Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Август 2025 (Тема 8)

• 46 297
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
Да, гадно е, ще ги лепя с двойно залепващо тиксо.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 14:09 от pppqqq

# 646
  • На изток от Ада
Пиши все пак pppqqq!

На мен ми дадоха връщане на кредит  . Макс 82лв . Но няма да пазарувам.

# 647
Стоките, на които пише, че са от местен склад, за колко време идват?

# 648
Моята поръчка пристигна за 5 дни.

# 649
Моята не пристигна. Disappointed RelievedНе се шегувам.

# 650
Моята не пристигна. Disappointed RelievedНе се шегувам.
Alys, робота за прозорци, нали?
Моят, от същия търговец, дойде (май само аз го получих от всички) по-късно от пратки, идващи от Китай.

# 651
Преди време бяхте препоръчвали тук куфари,но не намирам точно къде са постовете. Ще помоля ,ако някой е купувал да препоръча и евентуално да пусне някоя реална снимка. Благодаря ви.

# 652
  • пустинята Гоби
Акварела няма ли да залепне като почнете да го ползвате? Ако е с добро качество не го намирам за недостатък, освен ако не ви пречи в процеса на рисуване.

# 653
  • Асеновград
Преди време бяхте препоръчвали тук куфари,но не намирам точно къде са постовете. Ще помоля ,ако някой е купувал да препоръча и евентуално да пусне някоя реална снимка. Благодаря ви.
На 29 страница по назад съм качила линк с реални снимки.

# 654
Акварела няма ли да залепне като почнете да го ползвате? Ако е с добро качество не го намирам за недостатък, освен ако не ви пречи в процеса на рисуване.

Аз имам много акварелни бои, от различни марки. Нито едни не са били така.
Акварелът не се изхабява толкова лесно, така че няма да има проблем. Освен това кюветите - индивидуалните пластмасови ванички, в които са блокчетата бои, също падат. Те по принцип би трябвало да са закрепени за палитрата и да могат да се изваждат, а не да се движат свободно.

# 655
Моята поръчка от местен склад (прахосмукачка, приличаща на Дайсън, за 200 лв. преди купона за намаление) се забави осезаемо повече от пратките, идващи от Китай, и дойде в края на последния възможен ден. Те и не я бяха пуснали пред първите 2/3 от определеното време за доставка. Друга пратка така не ми е закъснявала досега.

# 656
  • Испания
Моята поръчка от местен склад (прахосмукачка, приличаща на Дайсън, за 200 лв. преди купона за намаление) се забави осезаемо повече от пратките, идващи от Китай, и дойде в края на последния възможен ден. Те и не я бяха пуснали пред първите 2/3 от определеното време за доставка. Друга пратка така не ми е закъснявала досега.
Моята прахосмукачка от местен склад и тя закъсня,отгоре на всичко е друг модел,не тази от линка,иначе по визия е същата
 https://share.temu.com/wKLUpBm4pGB
На кашона  и на нея пише Honiture S12. Писах им и ми възстановиха част от сумата,около 30 лв.

# 657
Аз поръчвах нещо от местен склад за мъжа ми, дойде много бавно и с Еконт или Спиди, до адрес. Но дойде де.

# 658
На мен поръчката ми е дошла до бокснау и са я върнали. Нито смс, нито нищо 🤔

Някой да е облепял хладилник с фолио? Да препоръча нещо

# 659
На мен поръчката ми е дошла до бокснау и са я върнали. Нито смс, нито нищо 🤔

Някой да е облепял хладилник с фолио? Да препоръча нещо
Имаше ли нещо по-дълго от 60 см в поръчката, която се върнали?
Хладилник не съм облепвала, но успешно облепих външната врата, общия коридор с другите апартаменти. Хубаво залепват. Трябва внимателно да се издърпва предпазната хартия и да се заглажда залепената част (бавно и постепенно).

FreakOnALeash, да, робота не получих. Два месеца му костваше да се върне обратно.

Общи условия

Активация на акаунт