Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Август 2025 (Тема 8)

• 46 507
  • 770
  •   1
Отговори
# 495
По повод на носенето в по-отдалечени кутии: правилно ли ви разбирам, че в тракинга на пратката е посочена кутия А (която ви устройва), но въпреки това ви оставят пристигналата пратка в кутия В, С или D, които са по-далеч и са ви по-неудобни? FlushedFlushed

В моя квартал има две локации на Бокснау (с един и същ пощенски код очевидно), съпоставими по размер и достъпност (в магазини 345 и двете). Тему винаги изпращат до по-далечната от моя адрес, разбира се. Използвам възможността за пренасочване още преди да е пристигнала пратката, фактически веднага след изпращането ѝ, като влизам в тракинга на поръчката, оттам в сайта на Бокснау (въпреки предупреждението, че там още няма да има тракинг) и там пише до коя кутия е пусната поръчката. Копирам номера за проследяване и изпращам имейл на Бокснау с молба да я пренасочат. Реагират много бързо и винаги пращат потвърждение. Поне досега това работи и не съм имала случаи да оставят поръчка в кутия, различна от тази, която е посочена в тракинга.
То е ясно, но е неудобно всеки път да првнасочваш, че и имейл да пишеш, а и пак няма гаранция. Пример: имам 3 поръчки със статус "нови" на Бокс Нау. Виждам, че са предвидени не за кутията, която ми е най удобна и пасва на моя пощенаки код. Обаждам се по телефона и моля за пренасочване.  Любезно ме уверяват, че са пренасочени, където ги искам. Едната идва там, другите две идват в неудобната кутия. Е, отказах да хабя нерви с тях.

# 496
Ето тук за ориентир:
https://www.emag.bg/jutija-1200w-3-temperaturni-stepeni-rozova-7 … tm_medium=android
и тук:
https://bazar.bg/obiava-44913516/takilar-prenosima-mini-parna-yu … -1250-w-moshtnost
Може ли малко помощ ? Бях на почивка и пробвах една мини ютия, много ми хареса как глади. Реших да я поръчам, но не я намирам,  поне снимка направих на кутията

# 497
  • софия
Доста бързи са станали с доставката. Днес ще взема поръчка, направена на 14.08., т.е. за седмица е тук.

# 498
Здравейте, излизат ми реклами, че тему има вече склад в България, това вярно ли е?
Също как намирате банските, отговарят ли си на номерата?

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 07:54 от blue_eyez

# 499
Правете разлика между купони и кредит. Прочетете малко темата, за да влезете в час.
Вместо да се карате можеше да обясните, ако знаете. Аз си задавах същия въпрос и се надявах тук да се даде отговор от някой знаещ. Но не, изпратени сме да четем N на брой теми назад, за да се осведомим. Простете, че сме невежи.

От това, което разбрах, тези купони са процент отстъпка от следваща поръчка. Т.е. плащаш си стойността на настоящата поръчка и от следващата, в зависимост от стойността, получаваш отстъпката. Но е с много кратки срокове, при мен 2 или 3 дни.

# 500
  • софия
Купоните дават определена отстъпка от поръчка над определена стойност и трябва да се ползват в определен период от време. Може да бъде поискано активирането на неизползвани, ако са изтекли.
При оферта за кредит при поръчка за определена сума се връща сума в профила, с която може да се пазарува при следващи поръчки. Сумата е различна в зависимост от офертата и не се връща накуп, а се заявява изрично всеки ден (5 или 7 дни, не съм обръщала внимание).

Беше писано, че склад в България нямат. Не знам дали е така.

# 501
Правете разлика между купони и кредит. Прочетете малко темата, за да влезете в час.
Вместо да се карате можеше да обясните, ако знаете. Аз си задавах същия въпрос и се надявах тук да се даде отговор от някой знаещ. Но не, изпратени сме да четем N на брой теми назад, за да се осведомим. Простете, че сме невежи.

От това, което разбрах, тези купони са процент отстъпка от следваща поръчка. Т.е. плащаш си стойността на настоящата поръчка и от следващата, в зависимост от стойността, получаваш отстъпката. Но е с много кратки срокове, при мен 2 или 3 дни.

Има и условия за промоциите в Тему. Трябва само да се прочетат. Или взимаш купони и виждаш какво дават и се ориентираш. Ако не те кефи - анулираш поръчката. Карам се, защото редовно някой влиза с въпрос, вместо малко да се порови и да разбере за какво иде реч. Да не говоря, че понякога буквално през 2 страници се пита едно и също нещо. Аз като влизам в някоя тема, прочитам поне текущата. Все пак е в мой интерес и е редно да отделя от времето си.

# 502
  • софия
Може ли, ако днес пуснете поръчка, да кажете какъв срок за доставка дава?

# 503
  • Асеновград
Някой който успява да пренасочи доставена в грешен автомат пратка през приложението, моля да обясни как. Обърнах го това приложение с краката нагоре и не намирам опция. А всеки път като се обадя по телефона да пренасоча, се чувствам като идиот когато оператор ми каже пренасочете си я през приложението.
Пратка преди доставка има от къде да се пренасочи . Въпроса касае доставена вече, в грешна кутия.
За пореден път ми е заредена в кутии на около 5 км. от мен, а като проверя тези в които трябва да бъде ми дава свободни. Операторката ми заяви. - Не можете да знаете има ли свободни точно за Вашата пратка от Тему, явно свободните са за други.............

# 504
  • софия
Няма как да се пренасочи през приложението. Трябва или да се обаждаме, или да пишем.
Чувствам се по същия начин, питала съм. Нямам обяснение защо сами не можем да пренасочваме, но вероятно има причина, която, като неработеща в сферата, не знам.

# 505
  • Асеновград
Няма как да се пренасочи през приложението. Трябва или да се обаждаме, или да пишем.
Така е, но тогава защо операторите по телефона, се опитват да прехвърлят на приложението, не може да нямат представа, че не може.

# 506
През страницата им пиша в контактната форма.

# 507
  • софия
Така е, но тогава защо операторите по телефона, се опитват да прехвърлят на приложението, не може да нямат представа, че не може.
На мен оператор ми потвърди, че не можем през приложението. Мислех, че аз не се ориентирам.

# 508
Може ли, ако днес пуснете поръчка, да кажете какъв срок за доставка дава?
29.08 - 05.09.

# 509
  • В Града на липите
Здравейте, излизат ми реклами, че тему има вече склад в България, това вярно ли е?
Също как намирате банските, отговарят ли си на номерата?
Поръчала съм си 5-6 чифта... не помня вече колко всъщност Smile и всичките ми харесват. Аз нося размер М за дрехите, но за бельо и бански винаги поръчвам Л от Тему и никога не са ми били големи. От банските съм супер доволна. Хубави материи и цветове.

Общи условия

Активация на акаунт