Отговори
Здравейте, предстои ми преместване в Пловдив и бих се радвала да споделите за интересни места, които мога да посетя, събития и всичко, което смятате за полезно, интересно и заслужаващо да се види. Благодаря на всеки, отделил от времето си да сподели!

# 1
Погледнете тази тема

https://bg-mam.ma/t/1625223

# 2
Пловдив е любим на мен и семейството ми. Отсядаме в хотел Лайпциг или Санкт Петербург. Хубав избор сте направили. Градът има предимствата на големия град, но няма недостатъците му. Отидете в дома на културата -там се провеждат много мероприятия. Ако искате забавление на макс отидете на аквапарк в квартал Тракия.

# 3
  • Варна
Здравейте!
За да не отварям нова тема, ще използвам тази да задам въпроса си.
На мъжа ми предлагат добре платен работа във фирма, гр. Пловдив. От над 10г живеем във Варна и се чудим какво да предприемем.
Знам, че за екскурзия и почивка е чудесен град - красив, чист, много забележителности. Но какво е усещането при наличието на 2 деца? Има ли места в ясли, училища, има ли места за паркиране и други такива ежедневни проблеми с които младо семейство може да се сблъска.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 21:21 от rozi4ka222

# 4
Като цяло има места по градините и училищата. Трафикът и паркирането в последните години са проблематични. Но все пак зависи и в кой квартал ще се заселите.

Общи условия

Активация на акаунт