Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Август 2025 (Тема 8)

• 46 661
  • 770
  •   2
Отговори
# 405
  • София
И моят робот е до 20ти, ама може пък да се задействат. Води се "предадено на куриер", но той е с пощите. Като съм си в София, първо пристига в РЦС - София и едва след това е при мен. Сега обаче съм в провинцията и чакам да видя каква е последователността.
Като цяло не бързам. Нито кърпите са дошли. Нито от тук ще го връщам ако се наложи. Нито прозорците тук стават за тест. Най много в банята на плочките да го пробвам.

# 406
  • На изток от Ада
При мен за 2 дни дойде с пощите сега. От ст Загора сме.
Та на 1 ден пишеше РЦС София,  днесже в Стара Загора.

# 407
Малко отзиви:
Още един копринен шал - много фин и тънък. Има лъскавина, която не личи много на снимките в сайта:

И една книжка с уроци по акварел на морска тематика, не знам защо всички снимки излязоха размазани:

# 408
За майките на тийнове - има поредицата за Дръндьо на английски, доста прилично издание, т.е. спокойно може да си тренират английския, като го четат.

# 409
Ако има и някоя Манга, ще е супер. Благодаря, Soul Free, за информацията.

# 410
Има манги на китайски, със сигурност.

# 411
Има манги на китайски, със сигурност.
Да, намерих. Основно са на японски или китайски. Има малко и на английски, но на първи поглед не е това, което иска дъщеря ми.
Попадна ми книга с уроци за рисуване на анимета, ще я включа в следващата поръчка.

# 412
Здравейте, колко време пратката може да стои в Български пощи, преди да я върнат?

# 413
# 414
  • Асеновград
От днес ми се промениха правилата на връщането на кредит, при използван кредит за плащане го приспада %-но, и коригира сумата която ще се събере като кредит. Влязох в правилата, да видя какъв е алгоритъма, но не е описан, излиза само алгоритъма колко ще върне ако се плати цялата сума. Пресметнах, че ми излиза по изгодно да платя с кредита и намаля с купон, и така поръчах. За момента продължава да ми излиза връщане на кредит 50/85 но дали ще го ползвам зависи от момента и какво има да поръчвам.
Отдавна се каня да похваля тази количка https://share.temu.com/2AiyMLXUqQA - това лято я ползвам често, за багаж. Стои ми в колата в багажника, и има ли нещо за пренасяне се използва. Удобна е и за багаж до плажа и на пикник да се пренесат нещата от колата. Отчитам я като едно много добро попадение.
https://share.temu.com/EAzY7r5u6LA преди три дена ми попадна тази , и я поръчаха със събран кредит и намалена с купон. Изглежда още по компактна. И ще ми заема по малко място, а и според описанието е по голяма като обем, от тази която имам.
Освен нея на поръчах още дамски памучни блузи
https://share.temu.com/AckDYfFbOJA
https://share.temu.com/XoKIf1Vkg1A тук едната ми я намали с карта на 5,50лв.
Само дано отговарят на размера.

# 415
Само при мен ли махнаха допълнителните карти за отстъпка, или е било нещо временно и е изтекъл периодът на промоцията?
nad_tab и FreakOnALeashFreakOnALeash - вие също бяхте писали, че ви се появява промо страницата с продукти, които са намалени с карта за отстъпка - при вас изчезнаха ли, или все още ви ги предлага?

# 416
  • София
Само при мен ли махнаха допълнителните карти за отстъпка, или е било нещо временно и е изтекъл периодът на промоцията?
nad_tab и FreakOnALeashFreakOnALeash - вие също бяхте писали, че ви се появява промо страницата с продукти, които са намалени с карта за отстъпка - при вас изчезнаха ли, или все още ви ги предлага?
Няма я от доста време.

# 417
А при мен стоеше до 18-ти през нощта (гледах нещо и си проверявах телефона) - имаше някои добри оферти. И на другия ден абсолютно всичко изчезна.

# 418
От 3 месеца нямах никакви промоции освен купони. Днес ми даде офертата с монети. Ще пробвам колко пари трябва да изхарча, за да ги взема и ще пиша.

# 419
Сега потърсих. И аз нямам карта за отстъпка. Ми то и това като спрат, няма кредити, няма връщане на кредит и аз спирам. Нещата са си скъпи, ако не се ползва някаква оферта.

Общи условия

Активация на акаунт