Априлски бебета 2026 ❤

• 10 001
  • 364
  •   4
Отговори
# 360
Аз от теста насам ходя на 2 седмици на преглед. Другата седмица на прага на 9та седмица ще ми е 3тият преглед. След това ще имам 3 седмици без преглед преди часа за феталната, който запазих в Марковс и се чудя дали да не запиша и още един преглед в седмицата преди феталната, когато ще ми е реално и НИПТ-а.

Аз както писах вече изкарах една настинка. Гинеколожката тогава ми каза да си взема Биозин Мама и да го пия до края. Заради тромбофилията бях и на имунолог, на който също споделих, че се притеснявам от настинки и пуснахме допълнително изследвания като той каза, че добавки ще изпише според тях.

За симптомите- аз си продължавам само с моя подут корем. Споделих на гинеколожката, че това ме тормози и тя каза, че все повече ще се подува 🤣 Ама тала да е де, не е кой знае каква болка.

# 361
  • Melmak
Днес ми казаха, че бебето е на предната стена на матката. Много ли ще ми расте напред корема? 😁😁😁

Все повече се убеждавам, че бебето ми живот си живее и е добре. Майка му не е в час с главата все да мисли лошото.

# 362
Аз съм същата - преди прегледа вчера щях да припадна😄
Едно треперене, една паника...

# 363
Аз ще съм чак на 9.10 на преглед и после на 16ти на БХС. В момента няма нещо, което да ме кара да ходя по-рано на преглед, чувствам се добре, няма ги гадните симптоми, само искам да си почивам. Доста напред ми се струва, ама като ме погълне ежедневието и не го мисля толкова. Единствено ме притеснява, че доста се ядосвам покрай детето и викам и се напрягам, ама да, каквото е писано, това е. И постоянното притесняване и мислене не е най-полезното нещо. И аз искам да знам постоянно дали всичко е наред, но няма как. Кураж момичета 🧡

# 364
  • София
При мен всичко мина наред, казаха ми направо за БХС да ходя другият път. Не се ли пускаха кръвни няколко дни преди това ?

Общи условия

Активация на акаунт