Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Август 2025 (Тема 8)

• 46 521
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
И аз я поръчах тази прахосмукачка за мокро почистване.
От 3 месеца не ми бяха давали връщане на кредит и днес ми даде връщане 130 лв. не запомних над каква сума. Сега ще ми върне 130 лв. и ще ми излезе 36 лева.

# 586
jb66, ти с какъв препарат ще я използваш?
Аз поръчах препоръчания в темата:

# 587
  • София
Моето връщане на кредит беше само два пъти един след друг и пак го спряха.
Нямам и карти за отстъпка, взех купони, но са смотани (30%), нещо съвсем разредих поръчките.

# 588
И аз май вече няма да имам връщане на кредит. Днес ми е последния и няма индикации да ми предложат пак. Карта за отстъпка също нямам отдавна. Събрала съм много тему кредит и явно чакат да го изхарча.

# 589
На мен ми дадоха връщане на кредит, но не мога да плащам с натрупан такъв. Така не виждам смисъл.

# 590
  • Пловдив
jb66, ти с какъв препарат ще я използваш?
Аз поръчах препоръчания в темата:
Аз вече я изпробвах.  Пръсках с обезмаслител и после се с чиста вода е изчиствах. Да ви кажа доволна съм за момента хубаво ми изпра стола и единият диван.
Сега предстои да си изпера и седалките на колата. Тази вечер ще бъде за да мога да използвам тока по-надолу в етажите.
Иначе този препарат наистина не съм го виждала, но и аз ще го поръчам.

# 591
Е, така е. Това са новите правила. С натрупания после ще плащаш поръчка без връщане на кредит.

# 592
  • Пловдив
Мен и така ме устройва, защото нямах натрупан кредит така или иначе, а тази прахосмукачка я бях сложила в количка и чаках да я намалят, ама не ми я намаляха. Сега с тези 130 лв., които ще ми върнат ще си купя други неща, мога да ползвам и купони защото имам останали по 30% горе-долу. Така че, мисля, че пак си е на далавера.

А като се пере с препарат, после трябва ли да се изплаква с чиста вода или няма нужда?

# 593
  • пустинята Гоби
Аз си похарчих цялата натрупана сума в портфейла, но не ми върнаха връщането на кредит. Имам какво да поръчвам, харесала съм неща за училище, но ако не ми дадат изгоден купон, няма да ги купя от Тему.

# 594
Исках да кажа за профилите с натрупан кредит. Иначе винаги може да се направи нов профил и да я даде офертата.

# 595
Направих обикновена поръчка с част от натрупания кредит и след няколко часа, т.е. преди малко, ми отпусна пак връщане 50/90.

# 596
След една година канене си купих торбата за пране на маратонки, жестока работа върши! Аз все си мислех, че трябват две, по една за всяка обувка, но тя е огромна. Ся, за 47-ми номер може би ще трябват две, де, но ние нямаме такива големи краци.

https://share.temu.com/pZxjyTxuYAB

# 597
Аз също ѝ се чудех преди време и я бях забравила. Мерси, че сподели, ще я имам предвид. По-чисти ли излизат след прането?

# 598
Имам същата чанта за пране на обувки - екстра е.

# 599
А някой има ли възможност да се присъедини към Temu circle?

Общи условия

Активация на акаунт