооо пък да спре да ми се пуши - нъц.
8 гс без един ден.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 14:40 от paranoir

# 250
Честито на всички! Аз нямам търпение до другата сряда - тогава чак съм на преглед... Дотогава ще гледам приложението Sweat Smile

# 251
  • Melmak
Вашите бебета овни ли ще са? 😁😁😁

Нашето сигурно да, лекарката каза, че май няма да ми мести термина, който се пада около 14 април. Обаче ще раждам секцио сигурно и пак сигурно ще е овен. Мъжът ми е овен, баща му е овен, братовчедка му е овен, прадядо му е бил овен. Аз съм козирог, надявах се на някоя по-лека зодийка, нещо рибки, везни… 😁😁😁
Шегувам се, че от сега усещам енергията на овена, спя по-малко и се наспивам по-лесно, не ми е лошо, правя сто неща, освен, че работя. Планирах пътуване, покупка на апартамент ни предстои и движа основно всичко сама..

Да ме извиняват дамите, които не се интересуват от зодии, днес ми хрумна това. 😁😁

# 252
Моето няма шанс да е друга зодия Smiley
Аз съм телец, бащата - стрелец... Май, май, ще си се разбират двете огнени зодийки и ще ми късат нервичките Sweat Smile
Ние ремонтираме в момента и сме на финалната права, та и при нас е лудница. Най - забавното е, че тъкмо имаме реализиран проект, а трябва лека по лека да мислим за детско обзавеждане Smiley

# 253
И аз нямам лошо самочувствие, все чаках всяка нова седмица, че ей сега нещо ще се обърка, но не - слава богу се чувствам отлично. Най-много едва се сдържам, когато си мия зъбите - там вече гаф рефлексът започна да ме навестява всяка сутрин 😁

При нас най-вероятно ще се роди телец - моята дата е 30.04, дори да се роди по-рано, пак с по-голяма вероятност ще е далеч от овен. Ще е смешно, ако наистина успее да се роди в първата половина на април, че цял живот се шегувах, че не обичам овни, а най-близките ми хора са точно те. Може и моето дете да ми изиграе шега 😁

# 254
На мен с първото бебе терминът ми беше 18.04, роди се на 06.04. Сега е на 05.05, надявам се все пак да се роди телец 😁 Аз съм стрелец, но с овенчето и двете сме много инати и понякога е истинско предизвикателство да запазя търпение 😁

Общи условия

Активация на акаунт